Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Ahogy haverom mondta még szemléletesebben : Ha valaki szembe jön veled az autópályán, akkor az hülye. Ha ketten vagy hárman jönnek szembe, akkor elgondolkodok miért van ilyen sok hülye? Ha pedig még többen jönnek szembe, akkor hajlamos vagyok azt hinni, hogy én megyek szembe a forgalommal.
#7016 makoss : Persze, hogy beszéltünk vele Mondtuk neki, hogy Palkonyára ha kell is az optika, a Hősök terét messze kerülje el, mert lesz ott valaki aki tiltakozni fog nagyon Erre mondta, hogy jó, nem kell a balhé, 2030-ig is maradhat a jelenlegi, úgysincs igény gyorsabb netre. Csak a Telcomp még nem frissítette az oldalt.
"rendszeresen véleményt alkottok rólam" - olvass vissza, egy árva rossz szót nem írtam rád. Még csak nem is tornyoztam vagy ilyesmi. Semmi sértőt nem írtam rádnézve.
De most akkor van miről képet csinálni vagy nincs?Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Revolut
- Horgász topik
- ASUS routerek
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest