Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- Meggyi001: Párizs - Rue Buenos-Ayres - a szelfik utcája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Ahogy haverom mondta még szemléletesebben : Ha valaki szembe jön veled az autópályán, akkor az hülye. Ha ketten vagy hárman jönnek szembe, akkor elgondolkodok miért van ilyen sok hülye? Ha pedig még többen jönnek szembe, akkor hajlamos vagyok azt hinni, hogy én megyek szembe a forgalommal.
#7016 makoss : Persze, hogy beszéltünk vele
Mondtuk neki, hogy Palkonyára ha kell is az optika, a Hősök terét messze kerülje el, mert lesz ott valaki aki tiltakozni fog nagyon
Erre mondta, hogy jó, nem kell a balhé, 2030-ig is maradhat a jelenlegi, úgysincs igény gyorsabb netre. Csak a Telcomp még nem frissítette az oldalt.
"rendszeresen véleményt alkottok rólam" - olvass vissza, egy árva rossz szót nem írtam rád. Még csak nem is tornyoztam vagy ilyesmi. Semmi sértőt nem írtam rádnézve.
De most akkor van miről képet csinálni vagy nincs?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- PlayStation 1 / 2
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Retro Számítógépek és alkatrészek!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ThinkPad T480s 27% 14" FHD IPS i7-8550U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Dell Precision 5540, 15,6" FHD IPS, I9-9880H CPU, 32GB DDR4, ÚJ 512GB NVMe SSD, T2000 4GB VGA, WIN 1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest