Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
Én rendeltem egy ilyet feketében, de jobban örültem volna, ha olyan a gyári hátlap, mint a P81-en.
-
deske76
csendes tag
Sziasztok, az internetes gond megoldva, kis keresgélés után meglett a válasz, leírom ide is, hátha valaki belefut ugyan ebbe a hibába:
Tehát, ha esetleg nem akarna csatlakozni a nethez a telefon, akkor tedd a következőket:
Internet beállítás:
Menü gomb->Beállítások->Vezeték nélküli és egyéb hálózatok->Továbbiak->Mobilhálózatok->Hozzáférési pontok nevei
->itt ugyan található egy Pannon NET GPRS (de ez valamiért nem akarja az igazat)->Menü gomb->Új APN>Név: Telenor Online
>APN: Online
>APN típusa: default
>MCC: 216
>MNC: 01A beállítások elvégzése után lépjen vissza, majd a létrehozott profilt jelöld be (kék pont).
MMS esetén is egy újabbat kell létrehozni, mert amit felajánl nem biztos, hogy igaz, nálam még olyan weboldalra mutatott amit már nem használ a telenor (pgsm.hu)
Menü gomb->Beállítások-> Vezeték nélküli és egyéb hálózatok->Továbbiak->Mobilhálózatok-> Hozzáférési pontok nevei->Menü->Új APN
Név: Telenor MMS
APN: mms
MMSC: http://mmsc.telenor.hu/
MMS Proxy: 84.225.255.1
MMS Port: 8080
APN típusa: mmsRemélem hasznát veszitek és sikerül működésre bírni a beírtak alapján.
Köszi, hogy elolvastad.
Xiaomi Redmi Note 13 5G 8GB/256GB
-
Troyan001
tag
Végigvittem már amiket itt irtak, elakadtam ezért irtam. Lefutott a vroot, de superuser appot nem telepitett csak kinait. Irták máshol h superus t a marketről telepitsek, de nekem nem talál binaryt vagy mit miután telepitettem. Leirásokban az van h csak ok t nyomok és kész.
-
petike2014
aktív tag
Ahogyan írtad miuid van, nekem nem az van, az eltérések ebből fakadhatnak. Nálam a rendszer, gyors és nem lagos, a memóriát nagyon jól kezeli 200mb alatt soha nem láttam. Nem szakértő vagyok de van szakmai tapasztalatom és nagyon sűrűn , akár párhuzamosan is több készüléket használok így a tapasztalatom is "óriási". Amúgy ha én ránézek a kijelzőre látom a "szőröket" egy két színnél a pixeleket is (lehet túl jó a szemem de a 267 PPI nem egy nagy durranás, úgy kb 25-30cm körülről nézem. Nem gondolnám egyéninek a leírt észrevételeket, amúgy a képeket 1:1-be nézem, tehát 12Mpixel Wide egy aránylag színhelyes dell monitoron. Az SG SIV-em itt van mellette, nyomkodom mindkettőt folyamatosan. CPU igényes feladatokban majdnem egál a GPU-ja viszont elég gyenge még a HD felbontáshoz is (de ez csak 1-2 tesztben látszik igazából).
UI: Megnézem majd,hogy tényleg újra kell e állítgatni mindent restarnonként vagy csak akku kiszedésénél.
[ Szerkesztve ]
-
petike2014
aktív tag
Lejárt az idő. A fényerő közepesen nekem kevésnek tűnik max-on napfényben éppen elég, napszemüvegben már nem látható. A telefon,sms,hívásnaplónál pont ezeket hiányolom magyarul, ne legyen már ilyen,hogy chat mode , compose,menu phrase,bulk delete, set as, multicast,smart cleaner, inbox, drafts, sent, speed dial stb feliratok. Touch pal-t alapból tiltottam aosp-t használok. A mikrofont nem felvételre használom hanem beszélgetésre és így ha nem a szám felé tartom a telefon alját, hanem magamtól el azza telefon felső fele érintkezik a fejemmel és nem rásimítom a telefont a fejemre akkor egy , két helyzetben nagyon el tud halkulni. Az ébresztőt másik alkalmazással megoldottam úgy hibátlan, az engem sem zavar csak az,hogy gyárilag nem működik. GPS kiváló 10mp-al alatt 4-5 holdat fixált, 11 volt látható számára, 3 méter pontossággal.
[ Szerkesztve ]
-
-
dlaj
őstag
Még nem vettem meg a telefont amikor írták, hogy a framaroottal nem rootolható a Coolpad 7320.
Aztán írták többen, hogy a Root Genius az OK. Nos nekem azzal sikerült rootolni, de minden újraindítás után elfelejtette a rootot.
Aztán jött a vroot, Szintén többek ajánlása után próbáltam ki, és ezzel sikerült "tartos" rootot produkálni. Mindezt az általad is linkelt útmutató segítségével csináltam meg.Troyan001 fórumtársnak két okból írtam privátot. Egyrészt a beszámolói alapján szerintem neki sikeruélhetett a root vrootal, csak ő ezek után még Superusert akart telepíteni. Csak felhívtam a figyelmét arra, hogy a vroot, nem Superusert hozz létre, hanem Kingusert, és azt keresse, mert lehet, hogy ott van csak elkerülte a figyelmét. A mások ok a privát üzenetre, hogy írtam neki egy kis szájbarágós tanácsadót a linkek létrehozására, mert saját maga is bevallotta, hogy nem megy neki.
Üdv, dlaj
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Köszi a leirást, ez mind szép és jó, de nem ezzel van a problemám.
A hozzárendelt képet szeretném kirakni hívóképnek a kijelzőre, hogy csak rátapizok a képes félre, és hívja a ketyere.
Ezt eddig nem találtam benne, csak egy külső progival tudtam megoldani.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
törölt tag
Másnál ment ugyanezzel a ROM-mal, persze. Nálam valószínűleg az eredeti kínai belpiacos ROM-mal se, ami fent volt vagy három napig, és nem figyeltem fel olyasmire, hogy égett volna, igaz, akkor még nem is jutott eszembe, hogy figyeljem, de volt alkalma égni, volt alkalmam észrevenni bőven.
-
osztszoroz
aktív tag
én hónapokig vadásztam flip tokra,aztán itteni kollégától ( kösz Nagya21 )szereztem be egyet.
decemberben rendeltem ismerősnek is flip tokot,persze a Nyugati postán eltűnt.Én ILYEN tokot rendeltem.Az eladó korrekt,de sajnos a nagyar posta elintézte a tok sorsát.
Akksi rendelésben benne vagyok én is.
Attól,hogy paranoiás,még nem biztos,hogy nem üldözik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs