- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- Kempingezés és sátrazás
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
flamich76
tag
Jó neked.
Egyetlen egyszer kellett használnom az office-t, asus vivo tabrt-n. Egy önéletrajzot akartam formázni rajta... de nagyon fájt.Mondjuk a tapipad helyett ha egy pöcökegér lenne, akkor lehet sokkal könyebben tudtam volna használni, de nem amolyan HP féle, hanem a rendes T sorozatos IBM.
-
flamich76
tag
Nade mihez kezdesz egy office-szal ekkora méretben? Ez már tényleg a használhatóság alsó határán van, ha nem azon túl. Én már a majdnem 11colon is megőrülök tőle. Apróságokra elmegy de semmi másra nem használható, arra meg kár az office, bőven elég egy bármilyen webes megoldás.
Egyébként az most miért is akkora nagy öröm, hogy ezen Win8 van és nem RT? Fog ezen bárki desktop módban futtatni bármit is? Annyira apró, hogy teljesen használhatatlan minden ami ablakos módban fut. Teljes képernyő jó lenne, de ott max játék, arra meg iszonyat lassú. Szóval maradnak az appok a store-ból. Azt meg az RT is tudja.
(persze az árazást még nem sikerült megfejtenem, hogy mitől olcsóbb egy win8, mint egy winrt, és mitől tudja egy gyártó jóval olcsóbban szinte ugyanazt androiddal, mint windows-zal, de ezek csak az én korlátoltságaim)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Óbudai Egyetem (volt BMF)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest