Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
x_o_n
veterán
Nos igen,mikor vettem a gépet én is innkább megnéztem milyen kikapcsolt álapotban...gondoltam max kikapcsolom,aztán mikor volt időm belevetetem magham,pont szürkület volt,lámpát nem akartam kapcsolni még de nem láttam mit gépelek,akkor csináltam egy halvány fehér profilt a betüknek, nyilak kaptak arany szint meg a számok,és pár fukciógomb pirosatma többi minek jelszóval kikapcsolva,ez meg is maradt...este játék hoz is van pár profil,igy sötétben diszkivilágitás nélkül lehet nyomulni.
Hűtés,agyon terhelve 60/65 cpu/gpu ugyhogy elég jól nyomja,na ezt fejlesztették tovább+ventivel,hőcsövek elrendezése,lapátméret növelés,hiszen ez vastagabb ház,ugyhogy szerintem garantált a siker.Azt nem néztem de gondolom ennek is világitanak az usb csatlakozásai,az is egy szuper dolog szürkületkor vagy este is
-
x_o_n
veterán
Az a billentyűzet igencsak jó, és a világítás minden egyes billentyűnel külön állítható vagy ki kapcsolható.... Profilozható stb, pld játékhoz mindet kikapcsolás csak egyénileg a w, a, s, d és amiket használsz... Oda kalibralsz olyan szint ami neked tetszik.. Úgyhogy ez igencsak király de ez már az előzőekben is volt. Ge szeria..
A hűtés már a ge sorozatban használt és igencsak jól bevalt nak a fejlesztése így azzal sem lesz gond....
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi