- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlytoo
senior tag
Én személy szerint szívesen látnék benne A.I. által mozgatott NPC-ket. Ott egy jó példa: Escape from Tarkov c. játékban a scavenger "kaszt". A BF5-höz hasonló harci járművek és rombolható környezet. Az időjárás, illetve különböző káros természeti hatások, amik természetesen nagyon is befolyásolják a játékosok által megválasztott taktikát. Tudom, hogy szerencsefaktor megnőne, de ilyen erővel engem az is zavarhatna, hogy ha nem találok kellő időben fegyvert, akkor végem. Sokkal átgondoltabb matchmaking. Apex-nél találkoztam olyannal, amikor belekezdtem, hogy én a kis kezdő találkozik egy 3000+ kill-es játékossal. Valószínűleg semmi esélyem nincs ellene. Sokkal tapasztaltabb. Hozzá teszem, hogy van battle royal tapasztalatom, mert a BF5 Fire Storm + PUBG azért pörög nálam is, de ezekben a címekben is találkozok néha annyira unbalanced matchmaking-el, ami számomra élvezhetetlenné teszi. Ezek a külső körülmények viszont tagadhatatlanul érdekessé és sokkal kiszámíthatatlanabbá tennék ezeket a játékokat. Természetesen tiszteletben tartom az e-sport faktort is és ezek az opciók mind-mind kiszedhetőek lennének.
-
icemad
nagyúr
Én eddig hármat próbáltam ki. Apex, Fortnite és Pubg. Ezek annyira nem hasonlítanak egymásra. Oké, mindegyikben az a cél, hogy mi maradjunk életben, de más hasonlóság nincs. Vagy csak nekem nem tűnt fel. Engem mindenesetre ez a három szórakoztat, persze más játékokkal is játszok. (muszály, mert ezekben béna vagyok.
)
-
icemad
nagyúr
Lusta vagyok rákeresni. Konzolokra is jön?
Egyébként nem értelek, miért baj, hogy van egy csomó battle royale játék?
Platformerből is van egy csomó, fpsből is, autóversenyből, open world cuccokból, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem akarok én sem kritikát ,sem pedig jóslatokat belefogalmazni eme kis írásba, de felkaptam rá a fejem. Amikor...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest