Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
lercom
csendes tag
Szia én szenvedek a Jiayu G2L (512) telefonnal.
Azzal, hogy nincs hangja, mondtad rakjak fel CWM-et.
Megtaláltam az oldaladat de ha a hangerő le gombot nyomom meg a bekapcsolót akkor nem megy factory módba csak feláll a rendszer. Azért a Bin4ry-val tudtam rootolni. (A gombok jók mert a fülessel le-fel tudom hangosítani)
Lementettem a
Scatter filet. Ennyit tudtam MTKDroidTools-al. A CWM-készítő oldaladról leszedtem a G2(L) cwm-et csak nincs hozzá Scatter-file, hogy ellenőrizzem, hogy egyforma-e.
Az a kérdésem, hogy szerinted így mindenféle mentés nélkűl megpróbájam a Flashtool-al a cwm-ed felrakását?
Vagy már annyit keresgéltem, hogy találtam egy orosz fórumon egy teljes lementést ilyen a recovery-je. A scatter file meg olyan mint az enyém. Ezt feltehetem flashtool-al?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Interactive Brokers társalgó
- Bittorrent topik
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Apple Watch
- Napelem
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- LG25UM58 25 Full HD Ultrawide Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest