Hirdetés
- Ketogén étrend
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- VHS digitalizálás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
flamich76
tag
Jó neked.

Egyetlen egyszer kellett használnom az office-t, asus vivo tabrt-n. Egy önéletrajzot akartam formázni rajta... de nagyon fájt.Mondjuk a tapipad helyett ha egy pöcökegér lenne, akkor lehet sokkal könyebben tudtam volna használni, de nem amolyan HP féle, hanem a rendes T sorozatos IBM.
-
flamich76
tag
Nade mihez kezdesz egy office-szal ekkora méretben? Ez már tényleg a használhatóság alsó határán van, ha nem azon túl. Én már a majdnem 11colon is megőrülök tőle. Apróságokra elmegy de semmi másra nem használható, arra meg kár az office, bőven elég egy bármilyen webes megoldás.
Egyébként az most miért is akkora nagy öröm, hogy ezen Win8 van és nem RT? Fog ezen bárki desktop módban futtatni bármit is? Annyira apró, hogy teljesen használhatatlan minden ami ablakos módban fut. Teljes képernyő jó lenne, de ott max játék, arra meg iszonyat lassú. Szóval maradnak az appok a store-ból. Azt meg az RT is tudja.
(persze az árazást még nem sikerült megfejtenem, hogy mitől olcsóbb egy win8, mint egy winrt, és mitől tudja egy gyártó jóval olcsóbban szinte ugyanazt androiddal, mint windows-zal, de ezek csak az én korlátoltságaim)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ketogén étrend
- Pánik a memóriapiacon
- Hobby rádiós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Xiaomi Pad 5 6/128 GB
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest