- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
A C# nem java.... ha használod, tudod, ha nem, akkor meg mire fel a háborgás? A példa pedig épp ma jött elő és idegesítő. Apróság, de idegesítő. Nem kell itt a gonosz Microsoft-tal jönni és a szuper Linux-szal, erre vannak más fórumok, ez itt a C#-ról szól. szóval részemről ennyi, értelmetlen vitába nem megyek bele. Szubjektív véleményem, hogy a java rosszabb a C#-nál és ehhez tartom is magam, nem kell megtéríteni.
(és még nem esett szó a WCF és WPF párosról, olyat hol lehet java alapon sszehozni?
)
-
Nem ezek a problemak, hanem amiket lentebb is irtam.
- generikusok
- delegatek
- nincsenek kicseszett checked exceptionokMeg van jo sok nagyon kellemes syntactic sugar, elukon a Linq-el meg a lambdakkal.
De mindkettonek megvan a helye, csak szigoruan nyelvi szinten a C# fejlettebb -- persze ez ertheto, van koztuk egy evtized.
-
"Tehát a c# szar szerinted, ok."
Ezt hol olvastad?
A Java a szar. Persze vannak dolgok, amire az való igazán (J2EE), de általánosságban nem láttam előnyét a C#-hoz képest. Ez csupán egy vélemény, amivel nem vagyok egyedül.
Egy nagyon egyszerű példa:
C#-ban a string.Replace minden előfordulást kezel, javában csak az elsőt. Plusz kódolás. -
Hat peldaul az, hogy a generikusok az csak egy compiler magic, futasidoben mar nincs generikus ugy egyaltalan (type erasure, java programozokent valszeg tudod, mi az). Ennek termeszetesen van nehany csunya implikacioja, pl. primitiv tipusok autoboxolasa minden egyes esetben, vagy az, hogy nem tudod megmondani runtime, hogy a kapott parameter az T<U> vagy T<V> tipus. Vagy nem tudsz egyszeruen runtime peldanyositani egy tipust. C#/C++ tudja a kovetkezot:
T Create<T>()
{
return new T();
}(Persze a C++ szintaktika nem pont ez.)
A Java ezt nem tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Autós topik
- iPhone topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged