- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troyan001
tag
Ahoj, azt szeretném kérdezni, hogy a mobilinternetes sim-et mindegy melyik slotba teszem? Köszöntem.
-
domesz
aktív tag
Sziasztok!
Próbálgatott már valaki különböző romokat?
Félek a kínai appoktól, így cserélném, így ha már valakinek van tapasztalata ezen téren akkor kérem ossza meg.+ root és cwm info is jöhet
köszönöm
-
Rol06
tag
Thx. mind2nek a választ.
dlaj, ez a böngésző funkció pofás -
Troyan001
tag
Egy kézzel széltében átérem teljesen a nagyujjammal. A képernyő tetejét nem, de beállítottam, hogy ne kelljen felülről lehúzni az ujjam az értesítő sávhoz, hanem az alsó gombsorra tettem, egy gombot, hogy legördítse.
Böngészni landscape-ben nyomom, de csak azért mert így szoktam meg, mindegy mekkora a teló.
Szóval át lehet érni egy kézzel, de ilyenkor a tartó ujjaidon fekszik csak és az ujjbegyeid nem markolnak rá az oldalára. Ha megmarkolva fogod, akkor a nagyujjam kb 2/3-át fedi a képernyőnek széltében.
A hozzáadott szilikon tokkal a teló 8cm x 15,3cm x 1,1cm.
-
Rol06
tag
Sziasztok, a tulajokhoz egy olyan kérdésem lenne, hogy egy kezes használat-al h boldogultok?
5 colos V967S-ről váltanék a 7320-ra -
mc.g
aktív tag
-
deske76
csendes tag
válasz
Troyan001 #186 üzenetére
Szia
Ha a telefont összekötöd a géppel, akkor két ablak ugrik fel. Az elsőnél az sd memóriakari jelenik meg a másodiknál a telefon belső memóriája, érdekesség, hogy ezen rajta van az összekötéshez szükséges saját driver programja, ha esetleg nem lenne meg.
A total commanderben csak a teló belső memóriáját látod, de ha a saját gép ikonra kattintasz kint az asztalon, akkor ott megkapod a telót, coolpad 7320 kiírással, ha rákattintasz akkor az sd kari tartalmát látod, ahol szabadon másolgathatsz ide-oda. Én nem vettem észre leállást, simán mentek a műveletek.
Mivel a készülék képes FTP adat átvitelre, így érdemes ezt használni.Remélem tudtam segíteni.
-
Troyan001
tag
Fileok pc-re másolásával akadtak gondjaim. Nem nagyon müködtek az usb lehetöségek, kivéve a kamerás filemásolos, de az is csak a telefont látatta a memoriakártyát nem. Másolás közbe meg féluton meg is szakadt. Ti hogyan mozgattok fileokat? Köszi
-
Huroq
senior tag
Főként a kamera minősége. Nem kell nekem brutális minőség, de az amit nyújtott kevés volt sajnos.
Árában el tudtam adni a készüléket, tehát csak 1-2 ezret buktam.
Lehet igazad lesz, de maximum azért, mert a minideal nem adja fel a csomagot időben.
Előző rendelésemet csütörtökön adták fel és kedden megkaptam. -
Huroq
senior tag
A Nillkin oldalán láttam, hogy van tok és fólia is hozzá, de sehol nem találok, ahol venni is lehetne.
Tudnám miért nem árulnak sehol. :/ -
RVR400
veterán
Én rendeltem egy ilyet feketében, de jobban örültem volna, ha olyan a gyári hátlap, mint a P81-en.
-
deske76
csendes tag
Szia
Köszönöm, átnézem, rengeteg a rom rajta és az egyéb kiegészítő, ebbe az oldalba én is belefutottam, de nem néztem át alaposan, +1x köszi.
Egyéb kérdés, hogy nem tudja valaki esetleg, idehaza kiegészítőket hol lehetne hozzá találni, úgy mint kinyitható tok, szilikon tok, fólia..
Köszönöm a válaszokat.
-
Troyan001
tag
Asszem így egy nap után kijelenthetem, hogy nem fogom rootolni, vagyis hagyom jelenlegi állapotában.
Nova launchert raktam fel rá, úgy állítok be mindent ahogy csak akarom. Lassulás nincs, a kínai dolgok nem zavarnak, elférnek. Tegnap fél órát a theme-k között nézelődtem. Hogy lehet ennyi kawaii cuccot összerakni?! Hihetetlen
Leszedtem két kamera app-ot. Ezt a linket bemagolom és csinálok pár képet, feltöltöm drive-ra aztán belinkelem.
http://imgur.com/gallery/pDC1X
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Terentius #169 üzenetére
Szerintem dobd el azt a töltőt mert egy vacak....ha a telefonnak nem is árt de az aksit szét fogja nyírni!!i Arrol nem beszélve hogy a kijelző is megbolundol azt nyilván te sem gondolod hogy ez természetes....valószínűleg kaptál egy vackot amire "samsung" ot szitáztak!!Vegyél inkább ithonról egy eredeteit...
-
Huroq
senior tag
Üdv mindenkinek!
Rendeltem én is ma reggel egy ilyen telót. Egy Lenovo A850+ -t cserélek le.
Remélem jobban kielégíti az igényeimet, mint a másik.
Bízom benne, hogy a DHL csipkedi magát és péntekig meghozza... -
-
deske76
csendes tag
Sziasztok.
Jártamban-keltemben erre akadtam a Needromon.
Coolpad 7320-hoz, MIUI 4.6.29 (2014-07-26-án lett feltéve, valaki nem próbálta még ki?)
Title: coolpad 7320
Listed: 07/26/2014 12:47 am
ROM Version: MIUI 4.6.29
Nyelvezet: Angol/Spanyol -más nyelv nincs-Link 1: MIUI_4.6.29_Coolpad_7320-Mod_Jon55.zip - 360.88 MB
Link 2: [gapps-jb-4.2.2-miui.zip - 70.60 MB] -
gabika318
aktív tag
Tök mind1 mekkora töltőt raksz rá, nem fog többet felvenni, ha csak pl: 700 mAh-t enged hardveresen a teló.
Lenne nekem is kérdésem:Most akkor Gorilla Glass van a telón???
Vroot-on kívül mivel lehet rotolni? pl: Framaroot,
Érdemes a töltőt kidobni azonnal, ha a következőt produkálja:
töltés alatt ha használod a telót össze-vissza érzékel az érintő
Ennél a jelenségnél biztosan kuka a töltő. (tönkreteszi az akkut) Jiayu G3-nál már láttam ilyet. -
dlaj
őstag
válasz
Troyan001 #163 üzenetére
- az adapteren én is faragtam
- nem baj, ha nagyobb áramerősségű töltővel töltöd, a telefon úgy is csak annyit vesz fel amennyire be van állítva, ebben az esetben valószínűleg 1000 mah. nekem is van itthon 2000-es töltőm, de még nem próbáltam vele, lehet, hogy gyorsabban tölt
- ha elb....od a fóliát szólj, és elküldöm az enyémet, én nem rakom fel -
Troyan001
tag
válasz
Troyan001 #158 üzenetére
Első nap után:
GPS talál jelet frankón,
Wifi hasít,
dual sim ok,
bluetooth fain (Nokia BH-103 stereo headsettel stereo-ban szól),
kijelző gyönyörű (nem tudom a francnak se bubi nélkül felrakni a védőfóliát...),
bekapcsoló és hangerő gombok egy magasságban vannak (sikerült recovery menübe kapcsolnom és azt se tudtam hirtelen mit csináljak, ki kellett vennem az aksit),
könnyű, ahhoz képest mekkora,
amit adtak hozzá szilikon tok az ok, de nem amitől hasraesnék. Valszeg veszek bujtatós tokot és a fólia (ha nem jönnek ki a bubik), szilikon tok is megy a levesbe.
Kínai mui-val nincs gondom, nekem tetszik, de annyira még nem mélyedtem bele. A memóriakezelése szerintem frankó nagyon.Én egy galaxy tab P-1000 (gingerbread) meg egy céges blackberry bold után léptem ide. Ezt a kettőt akartam egybe rakni, szerintem tökéletesen sikerült. Nekem a kijelző és a rendszer gyorsasága megfogott nagyon, de mondom nem volt még ehhez hasonló telóm.
Kamerába majd még jobban bele kell mélyednem.
Ja igen, nem sima eu töltőt adnak hanem egy adaptert. Viszont az adapter téglalap alakú és nem megy bele a dugóba. Lehetne faragni rajta hogy belemenjen de inkább hagytam. A galaxy tab-hoz adott adaptert használom, az több amperben, 5V-on is ahogy nézem. Az nem lehet gond ugye? Max gyorsabban tölt. Nem írt ki semmit hogy gondja lenne vele, simán feltöltött, nem melegedett.
Majd még írok, mert kérdéseim nekem is lennének.
-
deske76
csendes tag
Üdvözlök mindenkit, én is eme remek készüléknek a tulajdonosa vagyok, tökéletesen elégedett, a kijelzője pazar, gyors, tényleg egy szuper telő, (a vasárnapi F1-en használtam eleget, egy 100%-os feltöltöttséggel, fénykép + videó használatával is bírta), de lenne pár kérdésem.
A teló gyárilag rootolva jött (Vroot-os), sajnos a pc program változata kínai nyelvezetű, így érthetetlen minden.
A CWMrecovery fent van amit a szokásos módon el lehet érni a bekapcsoláskor, ott már csináltam az SD kártyára egy mentést, ami 1.3GB lett, de nem tudom, hogy ez elég e. Illetve milyen romot érdemes feltenni rá, ami teljesen magyar, bár ezzel a keverttel sincs gondom, de zavaró, hogy némelyik app kínaiul akar kommunikálni. A futó alkalmazások közül miket lehet kilőni, amitől nem áll meg az oprendszer??Egyenlőre ennyi a kérdésem, és elnézéseteket, ha kicsit érthetetlenre sikeredett.
Köszönöm a válaszokat.
-
Troyan001
tag
Nah, mégis Szombathelyre ment pénteken délután. Már otthon vár a csomi. Csak valahogy ezt hétfői irodás napot kellene végigszenvednem 5-ig...
46890 HUF lett a vége akkori árfolyamon.
-
RVR400
veterán
CWM alól felrakod ezt a gapps pakkot
-
RVR400
veterán
Nekem megtetszett a Coolife UI, egyedül az zavar, hogy az app drawer nem tudja ABC-sorrendbe rakni a programokat, meg az, hogy elég sok cucc a saját progik közül nem tud magyarul, bár ez csak kényelmi szempont, mivel tudok angolul.
Én már csak akkor cserélek szoftot, ha kijön rá a KitKat. -
RVR400
veterán
válasz
Troyan001 #144 üzenetére
Nah, már ezek is elkezdték a szarakodást? Eddig nem voltak ennyire bénák.
Nekem ez volt a vége:
28 Kézbesítve - átvevő 14:52
27 Kézbesítés folyamatban BUDAPEST - HUNGARY 11:4626 Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 07:24
Szerda, Július 09, 2014 Helyszín Időpont Csomagok
25 Küldemény visszatartva - költségek rendezése után címzettnek kiszolgáltatható BUDAPEST - HUNGARY 20:49
24 Vámkezelési eljárás befejeződött BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 20:49
23 Vámkezelési státusz frissült BUDAPEST - HUNGARY 18:34
22 Vámkezelési esemény BUDAPEST - HUNGARY 08:36
21 Vámkezelés alatt BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 08:36
20 Vámkezelési státusz frissült BUDAPEST - HUNGARY 08:03 -
Troyan001
tag
19 Kézbesítésre továbbítva BUDAPEST - HUNGARY 18:50
18 A küldemény megérkezett a DHL kiszolgáltatási részlegéhez. BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 18:47
17 Kézbesítés folyamatban BUDAPEST - HUNGARY 13:51
16 Kézbesítésre előkészítve BUDAPEST - HUNGARY 13:50
15 Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 08:15Nah röpke 11 óra alatt sikerült Pestről, Pestre vinni
-
dlaj
őstag
Eltünt az android menüből az aluról a második, a "fejlesztő mód", vagy valami ilyesmi, amivel a roothoz tudom bekapcsolni az usb hibakeresést. Hol találom? Van valami ötletetek?
-
gabika318
aktív tag
válasz
Troyan001 #139 üzenetére
mdav88
Ez elvileg AOSP: http://d-h.st/5oi
Majd meglátjuk, tényleg az-e... még 100 mega hátravan.Troyan001
A Custom Recovery vissza tudja állítani a gyári állapotot, amennyiben csinálsz egy biztonsági mentést a rendszerről vele, ahogy kézhez kapod a telót. (persze kivéve a gyári recovery-t) Tehát biztonsági mentést és visszaállítást tud készíteni a teljes rendszerről + egyéb funkciók....
A Custom recoverynek inkább a portolt, buherált romok felrakásában segít, amire képtelen a gyári rec. a funkció hiánya miatt.
Ajánlom figyelmedbe a Jiayu topic téma összefoglalójában, a 2.3, 2.6 pontokat. -
gabika318
aktív tag
Készülök a CP 7320 érkezésére.... Recovery + AOSP rom keresgélés, buherálás...
(nekem ez a CP UI nem jön be, a magyar nyelv hiánya miatt)Custom Recovery beszerzése kipipálva:
CP7320-TWRP-Recovery.rar
CP7320-CWM-Recovery.rar
CP7320-CTR-Recovery.rarAOSP Android 4.2.2 letöltése folyamatban...
-
dlaj
őstag
válasz
pinterto #135 üzenetére
Én semmit nem töröltem, mert még nem rootoltam. Ellenben nagyon sok alkalmazást telepítettem, fel is használtam az erre kiszabott kb. 1 GB-ot. A memóriám most 75-88% között ingadozik, de az is csak azért ilyen "alacsony", mert a Clean Mastert automata tisztításra állítottam, amikor a képernyő kikapcsol. Ez kb. -10%-ot jelent.
-
pinterto
tag
Írjátok már meg, hogy ti milyen APP-okat töröltetek, mert szerintem, nekem maradtak amik zabálják a memóriát, mert szinte állandóan 90% foglalt.
Ezért lassulhat be. -
Troyan001
tag
Ha megjön kipróbálom a bluetooth stereo headsetemmel. Valahol olvastam hogy bluetooth-on keresztül nem csinál stereo-t.
-
RVR400
veterán
Headsettel próbált már valaki telefonálni? Mintha híváskor nem venné figyelembe a mikrofonját.
-
RVR400
veterán
válasz
Troyan001 #127 üzenetére
Beszéltél a futárral? Először mindig a központi depoba viszik, és szétdobják. Tehát, ha nem +1-es vagy, akkor kb 11 után elindul vele a futár kézbesítésre, sőt ha nincs sok pakkjuk, akkor lehet, hogy a +1-es kézbesítésű körzetbe is elindul vele. (és amíg ott nem dobják szét, addig tudsz a futárral egyezkedni)
-
Troyan001
tag
Ma nem ér ide. Szombathelyi depóba viszik és valszeg hétfő.
-
RVR400
veterán
válasz
Troyan001 #122 üzenetére
Elvileg reggel kellett váltania erre:
Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét BUDAPEST - HUNGARY
Ha ez megvan, akkor még a délelőtt váltani fog megint a Kézbesítés folyamatban szövegre.
Ha megvan az első váltás, akkor hívd fel az ügyfélszolgálatot, és kérdezd meg, hogy +1-es körzet vagy-e, vagy próbáld meg elkérni az adott megyén belüli futár számát, mielőtt kiadják kézbesítésre a területileg illetékesnek.
-
pinterto
tag
Köszönöm, hogy egyre többen írogattok be a fórumba, idővel okosodik az ember a telefonnal kapcsolatban.
Én várom a hozzáértők munkáját is ROM-mal kapcsolatban, remélem készítenek hozzá hamarosan.
Most már egy ideje használom a telefont, és azt vetten észre, hogy a híváslistába lépéskor nagyon lelassul, kb. 5 másodperc is eltelik amíg megnyitja, nem tudom, hogy a hosszú lista miatt lehet-e. Ti tapasztaltatok ilyet?
-
dlaj
őstag
válasz
Troyan001 #122 üzenetére
Köszi a hsz-t. A telefonos fényképezésben (tudományában) szerzett tapasztalataidat pedig légy szíves tedd majd itt a topikban közzé. Ezt a topikot biztosan sokáig fogom követni, mert ez a telefon jó darabig megmarad nálam. Mint már írtam kiváló készülék (de nem hibátlan). És remélem nem nekem lesz igazam, hanem RVR400-nak és megkapod ma a telefont!
-
Troyan001
tag
Vállalhatóak teljesen. A telefon ennyiért nagyon nagyon sokat hoz szerintem. Ha megjön (még mindig visszatartják tegnap dél óta...) akkor jobban belemélyedek a telefonos fényképezés tudományába. Biztos vannak jó app-ok is ami tovább javít. Nekem elsősorban a benti kevés fény-es képek lesznek majd a fontosak, ha a kölkök épp legújabb agymenését akarom lekapni. Gyorsan mozognak, házon belül, természetes fény nélkül csupa olyan dolog amit szeret a kamera...
-
dlaj
őstag
Na emberek, megszületek a képek és videók! Napok óta ígérgetem, és most feltöltöttem ide. Várom a véleményeket, és tippeket, hogyan tudnék jobb képeket lőni.
(Sajnos ezek csak a válogatott képek, a készülék nem tudja ezt a minőséget állandóan, minden körülmények között hozni.) -
gabika318
aktív tag
Most találtam:
Coolpad 7320-hoz S5 UI port: Coolpad_7320_S5_UI_Jon55.zip -
gabika318
aktív tag
Srácok! Ehhez nincs estleg egy pure android AOSP ROM??? Ami nincs tele a CP-s cuccokkal. Sehol sem találok ilyet, a Coolpad F1-hez viszont van...
-
RVR400
veterán
válasz
Troyan001 #113 üzenetére
Én Miskolctól 25 km-re lakok, ami egyébként +1-es községecske. Szerencsére rugalmasak a futárok, így át tudom Miskolcon venni a cuccot, bár a múltkor már aznap kivitték volna a lakcímemre, de szerencsére itt dolgozok a városban.
Az ügyfélszolgálatot meg tudod kérdezni ezzel kapcsolatban. -
dealerman
aktív tag
köszönöm srácok
így már világosabb
-
RVR400
veterán
válasz
dealerman #106 üzenetére
Alapvetően a felmerülő költséget vámnak mondjuk, mivel vámkezelési eljáráskor keletkezik. Természetesen valójában ÁFA keletkezik, de ugye vámeljárás és vámhatározat születik.
A 2.5% vám nem érinti a mobiltelefonokat, mert vámmentes, de ugye nem áfamentes, de mivel fizetni kell utána mindenképpen, így azt szoktuk mondani, hogy vámolták, és vámot kellett fizetni.Nem a feladás a lényeg, hanem a csomag tartalma. DE:
Ha Te itthon feladsz egy levelet valakinek, és ő azt mondja, hogy nem kapta meg, akkor mit fogsz csinálni?
Ha ő kint felad egy 150 USD értékű telefont mindenféle regisztráció nélkül, és Te azt mondod, hogy nem kaptad meg, akkor vajon ő mit fog csinálni?
-
dealerman
aktív tag
Gondolom ezt már kivesézték sokan,lehet nem ide kellene írnom !
0 - 45 € (~12.690 Ft) között vámmentes
45,1 - 150 € (~42.300 Ft) között vámmentes, de 27% ÁFA terheli
150,1 - 700 € (~197.400 Ft) között 2,5% vám és 27% ÁFA terheli
700,1 € felett: kereskedelmi vámtarifa* és 27% ÁFA terheliez 150 dodó alatt van,akkor miért kell vámot fizetni ? vagy ez csak a dhl lehúzása ? és akkor mi van az áfával ? mióta rendelgetünk haverokkal Kínából,azóta csak ezen megy a fejtörés,egyszerűen nem értem a lényegét
Kisebb cuccok pl aliexpress-ről freebe jönek postán és semmit se kell érte fizetni,a telót miért nem tudják így feladni ? a kínaiaknak mivel lesz több ha Én fizetek vámot,áfát ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest