Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
x_o_n
veterán
Nos igen,mikor vettem a gépet én is innkább megnéztem milyen kikapcsolt álapotban...gondoltam max kikapcsolom,aztán mikor volt időm belevetetem magham,pont szürkület volt,lámpát nem akartam kapcsolni még de nem láttam mit gépelek,akkor csináltam egy halvány fehér profilt a betüknek, nyilak kaptak arany szint meg a számok,és pár fukciógomb pirosatma többi minek jelszóval kikapcsolva,ez meg is maradt...este játék hoz is van pár profil,igy sötétben diszkivilágitás nélkül lehet nyomulni.
Hűtés,agyon terhelve 60/65 cpu/gpu ugyhogy elég jól nyomja,na ezt fejlesztették tovább+ventivel,hőcsövek elrendezése,lapátméret növelés,hiszen ez vastagabb ház,ugyhogy szerintem garantált a siker.Azt nem néztem de gondolom ennek is világitanak az usb csatlakozásai,az is egy szuper dolog szürkületkor vagy este is
-
x_o_n
veterán
Az a billentyűzet igencsak jó, és a világítás minden egyes billentyűnel külön állítható vagy ki kapcsolható.... Profilozható stb, pld játékhoz mindet kikapcsolás csak egyénileg a w, a, s, d és amiket használsz... Oda kalibralsz olyan szint ami neked tetszik.. Úgyhogy ez igencsak király de ez már az előzőekben is volt. Ge szeria..
A hűtés már a ge sorozatban használt és igencsak jól bevalt nak a fejlesztése így azzal sem lesz gond....
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Csere-Beszámítás! Acer Predator Helios 300 Gamer Laptop! I7 10750H / RTX 2060 / 1TB SSD! 17,3 Col!
- UTOLSÓ DARAB! Lenovo Thinkpad T580, i7-8550U, 16GB/256GB, FHD/IPS, garancia, számla!
- T14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Macbook Air M1 13,3" 512GB 8GB - KARCMENTES
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest