- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
válasz
Thunderzolee #26 üzenetére
Szvsz ez bármelyik plázában előfordulhat, sajnos mindenhol vannak olyan b×rmok akiknek az a szórakozás, h megnyomják a tűzjelzőt.
Ha jól értettem a cikket, a szerzőjének sem ezzel volt gondja. Hanem azzal, ahogyan a mozi kezelte a dolgot: elmaradt a nézők tájékoztatása és hiányos volt a kárpótlásuk.
Tűzriadót ill. tűzgyakorlatot az ilyen helyeken rendszeresen tartanak (legalábbis kellene tartani), érthető okokból. Lett volna bőven alkalom az ilyenkor szükséges teendők begyakorlására. Az eset leírásából világosan látható, hogy a dolgozóknak fogalmuk sem volt arról, mit kellene tenniök.
-
shtml
őstag
Bizony igazad van. Ha én mint vevő, fogyasztó, néző stb. fizetek, akkor elvárom, hogy megkapjam a hibátlan árut vagy szolgáltatást. Az nem érdekel, hogyan oldják meg, nem is az én dolgom.
A hozzászóló szívszaggatóan leírta, mi mindent megtesznek a hibátlan szolgáltatásért. Ám e munkát nem a ráfordított órák száma, hanem kizárólag az eredmény minősíti - ha az eredmény hibás, akkor nem mosakodni kell, hanem kárpótolni a nézőket.
ma már csak az a hír, ha valami elromlik, rossz, ha panaszkodni lehet, ah valaki mulaszt.
Ez természetes. Már az is hír legyen, hogy a pénzemért megkapom a szolgáltatást?
-
shtml
őstag
-
shtml
őstag
Köszönöm neked ezt az írást, ezek után egész biztosan nem fogok elmenni ebbe a moziba!
Kérlek, ne haragudj az alábbi javításokért (pár kisebb hibát nem írtam ide), de úgy érzem, címlapos írás esetén, főleg egy moderátor tollából, kicsit több helyesírási igényesség lenne elvárható. Ajánlom figyelmedbe Viszlát kezdeményezését, amelyről itt olvashatsz részleteket.
de az utóbbi egy hónapban tett látogatásom élményei mellett a szóban forgó moziban azonban nem bírok elmenni szó nélkül.
Vagy de, vagy azonban, a kettő együtt kicsit sok.
akkor egy ilyen mozi látogatás is kis szervezést igényel
mozilátogatás
megérkeztünk a moziba a jegy átvétele miatt a film előtt 50 perccel
végett, mert célhatározó, nem okhatározó
A jegyszedő végülis igazat adott
végül is
Villany felolt.
Leolt, felgyújt...
Tellnek múlnak a percek, semmi nem történik.
Inkább csak telnek.
De, hogy ennyire amatőr módon kezelje le ezt egy ilyen kaliberű szervezet az már vicc.
A vessző inkább a szervezet után kell.
az újabb képregény feldolgozást
képregény-feldolgozást
vájt szemű
vájtfülű, vájtszemű...
durván 600 forint a két pohár ihatatlan kólának csúfolt valamiért
ihatatlan, kólának csúfolt valamiért
leszoktam a sűrűbb filmszínház látogatásról
filmszínház-látogatásról
ahogy látszik több-kevesebb sikerrel.
látszik után vessző
azt hiszem ezen nem kell csodálkozni
hiszem után vesszőKöszönöm a javításokat, az írást Wordben követtem el, helyesírás ellenőrézs mellett, tehát ordas hibák elvileg nem lehettek benne, ha csak pár vessző és kötőjel hiba lenne a Logoutos írások többségében, azt hiszem nem is lenne ez téma. De tényleg köszönöm, javítottam, ezt a hozzászólást pedig OFF-ba raktam.
[ Módosította: Pompi ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Elsőre jónak tűnik a budapesti mozi felhozatal, jópár többtermes, hiper-szuper multiplex, de a látszat csal.
- Linux kezdőknek
- Fűnyíró topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adobe Lightroom topic
- Eredeti játékok OFF topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest