- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
deske76
csendes tag
válasz
petike2014 #342 üzenetére
Szia, azt általad leírtak lehet, hogy csak nálad jelentek meg, mert nálam a restart után is felismeri bármelyik gép, legyen lapttop vagy asztali gép, a közelségérzékelőt pedig eddig csak 1x kalibráltam, de restart után nem vettem volna észre, hogy hülyülne, az APN-t beállításokról már korábban írtam, mert nálam sem akart menni a mobilnet.
1. telenoros beállítások:
APN Telenor beállítás2. T-mobil, Vodafone beállítások:
APN T-mobil/VodafoneAz ébresztőóra teljes mértékben jól megy (minden funkció), ébreszt amikor kell és addig le nem áll amíg én nem lövöm ki és hangos is, pedig nem a legnagyobb hangerőre állítottam a telót
Az akku szépen duruzsol.
Én nem vettem észre a kameránál zajosságot, csak amikor nagyon belenagyítottam a képbe, de ez szerintem az összes mobilos gépnél így van, a képeket gondolom a saját belső progijával próbáltad. Nálam még két app fent van a gyárin kívül (Zoom Camera, HD camera), ezek nagyon szépen dolgoznak, próbáld ki ezeket is.
Az mondjuk érdekes, hogy az leírásában szerepel, hogy 4x zoom-ot tud, de a gyári appal nem lehet zoomot végrehajtani, mert ha lenyomom a hangerő gombokat egyből képet csinál (erre tud valaki megoldást).
A mikrofonja szépen rögzít, jól hallható, nem torzít. A távolabbi hangokon nem tudom mit értesz (1m, 5m, 10m), de ezek az eszközök inkább a közelebbi vagy a nagyon hangos távoli hangokat rögzíti (teremben/utcán akarsz rögzíteni, de egy koncertet mondjuk simán felveszel).
Én az automatikus fényérzékelőt kikapcsolom, nekem zavaró, hogy érzékeny, mindig az aktuális fényhez állítja a képernyőt (tudom, hogy ez a dolga), de inkább hagyom a közepes megvilágítás mellett, azt még erős napfényben is jól látom a napszemüvegemen át (abban 3000-es erősségű fényszűrés van)A kijelzővel nálam minden rendben, nem látok/találtam rajta semmilyen látható pixeles hibát, letisztult, gyönyörű, tűéles a kijelzője, nagyon szuper rajta filmet nézni
A gyári launchert, gondolom egy teljes rom cserével lehetne orvosolni, de előtte mindenképp egy teljes mentés ajánlott a rendszerről, ha esetleg valami nem jól sülne el, legyen mit visszatenni.
Az sms/kapcsolatok/híváselőzmény engem nem zavar, hogy angol, mondjuk nem tudom mit kellene ott Magyarul írni, hisz a hívót látod, főleg, ha képet is rendeltél hozzá, sms-t ugyan ú gy kell írni, mint a többi telón, a kapcsolatok részhez meg egy minimális angol tudás is jó, de itt is a hagyományos módon van minden.
Én csak ezeket az észrevételeket osztom meg, a te általad leírtakra.
Bocs, ha hosszúra sikeredett.
Ui: A Mihome nálam ma reggel frissült 3.1.0-ra
További szép napot mindenkinek.
-
Rol06
tag
válasz
Hát igen a telefon jó, de a szoftver (miui) amivel nekem jött egyáltalán nem tökéletes.
Nem kevés időm ment el a névjegyzék google contacts szarakodással, és még mindig lenne benne pár óra meló amire azt mondanám, hogy most oké.
kb. 900 contact és át kell írogatni a 06-ot +36-ra, különben nem írja ki a hívó nevét...(kihagyhatták belőle a felismerőrendszert)
csv kiment, Excel csere, így meg duplikációk sora jelenik meg.
viber, fb, dropbox megy, 87-92%-nál már bőven láthatóak laggok...
Szal. ez a miui szépnek szép, de egyáltalán nem mondanám, hogy tökéletesek optimalizálták a telóhoz... -
KisTé
tag
válasz
Eddig szinte ez az első úgymond negatív iromány a telóról.....
Új hozzászólás Aktív témák
lo A telefont a Minidealről rendeltem DHL szállítással 156 dollárért, és egy héten belül meg is érkezett.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest