Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Közben kipróbáltam az Easy Magic TWRP-t, manual módban végigtoltam a válaszokat, és egész jót csinált. Landscape mód, touch hibátlan, kijelző nincs forgatva-tükrözve. Mount-ok működnek (külső sd-t még nem próbáltam) - a beépített file kezelőben látszanak, backup működik, factory reset, wipe működik, install működik, legalábbis egy friss supersu csomagot fel tudtam tenni. (kingo-val ment a root, de leszedtem és helyette ment a supersu).
Mondjuk mintha azt írta volna a varázsló, hogy secure boot-os, és a twrp alatt nincs adb, az enable mtp se működik, igazából nem ismer fel usb eszközt. Ez lehet amiatt?Úgyhogy még érdemes lenne kézzel ránézni. Jó lenne a leírás alapján még hozzáadni partíciókat a menthetőkhöz, illetve a secure dolgot megoldani.
A default.prop-ban ha ezeket az ellenkezőre állítom akkor elég lehet?
ro.secure=1
persist.mtk.aee.aed=on
ro.debuggable=0
ro.adb.secure=1az usb.storage végére ,adb
Ez elég, vagy kell még valamit csinálni?
Szerk: ez a gyári recovery volt, a twrp-ben át van már állítva, összekevertem a mappát.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
- Android játékok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G4 DM
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest