Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
dízelracer
őstag
-
dízelracer
őstag
-
dízelracer
őstag
"Aki látja esetleg a végén, kérem jelezze."
HartgeH3-2.8 kérésére:A belépőjegy kitöltésével megnyerhető autó átalakítás közben: [link]
És a kész mű: [link]Azt hiszem a csaj aki a sorsoláson végül megnyerte a kocsit most nem kicsit örül otthon. 2500 forintért "vett" egy tuti verdát. A mázlista.

-
dízelracer
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Igen nálam is ő a favorit. Bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy azért a többit sem zavarnám ki az ágyamból.

-
dízelracer
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Én egy olcsó kicsi CASIO EX-Z100 géppel voltam. Lehet ezzel sokkal jobb minőségű tűéles fotókat is csinálni csak én olyat nem tudok.

#19: Szerintem magasan ő volt ma a leghelyesebb hostess lány: [link] + [link]. Beszélgettünk pár percet. Az alapján egy nyitott, közvetlen, kedves lánynak tűnt. Elmondta, hogy reggel óta ott kell felváltva pózolnia egy másik csajjal. Elég megeröltető késő délután is mindenkinek sugárzó mosollyal pózolni. Meg van pár bunkó aki a közös fotózkodás ürügyén letaperolja... De azért eljön jövőre is. Remélem majd akkor is összefutok vele.
-
dízelracer
őstag
Nekem nem is igazán volt kedvem kimenni. Évről évre ugyanazok az autók vannak kint. Sógorom hívott, hogy menjek már el vele mert nincs kedve egyedül elmenni. Na mondom ok. Lőttem vagy 200db képet majd feltöltögetem őket valahová. Ízelítő a vasárnapi lányokból (a minőségért elnézést, nem vagyok profi fotós):
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Yutani: mindjárt intézkedem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- Asztalos klub
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G17 gaming laptop i7 / RTX 2060 / 16GB RAM / 512GB SSD 17,3" 144Hz
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Új 32GB G.Skill F3 2400Mhz CL10 eladó!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó GIGABYTE Z590M ULTRA DURABLE Alaplap
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az első csaj helyesebb de inkább a második kéne!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.