- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pampolini
csendes tag
2006 október végén vettem szinte az utolsó fellelhető hagyományos fekete 810 es stackert. Egy külföldi német raktárban pihent (mint késöbb kiderült nyomtatók vették körbe ezért sokáig nem találták). Majd egy hónapig ment a levelezés budapesti nagykerrel többen lefoglalták majd visszamondták. Féltem az utolsó darab biztos sérült lehet de hálistennek sértetlenül jutott el hozzám és azóta is remekel. A pénz amit kiadsz érte talán soknak tűnik de házat remélhetőleg soha többet nem kell venned.
STACKER SPB-S01-STACKER SIDE PANEL állítólag csak ezüstben létezik s feketében nem kapni sehol legalábbis ahol eddig néztem és kérdeztem ők nem tudnak fekete létezéséről. Ha valaki vett már ilyet valahol feketében kérem dobjon meg egy pü vel! Köszi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Nők, nőügyek (18+)
- EA Sports WRC '23
- Óra topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Cyberpunk 2077
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch V2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest