Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
Nekem remote gui-ba az tetszik legjobban, hogy van remote <=> local mapping.
Fel van csatolva E meghajtóra a samba megosztásom, ahol a médiák vannak.
A remote gui-ba beállítottam, hogy /mnt/raid5/data=E:\
Így tudok tallózni mikor torrentet adok hozzá, hogy hova szeretném elmenteni. Ezt nagyon sokáig hiányoltam, de kb ~1 éve megcsinálták és működik
Az a tree felület mondjuk még mindig elég gagyi a natív windows-os felülethez képest, de a semminél jobb.Nem annyira xbmc hibák ezek.... Az amd/ati terméktámogatása linuxos vonalon híresen ocsmány.
-
cildren
tag
Pár héten belül én is beújítok egy E350M1 lapot + 4GB memóriát meg 1TB-s vinyót. Mivel nem vagyok linux guru ezért én Windows Server 2012 Essentials-t rakok fel mert ebben mindent könnyen tudok beállítani és akár még tartományozni is tudok, persze kerül rá XBMC, Torrent, miegymás.
Mivel érettségi előtt állok ezért majd csak június vége felé tudnék róla írni cikket ha valakit érdekelne.
Kérdésem lenne hogy mik ezek az újabb hibák az XMBC-vel csak linuxon jön elő vagy windows-on is?Üdv, és gratulálok a cikkhez!
-
McSzaby
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF F15 FX506 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Xbox series X dobozában, tartozékaival.
- Precision 7740 17.3" FHD IPS i9-9980HK Radeon Pro WX 3200 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X1 YOGA 14 Touch - I7 6600U - 8Gb - 256Gb - Több db
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
vagy vedd a win7edet alacsony grafikára...

Az a tree felület mondjuk még mindig elég gagyi a natív windows-os felülethez képest, de a semminél jobb.