- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ok, megpróbáltam. Nagyon nehézkesen sikerült a formázás (hint: az alapértelmezett felhasználó/jelszó a ChakraOS Live-hoz: live/live), de korántsem tökéletesen (pár megás "üres" rész keletkezett a 8MB-os rész és az EXT4-esnek particionált rész között), és nem is elsőre. Oda se neki, több is veszett Mohácsnál. Indítom a telepítőt... Erre kiderült, hogy a 8MB-os részt is leformáztam sikeresen EXT4-esnek, így pedig nem eszi meg...
És újabb bő egy órányi küzdelem árán jutottam el idáig. Ezen a ponton pedig azt mondtam, hogy köszönöm, nekem ennyi elég volt belőle. Nem vagyok nagy guru, nem vitatom, de azért eleddig egyetlen OS telepítésével sem küzdöttem ennyit. Azt nem mondom, hogy ott nem futottam problémákba, mondjuk akkor, amikor magyarítani akartam a Skype-ot Linux alatt, vagy amikor digitális hangkimenetet akartam HDMI-n egy laptopon Knoppix alatt. A telepítés után.
De itt még odáig sem jutok el, hogy feltelepítsem, sőt, hovatovább azon küzdök, hogy úgy formázzam meg azt a ökörköri merevlemezt, hogy a Tribe megegye végre.
Majd a következő kiadást megnézem esetleg, hátha ott már sikerül a Tribe alá olyan Kparted-et varázsolni, ami képes a reá váró feladatok végrehajtására...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen routert?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged