- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha root-olt a telefon, akkor szabad az út mindenfelé!
Ez azt is jelenti, hogy tudsz mentést csinálni a jelenlegi recovery-ről.
Ha az meg lesz, utána mehet fel a telefonodra való CWM, amivel pedig le tudod menteni a rendszeredet. Mivel a G2-ből sokféle van, ezért inkább megnézném a gyári recovery-t, nehogy valami balul üssön ki.Ehhez viszont szükség lesz a másik topik (cwm készítő műhely) által leírtakra:
Terminál vagy adb használata, illetve a root jogosultság (ez meg már ugye meg is van).Recovery mentése:
Ehhet kell nekem a /proc/dumchar_info fájl tartalma.Ha majd kész lesz a CWM, akkor:
Mivel sikerült scatter file-t csinálnod, ezért nincs más dolgod, mint flashtool-lal cwm-met feltenni.
Ha nem vagy jártas ebben, akkor inkább először kérdezz és légy türelemmel, mintsem elromoljad a telefonod.
A recovery felrakásához hevizms tollából a leírás.
(Ha esetleg a kettőből egyik sem jön be össze, akkor van egy harmadik módszer is, de ne szaladjunk előre.)(Jelenleg vannak bíztató jelek a factory mode megoldására is, csak még nem kiforrott, ezért nem is szellőztetem...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- KEF R7 META Hangfal eladó
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest