Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszasi
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy NO NAME
Dual Core 7" Phablet, GPS, GSM, Tablet Android 4.2 MTK6572a dual core Cortex A9 1.3 GHz processzoros kicsikém.Sikerült haza vágnom pár dolog kitörlésével.Csak hogy előtte nem mentetem le a romot.Nagy kutatások után sikerült kiderítenem hogy ez FXD M( vagy JXD P1000 koppintás amit a Bassoon készített.Próbálkoztam a JXD oldalán lévő romokkal de egyiket sem bírta.Végül a 3-4 nap próbálkozás után a Basson oldaláról sikerült letöltenem a gyári romot,ezért gondoltam itt megosztom hogy másnak könnyebb legyen javítani a gépét.Itt van kép hogy hogyan is néz ki.Rom itt:http://data.hu/get/7435303/P1000-V053.part2.rar
http://data.hu/get/7435318/P1000-V053.part1.rarRemélem tudtam segiteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest