Új hozzászólás Aktív témák

• doso21

csendes tag

válasz Fishor #3079 üzenetére

Én pont ezért vettem a Ctek-et. A 3 ledes komfort csatija miatt.(utólagos opció) Még a motorháztetőt se kell felnyitni úgy kötöttem be. És még asszonyka is látja hogy ha pirosan villog akkor töltés kell neki.
    Nem mintha nem lenne multiméter az autóban. De nem kell mérni az aksit a ledeken látszik mizu :)
    Árra visszatérve nem az a drága ami minőségi és sokba kerül. Hanem a sok olcsó gagyi. Pl nekem egy 10ezres töltő adta meg magát. Természetesen 1év 2hónap után (1év gari volt rá).
    Oké jó a Lidl, meg Aldi által forgalmazott elektromos dolgok, DE nekem is sokmindent kellett cserélni. Mert igen van ennyi pénzért benne szórás. De a barkács dolgok hobby célra tökéletesek. Megbízhatóság megéri az árát. Sokszor töltöttem úgy hogy közben miltiméterrel is ellenőríztem.
    Az árra visszatérve 10es muniszhoz ha hozzáadok egy mostani 5-6 ezres töltőt akkor ennyiből már egy "komolyabb" vagy akár csak több évig szóló garanciás kütyüt venni.
    Ahol pedig a családban van 2 autó és esetleg motor az ne kezdjen panaszkodni, hogy nincs pénze rá :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés