Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
x_o_n
veterán
Nos igen,mikor vettem a gépet én is innkább megnéztem milyen kikapcsolt álapotban...gondoltam max kikapcsolom,aztán mikor volt időm belevetetem magham,pont szürkület volt,lámpát nem akartam kapcsolni még de nem láttam mit gépelek,akkor csináltam egy halvány fehér profilt a betüknek, nyilak kaptak arany szint meg a számok,és pár fukciógomb pirosatma többi minek jelszóval kikapcsolva,ez meg is maradt...este játék hoz is van pár profil,igy sötétben diszkivilágitás nélkül lehet nyomulni.
Hűtés,agyon terhelve 60/65 cpu/gpu ugyhogy elég jól nyomja,na ezt fejlesztették tovább+ventivel,hőcsövek elrendezése,lapátméret növelés,hiszen ez vastagabb ház,ugyhogy szerintem garantált a siker.Azt nem néztem de gondolom ennek is világitanak az usb csatlakozásai,az is egy szuper dolog szürkületkor vagy este is
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Háztartási gépek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Csere-Beszámítás! Acer Predator Helios 300 Gamer Laptop! I7 10750H / RTX 2060 / 1TB SSD! 17,3 Col!
- UTOLSÓ DARAB! Lenovo Thinkpad T580, i7-8550U, 16GB/256GB, FHD/IPS, garancia, számla!
- T14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Macbook Air M1 13,3" 512GB 8GB - KARCMENTES
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest