Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.Feri
őstag
Üdv!
A kérdésem az lenne, hogy: Hány darab mobil rack fér bele ebbe a házikóba?
Tetszik is, el is férne kényelmesen. -
question man
tag
Igen a 4 kis kerék alap tartozék tehát a hozzá adott cuccok: 4 kerék, 4 gumi talp,
1 hdd keret, alapban 2db 12cm-es venti+ 1db 8cm-es venti, egy kis átalakító a 20tűs tápokhoz hogy 1 alaplapra 2 tápot köthess rá, 1 szűkítő keret a kislemez meghajtónak, és kb 4 marék csavar minden féle fajtaja és a coolcomp-nál minden extra cucccot amit maga a Cooler Master cég gyárt hozzá be szerezheted
-
Mateee
tag
Sziasztok.
Ehez a házhoz a görgök tartozékok, ugye nem kell külön megvenni?
Köszi -
question man
tag
Nekem is ilyen házam van
és akit érdekel annak mondom szinte minden kiegészítőt lehet venni a Bővebben: link oldalon még plexi oldal lapot is
ja és amúgy a winyó keretbe 4 merevlemez fér ki is próbáltam és nagyon állat lett
ami a legjobb vettem bele egy Cooler Master Extreem Power tápot és a fiúk mindenre gondoltak pont olyan hosszú vezetékeket tettek a tápra hogy teljesen leér a ház legalsó slot-jához is ami nagyon frankó
de a kedvencem benne amikor 4 kerékre van szerelve ideális megoldás
földön lévő háznak
-
törölt tag
Azt meg tudná mondani valaki, mi a különbség a Stacker STC-T01 és a Stacker STC-T01-UWK között?
-
Integra
titán
asszem beruháznék egy fekete 830-ra
árulják már itthon?
ki a coolermaster importőre?
volt egy srác ph-n ha jól emlékszem, aki árult viszonyla korrekt áron stackereket
tudtok segíteni? -
Pharaoh
aktív tag
A továbbfejlesztett CM Stacker 810-ban, amiben csak alulra lehet tenni tápot a 12cm-es vintivel ellátott tápok, amiknek lent van a ventijük hogy jutnak levegőhöz?
Kapni még a régi vetziót vagy már csak az újat? -
szatocs
őstag
A floppy - t is a winchester ''házba'' kell betenni ?
Ha igen, akkor ez nem zavarja a 12 cm - es ventit ? -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Akinek ilyen háza van, nem adna el két 5,25ös takaró lapot?
-
erdoke
titán
A tetején és az oldalánsemmi értelme ventit használni.
Nekem elöl van 2 db 120-as Papst 900 rpm-en, hátul pedig a gyári CM 1220-as teljesen leszabályozva, illetve a tápban két 80-as Panaflo MIJ szintén minimumon.
A szilikonbakos felfüggesztés ellenére a vinyók alap motorzaja a leghangosabb a rendszerben (VGA-n Silencer, procin is 120-as Papst). -
neduddki
nagyúr
HI!
A heten raktek egyet ossze a sracok egy vackot egy ijejn vityilloba:
Tyan dualopterons lap, /egyellore 1 proci.../ 2*1G /tan kingston.../
a tobit meg ne si kell sorolni szerinem:- )))
udv
neduddki -
szatocs
őstag
Jah, és még valami. Az oldallapot a hátul csavarozós módszerrel lehet rögzíteni ? Vagy ki is lehet nyitni (hajtani) ?
-
Kraptor
őstag
Az egyetlen gondom vele, hogy a por eléggé meglátszik az előlapján mivel keményen szívja be a levegőt és azt porolgatni kell elég sűrűn- A másik ami egy kicsit zavaró volt, hogy a ház elég nyitott és ha hangos ventieid vannak akkkor kihallatszanak. A tetején levő 8cms venti néhe nagyon ritkán berezonál, nem tudom pontosan miér még nem szedtem szét azt, majd költözés után megvizsgálom, hogy mi a baj vele.
Nekem nagyon szimpi a ház. -
Kraptor
őstag
válasz
Dying Fetus #264 üzenetére
Vole gy idöszak, mikor elég jó árban lehetett kapni a tornyokat, 34 körül árulta EUC is egy darabig. Mot megint visszament az ára.
[Szerkesztve] -
szatocs
őstag
(#262) (#263) --- UP!
-
pegazus
senior tag
Nekem volt ilyen házam és meg kell mondjam retenetesen sajnálom, hogy eladtam
Kiegészítőket expert nagykerből lehet hozatni ha esetleg érdekel valakit tudok segíteni -
Dying Fetus
tag
a globalits ben van 41kért sulinetben az úgy már annyira nem is sok
bővebben:
http://www.globalits.hu/index.php?p=sulinet&tid=expert_hardver&tid2=15 -
szatocs
őstag
Ezeknek a házaknak van valami rezonanciája, mármint az oldalfaluknak.
-
Kraptor
őstag
Tudja valaki, hogy hol lehet azt a vinyó tartót venni amire rátudod szerelni a 12cms ventit?
-
-
szatocs
őstag
Van már valakinek ilyenje ?
Az oldalán van az a 30 cm - es levegőztető. Arra lennék kíváncsi, hogy az mennyire csinál huzatot, vagy ott van-e a levegőnek hangjaVan valakinek róla képe?
-
válasz
I. Richard #254 üzenetére
Nem teljesen értem. Nekem pl. teljesen nem lenne jó. Az alsó részen van a vízhűtés, ha most ott lenne a táp.
Szerverháznak is való volt, most le lehet mondani a két tápról...
Mind1, örülök, hogy az előzőt kaptam még a boltban. -
válasz
I. Richard #252 üzenetére
Sokat nem változott. Megszűnt a felső táp.
-
I. Richard
senior tag
válasz
I. Richard #251 üzenetére
Látom nem nagyon érdekli a népet az új Stacker
Úgyhogy UP -
I. Richard
senior tag
Hi!
Nézelődtetek mostanság a CM honlapján? Ha nem, akkor ajánlom figyelmetekbe:
Bővebben: link
A hires Stacker ház ''továbbfejlesztett''változata!!
Megnézném, hogy mennyivel hűt majd jobban -
Akheron
senior tag
Ugyan nem a tartozik szorosan a témához, de: nem ismertek valakit, aki Coolermaster házakkal foglalkozik?
Szinte ez az egyetlen alkatrész, amit biztos, hogy soha az életben nem kell gariztatni... úgyhogy nem szeretném boltban megvenni -
Tenfoot
tag
válasz
Jim Tonic #245 üzenetére
Ja nekem is az ajtó miatt nem tetszik az új. És higyjétek el nem is olyan szörnyű a fehér optikai meghajtókkal a régiben hogy látszanak, hogy feltétlen kelljen ajtó, nem szép, de elviselhető és azonnal megszokható. Amugy szép ház, impozáns. És jól szerelhető, főleg a codegenhez képest. Amugy jár hozzá HDD keret hűtővel (1 db amibe 4 fér). Sokan azt mondták nem jár hozzá egy se.
-
highlander81
tag
Megvettem!
Ez a ház nem is olyan nagy.....EZ HATALMAS!!! -
Kraptor
őstag
válasz
highlander81 #239 üzenetére
Igen
-
törölt tag
Sajnos nincs nekik, csak a listában. Azt mondta a fickó, hogy az importőr nem szállít fekete Stackert.
Amit javasolni tudok, az az Ipon.hu: 36k-ért árulják a házat, 8k körül pedig talán leszinterezi valamelyik cég. Vagy Dokibá vállal átszínezést, dekoráció készítést a ''Gép festés'' topicban, gyönyörűek a munkái, fordulhattok hozzá bizalommal.
(Majd én is lefestetek így egy Stackert, csak még monitorra gyűjtök.)
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
nincsen valakinek eladó felesleges 5,25ös lukacsos takarólapja? Szükségem lenne 2-3 darabra.
-
zoszt
tag
Jártamban-keltemben itt: Bővebben: link láttam ma fekete Stackert a listában, ha még aktuális.
-
itibi
csendes tag
UP!
Van olyan bolt itthon, ahol kapható fekete Stacker? -
itibi
csendes tag
Hali!
Én is vennék egy ilyen kis dobozt, de inkább feketében kellene...
A kérdésem nekem is a következő lenne:
Nem tud valaki olyan boltot itthon, aki feketét árul??
[Szerkesztve] -
törölt tag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani egy helyet, ahol feketében lehet kapni ilyen házat? (Lehetőleg az országhatáron belül.)
Szintén fekete színű plexi oldallap is kellene hozzá, ilyet hol lehet beszerezni? (Ez létezik egyáltalán ebben a színben? - A CM honlapján csak ezüstöt láttam...) -
Mennyi?
aktív tag
válasz
strike-force #231 üzenetére
Hááát! Csak az oldallap tetszik ebből, de mondjátok meg mi a faxnak oda 4!!! venti?
És még az elejét is elcsúfították ezzel az ajtócskával!
Szvsz az első széria szebb!
[Szerkesztve] -
ide is beírom: ''kijött'' a Stacker 2
CM website
[Szerkesztve] -
gecz
tag
Áh!most vettem mega stackert és nagyon durva!szerinem csak cicomában tér el a tt armor!
-
q13579
senior tag
Akkor már inkább egy tt armour
-
gecz
tag
Akinek van ilyen háza az megmondaná hogy milyen az a cross-flow hűtő??és mennyibe került neki?
-
Kraptor
őstag
Na végül sikerült vennem 1et még régebben, elég baráti áron
Nagyon baba a ház és iszonyatosan hűt, de egy kicsit hangos mert eléggé nyitott az eleje és az oldala.
-
Integra
titán
itt a radikálos stacker teszt
brutto 42 rugo. -
Leírtam a tapasztalataimat a házzal kapcsolatban. -
gergo666
tag
Ha érdekel valakit stacker vásárlás, nézzen be hozzám.
Most 35000 darabja. -
axerow
csendes tag
válasz
_Volkovy_ #203 üzenetére
Szia, én Karácsony előtt 2 nappal rendeltem meg és megjött még csütörtökön
Szóval tőlük biztos hogy kapsz: Bővebben: link
Ellentétben a teszt és a hivatalos lap infoival, én Magyarországon nemláttam még feketét, kéket....és most amint a dobozt nézem (amin piros is van), pirosat sem.
Csakis ezüstöt.
No nem mintha nemlenne ez is lélegzetelállító...
Ha bármi kérdésed van vele kapcsolatban, nyugodtan kérdezz -
Mennyi?
aktív tag
válasz
_Volkovy_ #203 üzenetére
Neki talán még lehet: Bővebben: link vagy GroomS-ék foglalkoztak ilyennel az emlékeim szerint! Amúgy közvetlen az Expertből!
-
_Volkovy_
nagyúr
Mennyi most egy ilyen,és hol lehet kapni?
mod: továbbra is Dragon-hívő vagyok,csak egy spanom érdeklődik iránta
[Szerkesztve] -
KriszBoy
senior tag
Pont ezért írtam kinek mi a halk! Nekem mindenképp kell a 6 hely és ezért szerverházat is használok + nekem fontos a halkság mert éjjel nappal megy sokszor és nem szeretem a zaját! Elhiszem, hogy jó az a venti csak nekem hangos lenne! inkább előre berakok 2 12cn-eset és az csinál annyi huzatot mint az a nagy cumó!
De örülök, hogy neked legalább bejött, mert ezt nem sokan mondták még! Akkor neked lett kitalálva! -
diver
csendes tag
Mielőtt még teljesen fasírtra taposnátok a 30 cm-es huzatgép szerintem relatív halksága miatt:
Nálam 10000 RPM fölött üzemelő merevlemezek vannak. Ezek zaja valószínűleg messze fölötte van a 30 dB-nek. A gyári 12 cm-es front ventik sem 20 dB-en zajonganak. Én valószínűleg ezért nem tartom hangosnak a Cross Flow ventit - közép állásban.
Egyébként írtam, hogy átlagos konfig.-hoz tök felesleges. De! Ugye ez a ház nem átlagos konfig. kiszolgálására lett kitalálva!
A gyártó nem a leghalkabb házként favorizálja. Akinek ilyen az igénye, nem jól dönt, ha Steckert választ. Mert itt minden az aktív ventillátoros szellőzésnek van alárendelve. Ezért tök nyitott mindenhol, merevlemezek hallatszanak is belőle rendesen. Ezek zaja keményen megmerad, ha csak 5400-at pörögnek is, és már az sem 20 dB.
Aki nem akarja az alaplapját házon kívülről direkt hűteni, mert az már ''Jujj 30 dB!'', az ne tegye.
Szóval ''vazzeg'' a puding próbálya az evés, és a Cross Flow venti nálam zaj tekintetében is ehető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Háztartási gépek
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest