- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Balázs2: Gmail
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlaller77
újonc
válasz
vlaller77 #743 üzenetére
Üdv!
Sikerült úgy összehoznom, hogy a két SIM közül az 1-es foglalat működik, mivel ehhez megvan az IMEI, viszont a 2. foglalathoz nincs, se a készüléken se a dobozán nem találtam. Igaz, nem annyira lényeges, örülök hogy működik!
Egy dolog nem volt egyértelmű számomra, hogy az MTK DroidTools a telefonra kell, nem a számítógépre. Miután feltelepítettem a telefonra, a szükséges sor begépelése majd egy újraindítás után működik a készülék.Próbálok mentést készíteni a számítógépen lévő tools-sal.
Köszi a segítséget!
Üdv
Lajos
-
vlaller77
újonc
Üdv,
szeretnék segítséget kérni, ha lehet. Van egy Lenovo A850 telefonom, amelynél egy telepítést követően megszűntek at IMEI számok. Hogyan lehet ezt javítani, ha lehet egyáltalán?
Próbáltam IMEI writer-rel, de nem jó. A MAUI Meta programot is próbáltam, de azzal sem jó.Van rá remény, hogy meg lehet javítani?
Üdv
Lajos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest