- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Közben kipróbáltam az Easy Magic TWRP-t, manual módban végigtoltam a válaszokat, és egész jót csinált. Landscape mód, touch hibátlan, kijelző nincs forgatva-tükrözve. Mount-ok működnek (külső sd-t még nem próbáltam) - a beépített file kezelőben látszanak, backup működik, factory reset, wipe működik, install működik, legalábbis egy friss supersu csomagot fel tudtam tenni. (kingo-val ment a root, de leszedtem és helyette ment a supersu).
Mondjuk mintha azt írta volna a varázsló, hogy secure boot-os, és a twrp alatt nincs adb, az enable mtp se működik, igazából nem ismer fel usb eszközt. Ez lehet amiatt?Úgyhogy még érdemes lenne kézzel ránézni. Jó lenne a leírás alapján még hozzáadni partíciókat a menthetőkhöz, illetve a secure dolgot megoldani.
A default.prop-ban ha ezeket az ellenkezőre állítom akkor elég lehet?
ro.secure=1
persist.mtk.aee.aed=on
ro.debuggable=0
ro.adb.secure=1az usb.storage végére ,adb
Ez elég, vagy kell még valamit csinálni?
Szerk: ez a gyári recovery volt, a twrp-ben át van már állítva, összekevertem a mappát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Kérlek jelezd, ha találsz benne hibát !Köszönöm apeelme és Keeperv85 véleményezését.Az MTK platformhoz tartozó SP...
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- MICROSOFT SURFACE Go - Pentium 4415Y/8GB/128SSD/CAM/INTEL/10.1"/1800x1200TS/A kategoria
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest