Hirdetés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
nootropil #2249 üzenetére
Egy megfelelő dugasztáppal is megoldható, de az autóakku is megfelel, ha nincs jobb lehetőség.
A lemerült akku ugyanis nem vesz fel komoly áramot ilyenkor, elég nagy belső ellenállást mutat. 100 mA-ekről van szó csak.
Tehát ezt nem úgy kell elképzelni, mint amikor egyik autóról bikáznak egy másikat és szikrázik a kábelnél. Egyébként mondhatnám / mondanám, hogy közbe kellene iktatni egy izzólámpát áramkorlátozónak, de felesleges.
Viszont rákötve az autóakkut egy percre, vagy talán annyi sem kell, már megemelheti annyira a feszültséget, hogy ha gyorsan ráteszed töltőt, még "elkapja", mielőtt ismét lemerülne.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Összefoglaló, topiknyitó, updateEz egy blognak indult kis írás volt ami elég nagy látogatottságnak örved még most...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest