- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepyi
aktív tag
Az összes eddigi telefonokon, ami megfordult nálam simán egy zip kiterjesztésű file-val telepítettem a recot. Az is igaz, hogy 2.3 verziójú android volt rajtuk. A kérdésem az, hogy mennyivel nehezebb megcsinálni egy zip telepítőt, mint a recovery img-t flashelni? Nem tudom mi a különbség a fileok között. Márminthogy tudom, csak pont ez a kérdés. A telefonomra van flashelős recovery, de pont ez a bibi. Annyira nehéz egy img file-ból kivonni az adatokat és egy zip telepítőbe beleírni? A kérdésem arra irányul, hogy te mond meg, mert nekem lila gőzöm sincs. És nem azért, mert nem akarom, hanem mert az informatikai előképzettségem nem teszi ezt lehetővé. És ezen az sem változtat, hogy próbálok lépést tartani a dolgokkal. Általában ha van egy pontos magyar nyelvű leírás, akkor meg tudok bizonyos dolgokat csinálni. Viszont az xda-an angol a leírás. És hiába beszélek németül az android hilfe oldalon csak használják az xda-s dolgokat, de nem fejlesztik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest