- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabika318
aktív tag
Az alap APN lista hibás, cseréld erre:
https://www.dropbox.com/s/bqxoguxvmy4tm93/apns-conf.zip
\system\etc\apns-conf.xml
-
samyr
csendes tag
Volt kártya csere vodafone kártya ugyanazt produkálja.
Nincs még valami ötlet?
Több alkalommal is volt hogy nem csörgött ha hívtak.
Ezen alapból nem megy a net ezzel a CoolLife UI-val T-mobilos kártyával.
De viszont ma bele tettem egy dominó kártyát és azon rögtön elindult a net.
Ez is érdekes dolog -
samyr
csendes tag
Nekem folyamatos térerő gondom van a készülékkel.
A 3G-t ritkán éri el a skála, ha eléri is csak egy vonás.
T-mobilos kártya van benne.Ha a kártyát átrakom egy másik készülékbe,
abban jól megy a 3G is.Majdnem fullosan.
Ez egyedi eset volna vagy valaki tapasztalt már ilyet vele?http://www.kephost.com/image/Nqf
http://www.kephost.com/image/Nqy
http://www.kephost.com/image/Nq1
http://www.kephost.com/image/Nq5
http://www.kephost.com/image/NqQValami ilyesmi szokott lenni.
Rom hiba, program hiba ,hardver hiba volna?
Elején mintha jól ment volna.[IMG]:http://www.kephost.com/image/Nqf
-
Huroq
senior tag
-
Rol06
tag
válasz
Troyan001 #378 üzenetére
Igen, azokat végig próbálgattam már, de egyiknél se varázsolja elő a több napos verziót.
Valszeg a beállításoknál kell valamit mókolni, csak én nem jöttem rá még h mit...erikviking: Én akkor amikor néztem a a Nillkin oldalon biztos nem volt fent, mert kerestem mindenhogy
Fóliát még nem is néztem, de ha találsz kristályfóliát, 3-4000, elég drága, de állítólag nagyon jó, olyan mintha fólia se lenne rajta, és bírja rendesen a karcokat...dlaj: Igen, tök ugyanaz, nem olvastam még mit ír róla, majd utánakeresek.
Kinézetre legalábbis a stílus hasonlít a Nillkin-hez, csak ez a sima műanyag nem tudom még milyen lesz...
Linkelőt meg thx., az igazság az h a lustaság nagy úr, de ha zavaró akkor majd használom
RVR400: Helyes, lassan megjön az enyém is remélem
-
RVR400
veterán
Az SPFlashtools teljes readback opciójával mentettem le, aztán az MTK Droid Tools-szal szedettem szét. Még nem próbáltam visszaflashelni. Akinek van másik ROM-ja hasonló formába, az nézze már meg a scatter fájlt, hogy stimel-e. Szerintem elég csak a system.img-t flashelni egyébként.
-
Huroq
senior tag
Szia!
Gondoltam kipróbálom ezt a CoolUI felülettel rendelkező ROM-ot, de sajnos az orosz oldal egy full kínai weblapra irányít.
Írtad előzőleg, hogy felraknád needromra. Esetleg ez megtörtént?Ha esetleg valaki tud közvetlen letöltő linket ehhez a ROM-hoz azt megköszönném.
-
RVR400
veterán
Meg is kaptam ma.
Teljesen jó. Kicsit szélesíti a telót, de kellemes a fogása, és a kelleténél jobban látszik rajta az ujjnyom, bár annyira nem zavaró. A kérdés, hogy mennyire fogja bírni a rajta levő réteg a gyűrődést, és mikor kezd el kopni. Azt a 6 dollárt bőven megéri.
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Ez lenne az igazi szerintem:TOK, de sajnos 500alatt nem állnak szóba veled
Üdv Nagya -
Fricibácsi
tag
Én ilyet vettem, a telefonnal együtt 5$[link], ha külön veszed, több mint duplája. Szerintem a Nilkinnel egy színvonalon van, nekem bejött.
-
dlaj
őstag
Szerintem amit te rendeltél, az ugyanaz, amit RVR400 rendelt.
Gyorstalpaló link-tanfolyam!!!
Linket készíteni kétféleképpen tudsz:
1. A leírt szót, vagy mondatot, amit linké szeretné változtatni kijelölöd. Azután lent a szövegmező alatt kattintasz a Link gombra. Majd a felugró ablakba beilleszted a linkelni szánt oldal, fénykép stb. url-jét. S nyomsz egy OK-t. Te ilyenkor a szövegmezőben nem látod linkként a művedet, csak akkor, ha elküldöd.
2. Megynyomod a szövegmező alatt a Link gombot. Feugró ablakba bemásolod az url-t, majd OK. -
Huroq
senior tag
Hasonlót már rendeltem Redmi Note -ra, de nem igazán jött be az anyagminősége. Ami nem jelenti azt, hogy ez is ugyan olyan lenne.
Meg tudnék esküdni arra, hogy a Nillkin hivatalos oldalán pár hete láttam a Coolpad 7320 -ra tokot és fóliát is. Ezért is volt furcsa, hogy sehol nem árulnak. De ahogy látom most már nincs fenn a termékek között.
Mondjuk valószínűbb, hogy csak behaluztam.Más:
Nem talált valaki véletlen valami márkásabb és jobb minőségű kijelző védő fóliát? Én csak gagyi 10 darabos kiszerelésűekkel találkoztam eddig. -
Rol06
tag
Én ilyet rendeltem, ha megjön beszámolok róla (rem. hamarosan)
http://www.aliexpress.com/item/Hot-Sell-8-Colors-High-Quality-PC-Hard-Cover-Cases-For-Coolpad-7320-Phone-Shell-Touch/1981855155.htmlNillkin oldalán a hétvégén majdnem írtam h gyártsanak már 7320-ra
csak hirtelen nem találtam hova lehetne, így hagytam is.
Annál profibb, kényelmesebb tokot még nem használtam... -
Troyan001
tag
Észrevettétek, hogy a zöld szín, csak a világos zöld, ami a wifit meg a többit jeleníti meg hogy be van e kapcsolva tiszta neonzöld? Úgyértem a Breaking bad-et nézem épp és a csávónak az inge szinte már bántóan neonzöld. Más monitoron ugye nem. Meg például a Google play-en a zöld. Az install gomb például. Nagyon neonzöld nékem.
Vagy az angry birds Go-nak a Go-ja. Iszonyat zöld. Más zöld jó, de ez tiszta neon.
-
Troyan001
tag
Nova a launcher neve. Voxel az iconpack amit leszedtem külön. Alul az ikonok könyvtárak amiknek az ikonját cseréltem a Voxel-esekre. A háttér a Premium wallpaper HD-ből van, asszem a minimal kategóriából.
Egy volume control widget van fenn még, meg egy screen lock widget, mert utálom power gombbal lezárni a képernyőt.
Az alsó részből három van, jobbra ballra scrollozva, azok is ilyen stílusban. Játékok, navigáció, eszközök stb.
Launcherhez jár app drawer is.
-
Nagya21
addikt
-
Troyan001
tag
Bármelyik képet nézem a honlapon amit linkeltél mind más.
Csak jót küldenek majd. Én becsúsztathatós tokot keresek itthon, vettem ócsóé egy xl-est tescoba, hátha belemegy, hát nem. XXXL kéne mint a galaxy note-nak.
Rootot meglesem otthon mégegyszer, viszont ismerősöm mondta, hogyha csak a 4 gigánál nagyobb file-ok kezelése a cél akkor ne ntfs-be hanem exfat-ba formázzam az sd kártyát. Kipróbálom kezeli e így simán. Mert akkor nem kell mókolnom rootolással és bármekkora file-okat tud majd kezelni.
Küldök egy print screent a homescreen-ről csak úgy:
(lol egy kicsit nagy lett
)
-
Nagya21
addikt
HAli!!
MAjd meglátjuk, tipusszám szerint irja.
A 8xxx-es coolpad, ami csak minimálisan más mint a mienk(asszem 4G támogatás van benne, mint amit a képen is mutat), annak kerek az optikája.
HA másnem kireszelem
Azért érdekes, hogy a linken sem egyformák a kamera képek(lásd cimlapkép, meg a 2. kép)
Üdv NAgya -
Nagya21
addikt
HAli!!
Én egy ilyet(is) rendeltem, nem olcsó ellenben kur@ drága, kiváncsi vok millen lesz.......
Tok
Üdv Nagya
UI: má csak a telónak kellene jönnie -
-
-
dlaj
őstag
Még nem vettem meg a telefont amikor írták, hogy a framaroottal nem rootolható a Coolpad 7320.
Aztán írták többen, hogy a Root Genius az OK. Nos nekem azzal sikerült rootolni, de minden újraindítás után elfelejtette a rootot.
Aztán jött a vroot, Szintén többek ajánlása után próbáltam ki, és ezzel sikerült "tartos" rootot produkálni. Mindezt az általad is linkelt útmutató segítségével csináltam meg.Troyan001 fórumtársnak két okból írtam privátot. Egyrészt a beszámolói alapján szerintem neki sikeruélhetett a root vrootal, csak ő ezek után még Superusert akart telepíteni. Csak felhívtam a figyelmét arra, hogy a vroot, nem Superusert hozz létre, hanem Kingusert, és azt keresse, mert lehet, hogy ott van csak elkerülte a figyelmét. A mások ok a privát üzenetre, hogy írtam neki egy kis szájbarágós tanácsadót a linkek létrehozására, mert saját maga is bevallotta, hogy nem megy neki.
Üdv, dlaj
-
deske76
csendes tag
Hát igen, van ám különbség romok között, nekem amúgy is Vroot-al van gyárilag rootolva, meg kell találni a megfelelőt, hogy minden jó legyen.
Kedves dlaj-t, kérhetnénk, hogy esetleg közkincsé tennéd a rootolási meneteket, hogyha esetleg valagi erre vetemedne, esetleg rom cserében is lehetne ilyen leírást kirakni, hogy mindenki meg tudja csinálni, ha sok bátorságot gyűjtene eme feladathoz.
Köszönjük.
-
Troyan001
tag
Én a Nova launchert tettem fel. Mobilnet mókolás nélkül megy (T-mobile). GPS 100km/h-nál is talált jelet egybül. Rootolni még nem tudtam, de majd szépen megkérem dlaj-t, hogy segítsen.
Torrentkliens van fenn, ami a P-1000-es tabomat rendre kiakasztotta, multitasking felejtős volt ha ment, ennek meg se kottyan. Még ha több gigás torrenteket kell ellenőriznie újra.
-
petike2014
aktív tag
Lejárt az idő. A fényerő közepesen nekem kevésnek tűnik max-on napfényben éppen elég, napszemüvegben már nem látható. A telefon,sms,hívásnaplónál pont ezeket hiányolom magyarul, ne legyen már ilyen,hogy chat mode , compose,menu phrase,bulk delete, set as, multicast,smart cleaner, inbox, drafts, sent, speed dial stb feliratok. Touch pal-t alapból tiltottam aosp-t használok. A mikrofont nem felvételre használom hanem beszélgetésre és így ha nem a szám felé tartom a telefon alját, hanem magamtól el azza telefon felső fele érintkezik a fejemmel és nem rásimítom a telefont a fejemre akkor egy , két helyzetben nagyon el tud halkulni. Az ébresztőt másik alkalmazással megoldottam úgy hibátlan, az engem sem zavar csak az,hogy gyárilag nem működik. GPS kiváló 10mp-al alatt 4-5 holdat fixált, 11 volt látható számára, 3 méter pontossággal.
-
petike2014
aktív tag
Ahogyan írtad miuid van, nekem nem az van, az eltérések ebből fakadhatnak. Nálam a rendszer, gyors és nem lagos, a memóriát nagyon jól kezeli 200mb alatt soha nem láttam. Nem szakértő vagyok de van szakmai tapasztalatom és nagyon sűrűn , akár párhuzamosan is több készüléket használok így a tapasztalatom is "óriási". Amúgy ha én ránézek a kijelzőre látom a "szőröket" egy két színnél a pixeleket is (lehet túl jó a szemem de a 267 PPI nem egy nagy durranás, úgy kb 25-30cm körülről nézem. Nem gondolnám egyéninek a leírt észrevételeket, amúgy a képeket 1:1-be nézem, tehát 12Mpixel Wide egy aránylag színhelyes dell monitoron. Az SG SIV-em itt van mellette, nyomkodom mindkettőt folyamatosan. CPU igényes feladatokban majdnem egál a GPU-ja viszont elég gyenge még a HD felbontáshoz is (de ez csak 1-2 tesztben látszik igazából).
UI: Megnézem majd,hogy tényleg újra kell e állítgatni mindent restarnonként vagy csak akku kiszedésénél.
-
deske76
csendes tag
válasz
petike2014 #342 üzenetére
Szia, azt általad leírtak lehet, hogy csak nálad jelentek meg, mert nálam a restart után is felismeri bármelyik gép, legyen lapttop vagy asztali gép, a közelségérzékelőt pedig eddig csak 1x kalibráltam, de restart után nem vettem volna észre, hogy hülyülne, az APN-t beállításokról már korábban írtam, mert nálam sem akart menni a mobilnet.
1. telenoros beállítások:
APN Telenor beállítás2. T-mobil, Vodafone beállítások:
APN T-mobil/VodafoneAz ébresztőóra teljes mértékben jól megy (minden funkció), ébreszt amikor kell és addig le nem áll amíg én nem lövöm ki és hangos is, pedig nem a legnagyobb hangerőre állítottam a telót
Az akku szépen duruzsol.
Én nem vettem észre a kameránál zajosságot, csak amikor nagyon belenagyítottam a képbe, de ez szerintem az összes mobilos gépnél így van, a képeket gondolom a saját belső progijával próbáltad. Nálam még két app fent van a gyárin kívül (Zoom Camera, HD camera), ezek nagyon szépen dolgoznak, próbáld ki ezeket is.
Az mondjuk érdekes, hogy az leírásában szerepel, hogy 4x zoom-ot tud, de a gyári appal nem lehet zoomot végrehajtani, mert ha lenyomom a hangerő gombokat egyből képet csinál (erre tud valaki megoldást).
A mikrofonja szépen rögzít, jól hallható, nem torzít. A távolabbi hangokon nem tudom mit értesz (1m, 5m, 10m), de ezek az eszközök inkább a közelebbi vagy a nagyon hangos távoli hangokat rögzíti (teremben/utcán akarsz rögzíteni, de egy koncertet mondjuk simán felveszel).
Én az automatikus fényérzékelőt kikapcsolom, nekem zavaró, hogy érzékeny, mindig az aktuális fényhez állítja a képernyőt (tudom, hogy ez a dolga), de inkább hagyom a közepes megvilágítás mellett, azt még erős napfényben is jól látom a napszemüvegemen át (abban 3000-es erősségű fényszűrés van)A kijelzővel nálam minden rendben, nem látok/találtam rajta semmilyen látható pixeles hibát, letisztult, gyönyörű, tűéles a kijelzője, nagyon szuper rajta filmet nézni
A gyári launchert, gondolom egy teljes rom cserével lehetne orvosolni, de előtte mindenképp egy teljes mentés ajánlott a rendszerről, ha esetleg valami nem jól sülne el, legyen mit visszatenni.
Az sms/kapcsolatok/híváselőzmény engem nem zavar, hogy angol, mondjuk nem tudom mit kellene ott Magyarul írni, hisz a hívót látod, főleg, ha képet is rendeltél hozzá, sms-t ugyan ú gy kell írni, mint a többi telón, a kapcsolatok részhez meg egy minimális angol tudás is jó, de itt is a hagyományos módon van minden.
Én csak ezeket az észrevételeket osztom meg, a te általad leírtakra.
Bocs, ha hosszúra sikeredett.
Ui: A Mihome nálam ma reggel frissült 3.1.0-ra
További szép napot mindenkinek.
-
Rol06
tag
válasz
Hát igen a telefon jó, de a szoftver (miui) amivel nekem jött egyáltalán nem tökéletes.
Nem kevés időm ment el a névjegyzék google contacts szarakodással, és még mindig lenne benne pár óra meló amire azt mondanám, hogy most oké.
kb. 900 contact és át kell írogatni a 06-ot +36-ra, különben nem írja ki a hívó nevét...(kihagyhatták belőle a felismerőrendszert)
csv kiment, Excel csere, így meg duplikációk sora jelenik meg.
viber, fb, dropbox megy, 87-92%-nál már bőven láthatóak laggok...
Szal. ez a miui szépnek szép, de egyáltalán nem mondanám, hogy tökéletesek optimalizálták a telóhoz... -
petike2014
aktív tag
Várjál csak, nem értem, miért lett volna negatív? 150$-os telefonról beszélünk, ez mind pozitív, én annak örültem,hogy bekapcsol és nem recseg a hangszóró, nameg felismeri a SIM-et ,nem fekete homályt fényképez... Amúgy én azért írtam ezt mert kerestem mindenhol a megoldásokat mi mitől lehet és 1-2 kivételével sehol nem írtak semmit... Így próbálok segíteni másoknak, nem negatív kritika, én örülök a telefonnak nagyon.
Viszonyítási alapok voltak bőven,SGS S2,S3,S4,iphone 4s és 5 meg vagy 10db közép kategóriás készüléken túl vagyok 2-3 év alatt.
-
Huroq
senior tag
Én örülök, hogy leírta a kolléga a "negatív" tapasztalatait a telefonról.
Nálam mondjuk van ami még nem jött elő, de jó ha a leendő vásárló tisztában van a telefon szoftverének hiányosságaival, illetve hibáival. Sajnos nincs akkora támogatás a rendszer mögött mint mondjuk a Xiaominál.
A szoftveres hibák nagy része orvosolható ROM cserével, persze egyáltalán nem biztos, hogy az is 100%-os lesz, de próbálgatni kell őket. Én az AOSP 2.1 -el 90% -ban elégedett vagyok. -
KisTé
tag
válasz
Eddig szinte ez az első úgymond negatív iromány a telóról.....
-
petike2014
aktív tag
Az hogyan lehetséges,hogy van akinek coollife ui-s másoknak miuis gyárilag? Amúgy több tapasztalatom van a készülékkel. APN-t magamnak kellett megadnom mert a gyári, előre beállítottal nem ment a mobilenet. Észrevettem,hogy a fejlesztői eszközökben minden restart után ki kell kapcsolni az usb hibakeresést mert ettől nem ismeri fel a készüléket egyik számítógép sem (vagyis ettől nem kínálja fel a telefon a választóablakot). A közelségérzékelőt is restaronként kalibrálni kell. Az ébresztő óra gyári alkalmazása nem működik rendesen (egyet csörren a kért időben (0.1 mp-ig) majd a program működése leállt...) Akku üzemidő valami brutál, általános sebesség kiváló, CM borwserben a sebesség is nagyon durva. Hátrány talán a kamera zajossága és a "csak" HD kijelző 5.5"-on már néha látható pixeleket produkál. A mikrofonja átlagos, minőségével nincs gond csak néha halk ha messzebbről beszélsz (elforgatott készülék), a hallgató része szintén jó, max hangerőn torzít (ezért nem kiváló). A közelség érzékelő lehetne finomabb egyetemben a fényérzékelővel, de ez is a használható szinten van. Negatívum még ,hogy nekem a gyári launchert nem sikerült lecserélnem, nem hajlandó befogadni mást a készülék. Talán apró, de a nem gyári androidos előre telepített appok (telefon,híváselőzmények,sms) nem használják a magyar nyelvet, angol marad.
-
KisTé
tag
Amikor kijön a kitkat erre a telóra az ugyanolyan lesz mint a samu s széria vagy a kínai szirszarok megmaradnak a telón ?
-
petike2014
aktív tag
Megoldódott, egy SD kártyát kellett beletenni! Innentől kezdve felkínálja a csatlakozási lehetőségeket. Ezt az egy "malőrt" leszámítva és azt,hogy a közelség érzékelőt restartontként kalibrálni kell nameg, nálam + 1db pixelhiba kivételével ez a 150$+ÁFÁ-s árat figyelembe véve nem tudok per pillanat jobb készüléket a piacon.
-
Nagya21
addikt
válasz
petike2014 #329 üzenetére
HAli!!
És ha felülről lehúzod az értesítősávot, ott nincs kapcsolódás??
Csak egy tipp, az enyém még érkezőben van.
Üdv Nagya -
petike2014
aktív tag
Üdv Urak!
Egy olyan gondom lenne,hogy Win7 64bit alatt bármelyik usb portra kötve a telefont, nem történik semmi a töltésen és a csippanáson kívül. Próbáltam usb hibakereséssel és nélküle is, másik gépen is és usb 3.0-s vezérlőn is. Kérnék segítséget,hogy van-e valami kapcsoló agy speciális beállítás ami miatt nem látható a telefon tárhelyét , egyéb dolgait. Köszönöm. -
gabika318
aktív tag
Már vámkezelik a telómat....
Lassan érkezik, készülök rá, töltögetem lefele a romokat.
Egy dolgot nem értek:
Jópár romban ilyen partíció kiosztás van a \System -hez:
(AOSP-CoolPad 7320-V2.1 -jonzalvo.zip)
mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/mmcblk0p3", "/system");Néhányban pedig ilyen:
(AOSP-CoolPad -7320-V1.0-by-jonzalvo.zip)
mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/mmcblk0p8", "/system");Főleg úgy, hogy ezt a romot ugyanaz a személy fabrikálta, csak a 2.1 ver. jött később.
Működik a ROM telepítés akkor is ha a \System, mmcblk0p3-hoz meg akkor is ha a 8-hoz van csatolva???
A system pár helyen a 3-hoz, data 4-hez, a többi romban meg a system a 8-hoz, a data pedig a 10-hez van csatolva....
-
Troyan001
tag
Végigvittem már amiket itt irtak, elakadtam ezért irtam. Lefutott a vroot, de superuser appot nem telepitett csak kinait. Irták máshol h superus t a marketről telepitsek, de nekem nem talál binaryt vagy mit miután telepitettem. Leirásokban az van h csak ok t nyomok és kész.
-
Fricibácsi
tag
Ma délben nekem is meghozta a postás a pakkomat,To2c-ről rendelve, Singapure / ingyé / Post-al 9 nap alatt itt volt, szerintem egész gyorsan. Elsőre a teló vékonysága lepett meg, vastagabbra számítottam. Amúgy letisztult, elegáns készülék a vékony krómcsíkkal körben, a hátlap lakkozott szálcsiszolt hatású, de csak vékony műanyag. Kijelző gyönyörű és hatalmas / 4,3"-ról léptem 5,5"-ra /, menü villámgyors, de el is vártam tőle. Rootolva érkezett, MIUI van rajta, magyarra átállítva bőven marad angol és tyúkláb is, de szerintem megszokható. Szóval elsőre nagyon tetszik, most töltöm, aztán nagy levegő és felrakom a védőfóliát, utána elkezdem belakni a telót.
-
Rol06
tag
Köszi jó proginak tűnik, viszont egyedül a coolshow-t törölhetném ezek szerint illetve a king user-t, amik ugye nincsenek kategorizálva. Ezek szerinted mehetnek kukába?
Illetve az alap képernyőkioldó launcher előtt többször bejön egy kínai, azt sikerült már valakinek kipucolnia?
-
domesz
aktív tag
AOSP 2.1, 3 napja nem volt kikapcsolva és most 490 szabad, facebook viber wifi gmail aktív mindig.
-
Rol06
tag
Alapból 85-90% között van a ram használat, ami véleményem szerint elég gáz.
Gondolom a több kínai app lefogja, v root van rajta amit rárakattam a kínai barátunkkal, a clean master se úgy működik ahogy kellene. root-ok közt is lehetnek különbségek?
Kértem tőlük, hogy töröljék a kínai appokat, de az volt a válasz, h azt nem merik, mivel összeomolhat tőle az egész rendszer...
Ha valaki pár mondatban leírná, hogy milyen folyamattal távolította el a csing-csang-csungokat szeretett telójából, megköszönném
(Előző telómban volt egy megoldás amit cwm-ben kellett futtatni és az letakarított mindent ami nem kell, itt létezhet ilyen?) -
Troyan001
tag
Asszem eljött az ideje a Root-nak. Ha jól értem a 32gigás sd kártyát amit beleraktam az android akkor kezelné NTFS-ben ha root-ot kérő app-ot telepítek. Egyébként meg csak FAT. A FAT-al az a bajom, hogy 4 gigánál nagyobb file-okat nem kezel...
dlaj, ha esetleg van időd azt a 3 perc alatti rootolást leírnád szájbarágósan, meg linket is kérnék hogy mit kell letölteni.
Nagyon köszönöm!!!
Küldök két képet, nekem a kamerával nincs bajom.
http://kepfeltoltes.hu/140808/IMG_20140803_140214_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/140808/IMG_20140804_123239_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
(Viszont a képlinkeléssel annál inkább... )
-
mdav88
aktív tag
Nekem 2 vagy 3 nap volt a legjobb idom dhl-lel...
-
Rol06
tag
Így van, eheti hétfőre gondoltam
Ilyen gyorsan már csak nem teszek tönkre egy telót -
Rol06
tag
Megjött nekem is, elsőre nagyon tetszik, remélem nem is lesz semmi gondja
Most rendeltem először DHL-el, de csak annyit róla, hogy hétfőn kattintottam és már a kezemben van
Szal, csak egyszerűen: eszméletlen gyors volt -
dlaj
őstag
Mi a legutóbbi hír a gyári frissítésről? Tudja valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
lo A telefont a Minidealről rendeltem DHL szállítással 156 dollárért, és egy héten belül meg is érkezett.
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Sharkoon CA-I mini ITX szálcsiszolt alumínium fém ház (festetlen, hibátlan
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest