- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlytoo
senior tag
Én személy szerint szívesen látnék benne A.I. által mozgatott NPC-ket. Ott egy jó példa: Escape from Tarkov c. játékban a scavenger "kaszt". A BF5-höz hasonló harci járművek és rombolható környezet. Az időjárás, illetve különböző káros természeti hatások, amik természetesen nagyon is befolyásolják a játékosok által megválasztott taktikát. Tudom, hogy szerencsefaktor megnőne, de ilyen erővel engem az is zavarhatna, hogy ha nem találok kellő időben fegyvert, akkor végem. Sokkal átgondoltabb matchmaking. Apex-nél találkoztam olyannal, amikor belekezdtem, hogy én a kis kezdő találkozik egy 3000+ kill-es játékossal. Valószínűleg semmi esélyem nincs ellene. Sokkal tapasztaltabb. Hozzá teszem, hogy van battle royal tapasztalatom, mert a BF5 Fire Storm + PUBG azért pörög nálam is, de ezekben a címekben is találkozok néha annyira unbalanced matchmaking-el, ami számomra élvezhetetlenné teszi. Ezek a külső körülmények viszont tagadhatatlanul érdekessé és sokkal kiszámíthatatlanabbá tennék ezeket a játékokat. Természetesen tiszteletben tartom az e-sport faktort is és ezek az opciók mind-mind kiszedhetőek lennének.
-
icemad
nagyúr
Én eddig hármat próbáltam ki. Apex, Fortnite és Pubg. Ezek annyira nem hasonlítanak egymásra. Oké, mindegyikben az a cél, hogy mi maradjunk életben, de más hasonlóság nincs. Vagy csak nekem nem tűnt fel. Engem mindenesetre ez a három szórakoztat, persze más játékokkal is játszok. (muszály, mert ezekben béna vagyok.
)
-
icemad
nagyúr
Lusta vagyok rákeresni. Konzolokra is jön?
Egyébként nem értelek, miért baj, hogy van egy csomó battle royale játék?
Platformerből is van egy csomó, fpsből is, autóversenyből, open world cuccokból, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mikrotik routerek
- Honda topik
- Vallás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- DJI topic
- Synology NAS
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD) - 1 év garancia, ÁFA számla
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest