Hirdetés
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
dízelracer
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Én egy olcsó kicsi CASIO EX-Z100 géppel voltam. Lehet ezzel sokkal jobb minőségű tűéles fotókat is csinálni csak én olyat nem tudok.

#19: Szerintem magasan ő volt ma a leghelyesebb hostess lány: [link] + [link]. Beszélgettünk pár percet. Az alapján egy nyitott, közvetlen, kedves lánynak tűnt. Elmondta, hogy reggel óta ott kell felváltva pózolnia egy másik csajjal. Elég megeröltető késő délután is mindenkinek sugárzó mosollyal pózolni. Meg van pár bunkó aki a közös fotózkodás ürügyén letaperolja... De azért eljön jövőre is. Remélem majd akkor is összefutok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest