- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Állítólag az energiafogyasztás mérséklése miatt van, de manapság már tök felesleges,teli vagyunk mindenféle energiatakarékos izével. Mivel nem szeretek korán kelni, ezért én a téli, eredeti óraállásra szavazok. A nyári azért nem jó, mert későn sötétedik, későn virrad. Tehát reggel négykor úgyis fel kell kapcsolnom a lámpát, este nyolckor meg nem tudok aludni, mert bőven fenn van még a Nap. Erről asszem írtam is egy bejegyzést, tartom magam hozzá: egy élhető kompromisszumot találtam: tekerjük előre fél órát oszt maradjon is úgy. Reggel már nem lesz olyan sötét, és elég korán sötétedik ahhoz, hogy el lehessen aludni, de az éjjeli baglyoknak is kellően kellemesen hosszúra nyúlna az este.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Holnap hajnalban, azaz március 31-én 2:00-kor kell az órákat 1 órával előre, 3:00 órára állítani.Egy órával kevesebbet...
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- EAFC 25
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest