- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
Új hozzászólás Aktív témák
-
KukkSteve
senior tag
válasz
osztszoroz #943 üzenetére
Sajnos nem. :S Pedig mindent feltelepítettem. :S
-
KukkSteve
senior tag
Sziasztok!
Van egy alaplaphibás (?! valószínűleg....) 7320am. Van e valakinek törött telefonja hogy valamelyikünk tudja hasznosítani ami nálam van? Akár alaplap is érdekel. Egyébként a telefon tökéletes, egyszer csak se kép se hang...ahogy írja más is...:/ Egyébként nagyon szép állapotú a telefon, karcmentes, sajnálnám kidobni.
Akár PM-ben is kereshettek!
Üdv.
-
deske76
csendes tag
válasz
osztszoroz #940 üzenetére
Szia.
Köszönöm, de egyenlőre azt sem tudom mit kellene csinálni. Bár átböngésztem a Flast Tool--ról találtam leírást, de ott nem említ semmi ilyet. Ha esetleg később többet tudnál erről írni azt megköszönném. vagy egy pontosabb linket
Köszönöm
-
deske76
csendes tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem.
Tegnap este a két és fél éves telóm, minden előzmény nélkül resetelte magát, majd egyszer elindúlt, utána megint resetelte és most már ott tart, hogy a Coolpad 7320 felirat kijön, kicsit tölt majd újra megjelenik a felirat és ez megy állandóan, nem indítja el az oprendszert. Amolyan végtelen loopingba kezdett..Mitől lehet, kérlek ha van még itt ebben a témában egy guru, segítsen. Nagyon jó kis teló, eddig nem volt bajom vele. Lehet ezzel még kezdeni valamit, így a géppel sem tudom össze dugni, hogy lementsek róla pár dogot (telószámok, stb) mert állandóan újra indul. Vagy esetleg valaki a ki műszakilag tudna segíteBudapesten belül, persze nem ingyen kérném.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
osztszoroz
aktív tag
-
pinterto
tag
Sziasztok. Van egy eladó flipes bőrtokom, használt de tökéletes állapotban 1500 ft, és egy teljesen új kemény szilikon tok 500 ft.
-
osztszoroz
aktív tag
ha estleg valakinek sikerülne leszedni,felrakhatná valami elérhetőbb helyre.sajnos magyar telefonszámmal nem sikerül regisztrálnom.
-
törölt tag
válasz
osztszoroz #933 üzenetére
Az A Better Camera nevű például nagyon szépen dolgozik minőségi beállításokban.
-
osztszoroz
aktív tag
Van valakinek tippje kamera alkalmazásra? Nyílván nem csodát várok.... A gyárit, meg a Fv-5-öt, illetve a Camera ZOOM - ot próbáltam, de mindegyiknél elmosódnak a hátterek, és általában is életlen minden.
Köszi előre is ☺ -
Balinko
csendes tag
válasz
osztszoroz #931 üzenetére
Bocs. Nem voltam elérhető. Sajnos nem. Nagyon úgy tűnik tégla.
-
Balinko
csendes tag
Sajnos megadta magát a jó kis 7320. Se kép se hang, semmire sem reagál, pedig az akksija még jó. Szerintetek kuka?
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
budai.denes #927 üzenetére
beta van csak tudtommal.
-
budai.denes
csendes tag
Sziasztok
Létezik erre a telefonra újabb szoftver, mint az android 4.4.2 ? -
osztszoroz
aktív tag
én hónapokig vadásztam flip tokra,aztán itteni kollégától ( kösz Nagya21
)szereztem be egyet.
decemberben rendeltem ismerősnek is flip tokot,persze a Nyugati postán eltűnt.Én ILYEN tokot rendeltem.Az eladó korrekt,de sajnos a nagyar posta elintézte a tok sorsát.
Akksi rendelésben benne vagyok én is.
-
deske76
csendes tag
Sziasztok.
Kérdésem, hogy nincs-e valakinek eladó null kilóméteres akksija meg flip tokja a 7320-hoz.
Egyáltalán idehaza lehet kapni vagy legalább helyettesítőt aksira lelni?
Vagy mostanában nem rendel valaki ezekből, ha lehet beszállnék.Előre is köszi az infót
-
Nagya21
addikt
válasz
osztszoroz #922 üzenetére
HAli!!
Eladtam a coolpad 7320 telefonom.
Ha valakit érdekelne van eladó flip Coolpad feliratos tokom (karcmentes, nem használt) + bugyi(átlátszó fehér matt háttal, karcmentes nem használt) + 2db kijelzővédő fóliám.
1800;600;600 huf.
Üdv Nagya -
osztszoroz
aktív tag
sziasztok! Flip tokot keresek eu-s raktár,esetleg magyar lelőhelyről hallott valaki?
-
Marty
tag
Hát igen, elég minimalista a design, amit szeretek, most újabb 40-60 ezreket elkölteni egy készülékre ami semmivel sem lesz gyorsabb, és ez is tökéletesen kiszolgál,.. ráadásul makulátlan állapot... egy új akksi 2-3000 forint, annyit megér, úgy, hogy a mostani is kibír majdnem egy napot
-
Marty
tag
Nekem már kb másfél éve tökéletesen működik, most rendeltem hozzá akksit, így még nem válok meg tőle, mivel sem értelmes alternatívát nem találtam, sem panaszom nem volt erre a készülékre
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Nagyon hagatunk kéremszépen, nagyon hagatunk!!!
Rajtam kívül már mindenki eladta??
Üdv Nagya -
Troyan001
tag
Tempered glasst ne vegyétek le ha csak nincs uj. Az enyém kicsit lecsúszott gondoltam újrarakom, de nem lehet ugyanugy visszarakni. Valami ragados réteg van rajta ami megsérül.
-
Rol06
tag
Sziasztok,
Elkezdtem gondolkodni a váltáson, ha valakinek szüksége van egy tökéletes állapotú 7320-asra írjon rám pm-et. Fekete-fehér tok, tempered glass-al használva -
törölt tag
Kicsit mostohán kezeltnek tűnik ez a telefon a Coolpad portfólióban - ennek fejében kirívóan olcsó. (Én 115 dollárnyi juanért vettem.)
A nemzetközi support eleve pocsék a Coolpad-nél, nekem még levelet se sikerül küldenem a megadott címre, mindig visszajön az email. (Indicator LED kéne.) -
RVR400
veterán
Valami jóféle 4.4 nincs még senkinél?
Semmi bajom a telóval, de már nem ártana valami új oprendszer. A P81-hez sem találtam semmit sem. A végén még emiatt fogok megválni a telótól.
-
Rol06
tag
Érdekes egy kérdésem lenne, tinderezik valaki a telón?
Most próbálnék de kegyetlen lassú, egy képet se bír betölteni, arra gondoltam h lehet hasonló problémája lehet mint a google maps-el (aosp romom van fent, filózok h megnézzem a miui-val). Az is csak úgy megy, ha egy régebbi apk.-át telepítettem és nem engedem neki h lefrissüljön, de ezt a problémát a tinderrel nem lehet orvosolni... -
törölt tag
válasz
janaman01 #905 üzenetére
Én Kínában vetettem a 7320-amat, és határozottan emlékezni vélek, hogy legalább az eredetileg rajta volt kínai belpiacos ROM-ban benne volt ez a GoogleGmsFramework.apk álnevű CoolReaper. Akkor persze nem tudtam, hogy ilyesféle trójai. Aztán persze anno hamar cseréltem a ROM-ot a globális verzióra, és abban nem találom ezt a cuccot, nagyon remélem, hogy nincs is benne. Azon mondjuk csodálkozom, hogy a Playről letöltött Boat Browseren, Dolphin Browseren... is be-bejön a Baidu URL-je, amikor bizonyos nyilvános wifi hálózatra akarok kapcsolódni. Furcsa.
Kavarják ezek a kínaiak, nagyon kavarják... -
janaman01
addikt
válasz
#71562240 #903 üzenetére
nos , nekem f1 em van és valóban benne vannak az emlitett backdoor apk -k amit nyilván töröltem, viszont érdekes módón a mostani legújabb 25 ös 4.4 frissitésben már nincs benne egy backdoor gyanús apk sem a leirásban felsoroltak közül.....most vagy kiszedték belőle, és igy reagáltak, vagy pedig len máshol rejtették el
-
törölt tag
Sikerült-e valakinek a benne lévő kettőn kívül további szoftvereket belehelyeznie a multi window oldalsávjába?
-
Rol06
tag
7320 nincs a listában, de ajánlott cikk: [link]
-
KisTé
tag
válasz
New Bluestar #899 üzenetére
Ezen már túl vagyok, a lényeg, hogy megoldódott, valamelyik USB nem fogadja el de végigdugdostam a gépen az összesen és találtam olyat amelyiken minden látszik, sejtésem nincsen miért van ez.....amúgy bekapcsolt USB hibakereséssel látta meg a WIN7, míg a 7320ast meg kikapcsolttal látja.....ez van de már jó
-
New Bluestar
tag
-
törölt tag
Ha nem is megoldás, csak a probléma megkerülése, de addig is, amíg másképp nem megy, tartsd bekapcsolva az USB hibakeresést, feltételezem, úgy működik.
Gondolom az F1 driverét telepítetted? Bár persze anélkül is működnie kéne, de nem árt, ha fent van a driver.Az androidos telefon USB eszközként való kapcsolódása sajnos még ma is kicsit rejtélyes terület, néha "Bermuda-háromszög" - nem mindig működik rendeltetésszerűen.
-
KisTé
tag
Valaki tud segíteni ?
F1-esen 4.4.2 / 3.4.67
USB hibakeresés kikapcsolva akárcsak 7320-on, rádugom a gépre csak tölt fel se jön a charging/MTP stb. menü a WIN7-en meg kiírja hogy USB device not recognized
Mi a megoldás, hogyan láthatnám a teló és microsd-n az adatokat ??? -
törölt tag
A ROM-ot nem úgy. Ezt a ROM-ot úgy kell telepíteni, ahogy abban a leírásban a custom recovery-t telepítette Gabika. Tehát a ROM-ot is a Flash Tool-lal kell. Emiatt recoveryt nem is kell cserélned, mert nem recoveryből telepíted a ROM-ot, hanem Flash Tollal, számítógépről.
Most linkelni nem tudom, de van jó leírás a Logouton is meg ROM-cserés topikban is a Flash Tool működéséről, azt olvasd el feltétlenül, ha még nem tetted. De RVR400 és/vagy Gabika hozzászólásai között is van erről egy rövid útmutató itt a topikban, találd meg. -
janaman01
addikt
szia kb 2 hete volt nálam, a tötrénet röviden, rendeltem németo ba egyik havernak aliról F1 et de ez jött helyette...idióta haver nem tudta visszaküldeni, angliába hiáűba rendelte oda neki a dhl-t a kinai, hazaküldte nekem a telót hogy majd én intézzem...a kinai meg adott egy magyar kontaktot , annak küldtem el, és azóta úton van a havernak németo ba az f1 haver próbálta , azt mondta nem megy rajta a 3g stb..én már azt nem is néztem, csak bekapcsoltam kb 20 percig tesztelgettem sim nélkül, mondom ninek ha nem w -s verzió...és már küldtem is tovább...
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
janaman01 #889 üzenetére
Szia érdekelne még egy-két infó róla (a Nem-Snapi615-ös hanem MTK-s Coolpad-F2),
hátha tudod.
Nálad mikor volt? Még a Magentáék 800MHz-es LTE-bekapcsolása előtt??
Azt talán értem hogy nem volt wcdma, de állítólag az a chip ami benne az mt6592 mellett a kommunikációt ellátja
nevezetesen a mt6290
az tudja papiron az FDD-LTE-t ráadásulmmég azonbelül a Band20(800MHz) -t is (B3, B7, B20).Ezt ki tudtad rajta póbálni??
5,5-öst keresek jó lte-vel:Érdekes alternativa lenne nekem a JiaYu-S3 (mt6752) vagy a (4.6colos) MeizuK52 (szintén mt6752) mellett
-
RVR400
veterán
-
vmilan
csendes tag
-
vmilan
csendes tag
Tudom, hogy nagyon igazatok van, ezért a pénzért ennél jobban összerakott telefont nem igazán találni, csak nagyon elkeserít ez a szoftveres probléma, mert nem érzem magam elég hozzáértőnek ahhoz, hogy jól megcsináljam. Bár a szövegértés megy, szóval a leírás alapján meg fogom próbálni mindenképp, ha felkerül az a gyári rom tényleg (amit előre is köszönök).
Egyébként olyan baja volt valakinek a telefonnal, hogy a fókusz nem dolgozik jól? Közeli és makró jellegű képeknél nagyon király képeket csinál még éjszaka vakuval is, teljesen penge, viszont a távolabbi dolgokat (1 méter és azon túl) teljesen homályosan fotózza, pedig a fotózás pillanatában a kijelzőn még éles a kép, de amint visszanézem már látszik, hogy teljesen homályos, pedig nem mozdulok be és többszöri próbálkozás után sem sikerül.Ilyen amikor - szerintem - jó, közeli képeknél:
http://kepfeltoltes.hu/141205/IMG_20141204_180948_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/141205/IMG_20141205_005202_www.kepfeltoltes.hu_.jpgÉs ilyen amikor úgy néz ki, mintha nem találná a fókuszt:
http://kepfeltoltes.hu/141205/IMG_20141204_084832_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/141205/723105479IMG_20141130_150451_www.kepfeltoltes.hu_.jpgÉn úgy gondolom a kamerának nincs hardweresen baja, mert mindig dolgozik az autofókusz a képeknél, látszik is hogy a végén kiélesedik, de a kész kép már ilyen homályos. Beállításokhoz nem nyúltam természetesen és már több appot is kipróbáltam, mindegyik ugyan így fotóz. Esetleg erre is van ötletetek?
-
törölt tag
Természetesen van gyári 035-ös ROM.
Én is az RWR400 által feltenni ígértet használom, legfeljebb annyiban "mókolt", hogy a kiszedhető kínai appok ki vannak szedve belőle.
Megtanulod a ROM-csere lehetséges módjait, és akkor nem fogsz félni tőle. Például az RWR400 által ajánlott ROM elő van készítve Flash Tool-lal való feltételhez, tehát rootolásra sincs szükség, sőt még custom recovery feltételére sincs. Egyszerű, könnyű, ha jól csinálod, akkor biztonságos, van hozzá részletes használati utasítás például a Logouton illetve az androidos topikban. Majd megmutatjuk, ha oda kerülsz hogy kezedben van a ROM és telepíteni akarod.
ROM-csere után fontos is, hogy factory resetet csinálj, hogy az előző ROM-ból semmi szemét ne maradjon, mert ez ütközéseket okozhat, tehát fontos, hogy nulláról induljon a telefon, ROM-csere előtt legyen kimentve minden olyasmi, amire később szükséged van. Amúgy persze vannak olyan módszerek, hogy csere után ezt-azt megtartson a régiből, de nem érdemes ezt kihasználni, érdemes nulláról indulni.
A gyári felület az új ROM-mal is úgy néz ki, ahogy a mostani, illetve úgy néz ki, ahogy akarod, mert nagyon széles témázási lehetőséget kínál, a Coolpad honlapról irdatlan mennyiségű téma, ikonkészlet, háttérkép... letölthető. (Van egyébként MIUI alapú ROM is, de úgy tűnik, hogy a CoolLife UI népszerűbb.)
A 028-as kicsit elcseszett ROM, de gyorsan ki is adták a javítását, a 035-ös rendesen működik. Hülyeség lenne eladnod egy ennyire jó, szép és olcsó telefont. Minden más telefonnál találkozol ROM-csere lehetőségekkel, kényszerekkel. A ROM-csere hozzátartozik az okostelefonhoz, nem fél tőle az ember, hanem bízik benne, hogy a gyártó kínál újabb és újabb, frissebb és frissebb ROM-okat. Nem félünk tőle, hanem reménykedve várjuk, hogy a mostani (035-ös buildjével egyébként rendesen működő) 4.2.2-es Jelly Bean helyett lesz majd legalább 4.4-es Kit-Kat. Lollypop-ban valószínűleg hiába reménykednénk. De 4.4-re van esély. -
RVR400
veterán
-
Fricibácsi
tag
Sziasztok!
Mostanában olyat csinál a telefon, hogy az otthoni wifi-re csak a jelszó bepötyögése után hajlandó csatlakozni, előtte csak simán ráállt, elég volt csak az első alkalomkor megadni a jelszót.
Hol lehet beállítani, hogy megjegyezze a wifi jelszót? -
vmilan
csendes tag
válasz
#71562240 #876 üzenetére
Van gyári 4.2.035-ös rom? Mert én a fórumban csak mókolt verziót találtam. Ráadásul sajna nem vagyok elég bátor hozzá, meg azt sem tudom, hogy mivel jár a rom csere, kell-e rootolni előtte, illetve jól sejtem, hogy minden törlődik a telefon belső memóriájából utána? Meg igazából a gyári felület nekem kimondottan tetszik, nem tudom az új rommal hogy nézne ki, bár nyilván ezt megemészteném, ha normálisan működne a kamera meg nem dobálna ki random a messengerből meg a böngészőből. Lehet egyszerűbb lenne eladnom, nagyon ezen gondolkozom már, annyira bosszantó.
-
törölt tag
Szia!
Hát, egyértelmű, cserélendő a gyári 035-ös ROM-ra, ami lényegében rendesen működik. Erről már sokszor volt szó a topikban, illetve lelőhelyeket és telepítési módokat is találsz itt. Szaladj végig a topik egészén, hogy mindenben képben legyél, hogy mit érdemes és hogyan.
Utána nagyon fogod szeretni, mert nem lesznek ilyen bosszantó hibák. -
vmilan
csendes tag
Sziasztok! Lassan 3 hete nyúzom ezt a telót és annyira tudnám szeretni, ha nem lenne tele bosszantó hibákkal. Konkrétan:
- A kamera alkalmazás kifagy néha (2x történt), viszont elég sűrűn illetve elsötétül, újraindul, random kilépeget
- Messenger, kamera és még 1-2 alkalmazás van ami teljesen kénye-kedve szerint dob egy crash-t (ki sem írja, hogy az alkalmazás leállt, csak kivág a kezdőképernyőre) és ilyenkor berak valami kékes default hátteret, bármit is állítsak be előzőleg. A poén, hogy amikor belemászom a menübe, hogy visszaállítom, akkor a régi háttérképnél ott van a kis zöld pipa, mintha az lenne beállítva.A gyári .028-as rom van fent, nem rootoltam, hozzá se nyúltam a telóhoz tényleg, még másik launchert sem raktam rá, mert amúgy tetszik ez a gyári is. Viszont ezek a hibák erősen megkeserítik a mindennapi használatát a telefonnak. Van ezekre a hibákra megoldás, illetve más is találkozott ezekkel a jelenségekkel?
-
Rol06
tag
Köszi a válaszokat, közben megoldottam.
Töröljétek le és rakjátok vissza a régi 7.0.0-át, azzal tökéletes.
(automatikus frissítés pedig off) -
Nagya21
addikt
Hali mindenki!
Ecsön van a Sygic-nél!!
20 ojro Európa+russa.
üdv Nagya -
Rol06
tag
Mindenkinek nem működik a Google Maps, vagy csak aki gabika318 AOSP romját használja?
(kb. 2 hete használhatatlan) Elgondolkoztam egy rom cserén, csak kérdés h megjavulna e... -
törölt tag
A Google Mapstól el is várjuk, hogy tökéletlenkedjen. (Bár ha komolyan akarok beszélni, nálam végül is azzal sincs gond - csak hiány, miszerint nincs benne a Lab menüpont a térképletöltési lehetőséggel.)
Ha valaki véletlen tudja, hogy milyen típus(szám)ú az indicator-notification LED, az megmondhatná, mert Kínából akarnék rendeltetni - vagy kénytelen leszek csak azért szétszedni, hogy megnézzem a LED típusát.
Nincs valakinek híre, hogy készülne számunkra végre Kitkat vagy netán Lollypop?
-
Dartanus86
újonc
Sziasztok.
A 2 hónapja vett Coolpad telefonom és egy újraindítást követöen nem akkarja betölteni az androidos rendszert, csak a Coolped 7320 logo jelenik meg a képernyön és utána ujra indul telefon és ujra a logo jelenik meg. Nemtudom behozni a custom recovery-t sem ( power button és hangerö gomb megnyomásával ). A Zopo ZP980+ Android 4.2.2 android rendszer van fent amit a forumon találtam és tökéletesen müködött amig ez megnem történt. Ha usb-re rakom és csatlakoztatom a számitogpéhez akkor csak tölti az akumlátorját a telefonnak nincs annyi ideje hogy felismerje a rendszer a telefont mert folyamatosan kikapcsol. Volt aksi kivétel, kiszedtem a sim kártyákat és a micro sd-t de semmi változás. Minden jo tanácsnak örülnék. -
törölt tag
Igen, ezért is jeleztem, hogy valószínűleg nem eleve, általánosan fennálló a probléma, mert én éppen a tőled származó ROM-ot flasheltem fel. Lehet, hogy nálad valami egyéb app kavar be? Mindenesetre viszonyítási pont lehet, hogy nekem öröm és boldogság a HERE használata, jónéhányszor próbálgattam az utóbbi kb. két hétben, amióta letölthető, és soha semmi probléma nem volt vele. Igaz, én offline használom, de néha-néha belenézve az online módszerbe, úgy se találtam problémát. Csodálkoztam is, hogy miért csak béta.
Mindenesetre ez a szoftverek rejtelmessége, de gondolom van esély, hogy találsz valami helyi zavaró tényezőt a mobilodon, és annak a kiiktatásával megjavulhat.
Ha offline próbálod, és úgy nem jeleníti meg a térképet, akkor lehet, hogy memória az Android - Data könyvtárjában levő HERE referenciafájllal van a baj. Egyszer véletlenül en bloc kitakarítottam az Android - Data fájlt, és akkor nekem se jelenítette meg az offline térképet amíg újra nem telepítettem. -
RVR400
veterán
Nah, megtaláltam az első igazi bugot. A Nokia Here gyakorlatilag használhatatlan.
-
törölt tag
Köszi!
Az "öncélú" tudás szempontjából se mindegy, másrészt lehet, hogy szétszedem valamikor, tudni akarom, hol keressem - hátha valami érintkezési hiba, vagy ilyesmi. Vagy esetleg ha könnyen cserélhető, kicserélném, bizonyára sok telefonban van egyforma típus - például a volt Huawei Ascend Matemben kinézetre ugyanilyen hangszóró volt és ugyanígy a hangszórórács bal széléről világított a LED. Szóval jár az agyam...Ámbár, ha valaki, akit nem zavar, hogy nem ég az indicator LED, és egy kis pluszpénzért elcserélné az övét az enyémre, én kapható lennék rá. Nekem se hiányzik persze különösebben az a kis lámpácska, de maximalista vagyok, szeretnék tökéletes készüléket. Tehát komolyan érdekelne ilyen csere...
-
törölt tag
Azt mondjátok meg légyszíves, hogy az indicator (notification) LED az előlap tetejének melyik részén világít? (Merthogy az enyémen nem világít.) Köszi.
-
KisTé
tag
Nem tudom volt-e de sms/üzenetjelző hangot meg lehet valahogy változtatni ?
-
Rol06
tag
válasz
bobita8906 #844 üzenetére
Igen, nekem is ez volt a 028-as rom-nál, mindkét probléma előjött amit írtál.
Cserélj romot -
törölt tag
válasz
bobita8906 #844 üzenetére
Nem emlékszem, hogy más is panaszkodott volna ilyen hibára, biztos, hogy lényegében egyedi hiba. Minden valószínűség szerint szoftveres. Tehát minden valószínűség szerint például ROM-csere megoldaná - teljesen biztosan persze ilyesmit nem lehet állítani szervizes vizsgálat nélkül. Az ilyesféle hibákat más készülékeken is szinte mindig a szoftver okozza, nagyon ritka, hogy hardverhiba miatt produkál ilyesmiket egy készülék.
-
bobita8906
csendes tag
Sziasztok! 3 hónapja használom ezt a remek készüléket, többségében meg vagyok elégedve vele. Rootolva kértem. 2 hiba van aki eléggé zavaró, a telefon kb hetente egyszer kikapcsol magától és csak akku kivétel-berakással kel életre. A másik hiba pedig fényképezéskor/videózáskor kifagy a telefon. Találkoztatok már ilyen hibával (ne haragudjatok ha már valaki kérdezte)? Rom csere orvosolná ezeket a problémákat? Előre is köszi!
-
KisTé
tag
Melyik ébresztőt ajánlanátok ami tuti nem döglik be, lehet importálni a zenéimet, egyszóval fasza
?
-
KisTé
tag
Az ébresztő nem működik a telón, valaki valami megoldást ? Felvillan a képernyő időpontra és annyi ???
-
deske76
csendes tag
válasz
motocoder #835 üzenetére
Szia.
- 028-as multi nyelves Miui rom hibài:
Akkor én rácáfolok ezekre, mert nekem rootos ugyan, de az alap 028-as multis a rom és ezekkel a hibákkal nem találkoztam, lehet, hogy az egyéni build a ludas, mert láttam pár eltérőt, ebből is eredhetnek hibák,
-a ram használat 90% fölött végig
hogy a ram használatot említsem, nálam a teló sosincs 90%-on, sőt 66%-70% a max kihasználtság, ha játszom 3D-s gémmel akkor vagyok 92%-nál, így nem értem, akkor az nálad hiba.
Az sms-nél ilyen hibát egyáltalán nem tapasztaltam, pedig sms-ezek és csetelek eleget.- folyamatossan felugro hibaüzenet kinai nyelven
Egyáltalán nincs nálam felugró kinai hibaüzenet, egy sem.
-a böngésző sokszor fagy ki teljessen, és ha kilépsz belöle mindig ujratölti az oldalt.
Böngészőből 4 félét is tartok fent , huzamosabb idejű használatnál sem tapasztalok kifagyást vagy hibát, az oldalak gyorsan töltődnek és gördülékenyen lapoz mindegyik (Mozilla, Chrome, UC browser, Delphin)
- nem tudsz képet hozzá rendelni a hivotthoz...
Lehet, csak külső app kell hozzá, a hívásnál ami bejön, ott pedig tetszőleges képeket lehet betenni, hogy lásd ki hív téged. A gyors hívót nem nézegettem, mert alapból utálom.
Nálam ennyi a tapasztalat egy 4 hónapos készüléknél.
Üdv
Ui: A készüléket nem bánod meg, nagyon szép képe van, mindent tud amit egy "csúcs" kategóriának tudnia kell. Én nem csalódtam benne.
-
motocoder
aktív tag
A 028-as multi nyelves Miui rom hibài:
-folyamatossan akadt minden /pl.sms irásnál a billentyüzet 2 mp lemaradásban volt a kezem sebességétöl.Pedig nem vagyok gyorsiró bajnok.
-a ram használat 90% fölött végig
- folyamatossan felugro hibaüzenet kinai nyelven
-a böngésző sokszor fagy ki teljessen, és ha kilépsz belöle mindig ujratölti az oldalt.
- nem tudsz képet hozzá rendelni a hivotthoz
-gyorshivo ikon nincs a szoftverbe,csak külön alkalmazáss segit ezen -
3m88
csendes tag
Bocsánat a flood miatt, de akinek baja van/volt a proximity szenzorral az próbálta már ezt a kalibrálást amit ez az orosz csávó csinál 10:37 körül ebben a videóban?
https://www.youtube.com/watch?v=ls8YOFcNXc8 -
New Bluestar
tag
Szia !
Én a gyereknek vettem ilyet még három hónapja . 17 éves , úgyhogy használja rendesen, játékokat ,zenéket , meg ami neki kell rak fel rá. Hozzá nem nyúltunk, rootolva sincs meg semmi, és eddig abszolut semmi problémája nem volt.Akku sokáig bírja, hangja kiemelkedően jó, legalábbis az előző telójához képest ( az LG volt). Fényképeket szintén nagyon jókat csinál, én próbáltam a GPS-t rajta, az meg egyszerűen olyan amit még nem láttam, kb 2 mp alatt talál holdat, és tartja is , pontos is.
Szóval ennél jobb telót ilyen árban szerintem nem lehet kapni. Legfeljebb van akinek túl nagy a mérete.
Ja , és én KukkSteve- nél vettem csoportosban, akkor még olcsó volt, de ha jól látom nála most is olyan 170 dollár lehet, vagyis olyan 43 ezer alatt kijön. Igaz nem pár nap. hanem inkább 3 hét alatt jön meg.
-
3m88
csendes tag
válasz
#71562240 #829 üzenetére
Nézd...Ha hiszed, ha nem, az egész délelőttöm arra ment el, hogy átolvastam az egész témát és ez az egy kérdés maradt meg bennem, hogy miért kell frissíteni, mivel az okokat nem értem, mert nem olyan módon volt leírva, hogy az én laikus paraszt elmém is megértse.
Tudom nagyon jól, ez az én fogyatékosságom már, de fingom sincs mire jó a root, mi az a launcher, mi az az aosp, cwm, miui, vagy ha "FC-zik a telefon", szóval tényleg full fogalmatlan vagyok.
Persze az ilyenekre mondják, mint én, hogy jó neki akármilyen telefon is, de azért próbálnék a pénzemből a lehető legtöbbet kihozni, csak ha meg utánajárok valaminek akkor olyan infókba ütközöm amiket több napnyi utánajárással tudnék csak összehalászni esetleg, azért hittem azt, hogy egyszerűbb lesz megkérdeznem, hogy mennyivel rosszabb a 028-as rom, mint a 035-ös, hátha valaki leírja, hogy "lassabb", vagy "eltűnik pár csúnya kínai ikon" vagy mittomén'. Szóval ilyen kommersz, fogyasztható módon.
-
törölt tag
Nem muszáj a frissítés.
Mondom, ha még nem tudod, hogy mit válassz és miért válassz, szaladj végig a topik teljes tartalmán, egy félórát-órát megér, és képbe kerülsz teljesen, így bátran dönthetsz hogy a jelöltjeid közé tartozzon-e ez a mobil. Vagy felmerülnek újabb kérdések, és akkor aszerint tedd fel őket, mert a mostani kérdéseid már alaposan körül lettek járva korábban. -
3m88
csendes tag
válasz
#71562240 #827 üzenetére
"Ha most veszel, akkor úgyis a 35-ös verzióval jön, de ha mégse, akkor ezzel ráérsz törődni akor, ha megvetted (illetve erről is minden le van írva a topikban)."
Óóóóó, hát pont ez az én "bajom", hogy le van írva, én meg totál műszaki analfabéta vagyok ráadásul OSX rendszeren (nem sznobságból, csak zenéket írok és az általam preferált Logic Pro 9 csak ezen fut stabilan), szóval azért kérdezem, hogy muszáj-e a frissítés, vagy a 028 is működőképes? Egyáltalán nem is értem, hogy mi miatt indokolt a frissítés, milyen hibái vannak az alap szoftvernek.
-
törölt tag
Az áráért nagyon jó, teljesen kiforrott, szinte csúcshardver telefon, "brand minőségű", nem mellesleg a világ ötödik-hatodik legnagyobb mobilkommunikációs gyártója a Yulong, előzvén Sonyt és hasonlókat, mostanában foglalják el a világot, kitörvén Kínából. Egyébként minden felvetett kérdésedre választ kapsz, ha végigolvasod a topikot - nem sok.
Sokaknál nincs baj a közelségérzékelővel sem, nálam sincs. Nálam az indikátor LED nem ég, de ez egyedi hiba, nem típushiba. A valóságban szerintem szebb is, mint a képeken. Ha most veszel, akkor úgyis a 35-ös verzióval jön, de ha mégse, akkor ezzel ráérsz törődni akor, ha megvetted (illetve erről is minden le van írva a topikban).
A fotói teljes kinagyításban kissé túl zajosak, pedig a kameramodul nagyon jó, nyilván rossz a tömörítési algoritmus. -
3m88
csendes tag
válasz
Troyan001 #824 üzenetére
Köszi az infót! Hardveresen nem találtam ettől jobbat ebben az árkategóriában, talán csak az F1, de az meg kisebb 0,5"-lal. Kinézetre van 1-2 ami jobban tetszik, de azok sokkal gyengébben muzsikálnak a teszteken, illetve kevésbé megbízható gyártó termékei.
Sokan írják, hogy a 4.2.028-as verziót le kell cserélni 35-ös végűre, de nem tudom igazából, hogy mi a különbség a kettő között, miért cseréli le mindenki. Ezt esetleg valaki elmondaná, hogy mivel több/jobb/szebb az a verzió?
-
Troyan001
tag
Én nem rootoltam, meg vagyok vele elégedve. Igazából nem töröltem egy kínai appot sem, mert nem zavarkodnak. Egy pokereset lehibernáltam a biztonság kedvéért. Google play van rajta, minden további nélkül telepít onnan. Proximity sensor-nak kell egy procalibrate a kisegítő lehetőségek között, minden újraindításnál. Gyors teló, torrentezem, (megölte a régi tabletemet, ezt nem tudja), filmet nézek, netezek vele. Akksi is fain. Mostanában úgy fényképezem vele, hogy videó felvétel aztán onnan print screen. Az is vállalható számomra. Túl gyorsak a gyerekek...
Nem tom most mennyiért árulják de 46k-t megért, dhl-el, áfával.
-
3m88
csendes tag
Sziasztok! Elég erősen gondolkozom egy ilyen kis kínai okosság megvételén, viszont olvasgatva itt a fórumot eléggé elbizonytalanodtam.
Előre leszögezem, totál fa vagyok a műszaki dolgok szoftveres hátteréhez, engem csak felhasználói oldal érdekelne. Nem szándékozom rootolni (azt se tudom igazából mire jó) vagy romot cserélni sem, mert gőzöm sincs, hogy hogy álljak neki, viszont nem tudom, hogy a telefon a gyári csomagból kivéve mennyire használható, milyen jellegű hibái vannak a fel-fel bukkanó proximity szenzor hibán kívül? (ami egyébként különösképpen nem izgat)
Konkrétabban picit: használható-e a telefon, eltávolíthatóak-e az esetleges kínai alkalmazások, illetve lehet-e telepíteni google play-ből játékokat a telóra gond nélkül?
Nagyjából ennyi ami engem érint, a videólejátszás meg a kamera használata remélhetőleg evidens, hogy működik.
Egyébként az nem tudom számít-e, hogy az ember honnan rendeli, van-e ebből fakadó eltérés az egyes darabok között, de a minideal.net-ről szeretném beszerezni.
Köszönöm előre is az infókat!OFF: Elephone-ról, mint márkáról mit lehet tudni? A P2000-es tesztet olvastam, az végülis pozitív benyomást tett rám. A barátnőm egy G5-öt szeretne magának nagyon.
-
sing1ep1ayer
őstag
-
KisTé
tag
Valakinek nem lenne ilyenfajta szilikon tokja fekete vagy fehér ??? :
vagy hol a legolcsóbb most ?
Illetve szerintetek ennek a típusnak a tokja jó lenne a telóra ??? :
Azt látom, hogy a töltő része az felül van, de az nem olyan gáz, viszont ez is 5.5colos és a kikapcs és hangerőgombok azok kb. ugyanott vannak vagy teljesen máshol, jó lenne tudni...valaki ???
-
Troyan001
tag
http://www.ebay.com/itm/Waterproof-Google-Cardboard-Valencia-Quality-3d-Vr-Virtual-Reality-Glasses-PU-/271604482102
Rendeltem egy ilyet, megnézzük, hogy megy a paraszt VR a coolpaddal
-
KisTé
tag
Valakinek van eladó példánya szép állapotú vagy mennyi most a legolcsóbb megbízható helyen ?
-
mdav88
aktív tag
A rendszer használható, wifi, kamera, telefon működnek(gps-t és bt-t nem próbáltam). A felület sajnos kínain és angolon kívül másra nem állítható. Ellenben a coolui szép
Gapps nincs benne. Kicsit lassúnak találtam, de egy teszt verzióhoz ne legyenek nagy elvárásaink
Kikapcsolni nem tud, ilyet még nem láttam, leállás közben ""bootloop"-ba keveredik (nem túl szakmai, mivel boot az indításnál van...)Nem javaslom feltenni, csak annyira, hogy meglesse az ember
-
mdav88
aktív tag
oroszok:
Coolpad7320_CoolUi_4.4_ART.zipTesztüzemben főzött kitkat. töltöm le, megpróbálom...
-
deske76
csendes tag
Hali.
Ha már szó esett itt a nagyvilágban az Android 5.0-ról, ott szót ejtettek, hogy minden eszköz megkapja a frissítést, akkor jelen esetben a Coolpadra is ki fog jönni, egyből átugorva a KitKat rendszert??
-
motocoder
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan gondom van, hogy felraktam a Jonvalzo V2.1-es romot.A külső hangszóró halkabb lett.
Mtk toolsal lehet valamit állitani rajta? -
törölt tag
Másnál ment ugyanezzel a ROM-mal, persze. Nálam valószínűleg az eredeti kínai belpiacos ROM-mal se, ami fent volt vagy három napig, és nem figyeltem fel olyasmire, hogy égett volna, igaz, akkor még nem is jutott eszembe, hogy figyeljem, de volt alkalma égni, volt alkalmam észrevenni bőven.
-
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A telefont a Minidealről rendeltem DHL szállítással 156 dollárért, és egy héten belül meg is érkezett.
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest