Új hozzászólás Aktív témák

• makoss

veterán

A leg ocsmányabb, a leg pofátlanabb, leg szemétládább cég Magyarországon az az internetszolgáltatóé, azon belül is a rádiósneté, névszerint az miskolci Északnet!
    Ennyire egy txtű bandát!
    Írtam nekik, hogy állítsák be a netet mert visszaesés tapasztalható az 50 megás "ereszd el a hajam" netükben, múlt héten pénteken egészen szerda délutánig 30-40%-on neteztem :W
    Szerda délutánra láss csodát, visszaállt a sávszél 50 megára, de az is éppenhogy! Pont akkorra amikorra meg lett beszélve, hogy kijönnek házhoz megnézni a hibát, gondolom "megcsinálták" távolról :F
    Most mikor ráérek foglalkozni a letöltéseimmel, visszaesett megint a felére és érdekes mód akkor mikor a szervizesek hazamennek, hétvégén meg a bánat nem foglalkozik a javítással! :W :W :W
    Csak abban reménykedem, hogy a levegőt is ilyen lassan kapják mint amilyen lassú a netem!

#5972 draco31 Ez se igaz! Sosem az írott adatokat figyeld, beetető szöveg! Azon a sebességen akkor fogol netezni ha felmászol a vodás rácsos tornyuk valamelyikére és pillanatragasztóval hozzáragasztod az eszközöd az antennához! ;]
    Nálunk jó ha a 20 (!!) megás letöltési értéket eléri! :U

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

Új hozzászólás Aktív témák