Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
motinka
tag
sziasztok,
Vettem egy Thunderbird i5s telefont az asszonynak Karácsonyra, a kínai megígérte, hogy lesz rajt magyar nyelvű menü, természetesen nem azzal érkezett meg.
Mit lehetne tenni vele, hogy esetleg legyen rajta?
Na meg elég bizonytalan a működée is pl elfelejti néha a beállított kedvenceket a kontaktokban,meg sok olyat nem lehet állítani rajta mint az én 4.0.. androidos telómon, holott ezen elvileg 4.2.2 fut
Sajnos voltam olyan balfék, hogy nem kértem a rootolást 3 $-ért, gondoltam nem kell majd vele semmit csinálni.
A kollégám rootolta, de szerintem, nem teljesen jól sikerült, igaz minden program azt mondja rootolt a telefon, de pl a MobileuncleMode program Engineer Mode- ban nem ad menüket mint az enyém, nem lehet így állítani semmit pl a hangerőn, vagy a GPS érzékenységen.Segítségeteket előre is köszönöm
üdv
Tibor
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest