- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brogyi
őstag
Mivel kezdő vagy így nem tudhatod ,hogy neked daemon kell. Viszont el kell döntened daemon, vagy desktop alkalmazást használsz. A daemon szerver jellegű alkalmazás. A windows-odról rá tudsz nézni. Áramszünet esetén simán elindul magától ha a crontab-ba beírtad. A daemon háttérben futó program.
Ha nem jön több segítséged akkor folytathatjuk priviben, mert ez nem idetartozik. A Chakra új nekem is, de a többi nem annyira. -
Brogyi
őstag
válasz
CPT.Pirk #139 üzenetére
Köszi közben rátaláltam. A Chakra akkor is jobb.
Nagyon kidolgozott package manager-re van. Apróságokra figyelnek. Kezdőknek ideális. Hétvégén meg is nézem a régi írásaimat ,mert ezzel lehet, hogy csak 4-5 sor. Talán még a fordítás is rövidebb idő alatt elkészül.
Csak az a fránya zfs ne hiányozna. Azt hiszem le fogom cserélni a Mint-et. -
Brogyi
őstag
Egy linuxos kérdésem lenne. Először is a Chakra nagyon tetszik. Idáig minden működik rajta nekem. A videó gyorsítás nem igazán játszik bele ebbe az érzésbe. Meglepett, hogy a pacman, és a ccr szinte mindent tudott számomra, és itt jönne a kérdés. A Manjaro-ban pl. hogy telepítem fel a Cherokee-t? Chakra-ban az előző két parancs valamelyike simán jelezte a lehetőséget (ccr -Si cherokee). Manjaro-ban mi a "ccr"?
Bizony én nem éreztem a fergeteges sebesség különbséget a Manjaro javára, így még mindig a Chakra a piros ász.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Wise (ex-TransferWise)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Fogyjunk le!
- 3D nyomtatás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest