Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Rosszra gondoltam az első hsz-odkor, ennyire egyszerű. Itt is látszik, hogy nem tartod jó ötletnek, mivel kialakult ez a vita. Senki nem mondta, hogy a te bűnöd!
Ez nem több egy vitánál, vélemény-nézetütköztetés, attól nem fogok utálni/másként tekinteni egy adott személyre, mert más nézeteket 'vall'. Tehát ez részemről is a topikban marad. Na meg őszintén belegondolva, értelme sem lenne kivinni, mert ez senkinek sem válik a javára.
Egyébként pedig köszöntem a vitát, talán ez volt az első normális vitám a regisztrációm óta!
(#46) Crystalheart: Az a baj tudod, hogy ebben a világban minden hazug, álszent, kamu. (Nem csak Magyarországra gondolva.)
-
Thome
veterán
Őszintén, szólva, az első hozzám szólásod alapján mire gondoljak?
Hagyjuk a dolgot, tökéletesen máshogy látom a dolgokat, mint te/ti. Innentől kezdve az egész egy parttalan vita.
Az előbb fentebb kifejtettem a Vallás részét a témának Clown kollégának címezve, az szintén az én látásmódom. Tehát itt is hiába kezdjük el megmagyarázni a másiknak, a nézeteim én sem engedem el, te sem fogod.
(#44) Crystalheart: Ebben tökéletesen egyetértek veled!
-
Thome
veterán
Azért jöttem a mellébeszéléssel, mert simán mellébeszéltél, ennyire egyszerű. Ha ez nem mellébeszélés, akkor nem tudom mi: "Igencsak rossz területeken akarod megreformálni a magyar kultúrát szvsz."
Igen, pesszimistának tartom. Sőt, továbbmegyek, siránkozó, könyörgő, fohászkodó. Ez erős jellemre vall, úgy őszintén? Értem én hogy tradíció, el is fogadom, mert nincs mit tenni.
"Egyébként kíváncsi lennék, reformáló hévvel még mi mindent dobnál ki a magyar kultúrából. El lehetne hagyni pl. a magyar zászlót, más színeket festeni rá; el lehetne hagyni a magyar nyelvet, mert úgysem versenyképes a nagyvilágban..."
Ez szvsz szimplán hülyeség, vagy csak ismét 'mellébeszélés', ezekről szó nem volt, sőt, semmi bajom nem volt vele. A nyelvet meg abszolúte nem is nem lehet, nem szabad elhagyni, a legszebb nyelv a magyar nyelv... De ha már a zászlónál tartunk, a magyar címert simán beleiktatnám a közepébe hivatalos zászlónak, erősítsük, hogy mi bizony magyarok vagyunk, mutassuk meg a világnak a jelképeink.
(#38) Crystalheart: Köszönöm, ezzel sokat adtál számomra!
-
Thome
veterán
Ez szimplán mellébeszélés? A kutya nem beszélt a többi részéről, én szimplán csak erre a részre gondoltam, nem kell túllátni a dolgokon mindig.
Egyébként meg őszintén, olyan, mint "Magyar kultúra" számomra nem létezik, vagyis rosszul fogalmaztam, úgy értem, hogy én nem érzékelek belőle sokat, legalábbis ami Magyar. Ez már maximum az én bajom/hibám, gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Háború Izraelben
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Milyen légkondit a lakásba?
- Microsoft Edge
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Parkside Performance dekopírfűrész PPSTKA 12 A1
- ÁRON ALUL! Sok darab 8 GB-os DDR4 (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) PC RAM!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest