- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiga8
senior tag
válasz
miska17 #4657 üzenetére
Nem tudok jó tippet adni, de óvatosan. Gyors fordulaton átszalad a vékony tán 2 mm-es műanyagon, lassú fordulaton meg behúzza a fúrót. Az akkut a földre a lábad közé téve és fölötte fúrva tán jól kontrollálható, hogy ne szaladjon be a fúrószár.
Én előfúrtam előszőr tán 6 mm-essel, aztán 13 mm-essel. Azok könnyen kontrollálhatók voltak, a nagy 16 mm-es már nagyot harap, hirtelen behúz.Egy pohár ( edény) vizet tegyél magad mellé. Ha beszalad a fúrószár, akkor leöblíted. Ha beesik egy két műanyag forgács, hát beesik. Zárlatot nem fog csinálni.
Majd ott úszkál az elektrolit tetején...
Az akkun a furat körül és a dugón a felfekvő felületet takarítsd ( ha kell finoman csiszold) meg, hogy jól összefeküdjön a két felület. Ha ezt az illeszkedő felületet tömítő pasztázod, 100%, hogy nem fog ereszteni.
A dugókat egyesével próbálgattam a furatba, mivel könnyen, gyorsan reszelhető, hamar meglesz. Vegyél több kupakot, kettőt a legelején én is elszabtam.
A kiszedése meg vékony pengéjű késsel, csavarhúzóval lehetséges csak, ha egyáltalán ki kell szedni...
A ragasztó majd akkor kerül rá ( egyébként tényleg erős az a széles ragasztó szalag), ha megy az akku a méhbe. Egy négyzet a furat fölé, egy csík az összesre keresztbe. A kupak meg megy a következő akkura.
Jut eszembe. Olyan fúrót használj, amin van mélységhatároló, vagy a fúrószárra tekerj jó erős ragasztót, az nem engedi becsúszni a fúrót, mert nem fér be a furaton.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Összefoglaló, topiknyitó, updateEz egy blognak indult kis írás volt ami elég nagy látogatottságnak örved még most...
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Posta, csomagküldés
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest