Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Ugyan erre a feladatra szeretnek most összerakni en is egy gépet. Én ASUS C8HM70-I/HDMI CELERON 847 MINI-ITX lapban gondolkodtam. Ez hozza az E-350 sebességét? Esetleg gyorsabb? Kevesebbet fogyaszt? Amire nekem kellene torrent olyan max 10 feltöltes meg 1-2 letöltes, és hd filmek lejatszasa halozatban. Azt még nem döntöttem el hogy direktbe kössem a TV re hdmi -vel vagy pedig halozatbol jatszam le a filmeket, mert van egy media lejatszom is WD TV Live. De egy laptop minden fele keppen ra lenne kötve amin filmnezes megy. Legtöbb esetben egyszerre. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Windows 11
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest