- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
blasko92
őstag
válasz
Downsampling #17 üzenetére
Igen, 16-os alá. De elvileg abból se mindegyik jó, a küllők hozzá tudnak érni.
-
blasko92
őstag
válasz
Downsampling #14 üzenetére
25-ért nyeregszett?
Hol láttad?
-
blasko92
őstag
válasz
Downsampling #12 üzenetére
Egyelőre még a gyáriak vannak fent. Most hónap végén lesznek lecserélve a cuccok.
Pedig deAzon már a hátsó is szellőztetett, 18mm vastagsággal. És pont egy kombi blobról vannak.
255-öt én nagyon keveslem. Nekem hátul van 266, 10mm vastagsággal. Előre a 276-277 (24mm vastag) pedig azért van, mert valamelyik gyártó erre, a másik arra a méretre csinálja.
-
blasko92
őstag
válasz
Downsampling #10 üzenetére
Brembot ennyiből nem hoztam volna ki
Meg az talán fel sem megy így egy az egyben ennek a helyére.
Igen, ott már jóval nagyobb a tárcsa, a gyári 16-os kerekeket sem tudnám megtartani
Már a WRX tárcsa is szellőztetett hátul, és vastagabb is, mint nekem a gyári 266-os. (10mm helyett 18mm)
-
blasko92
őstag
válasz
Downsampling #3 üzenetére
Én hosszú távra tervezek ezzel az autóval, és a féket éreztem az autó leggyengébb láncszemének.
Tanácskoztam a szerelőmmel, azt mondta a gyári tárcsákkal + betétekkel sem lesz érezhetően jobb az eredmény, csak sokkal többe kerül.
Ezért döntöttem a "nagyfék" upgrade mellett.Egyébként most is TRW cuccok vannak fent a gyári méretekkel, a tárcsák meglepően jól néznek ki 15.000 kilométer után is.
-
blasko92
őstag
válasz
Downsampling #1 üzenetére
Beszerzési forrás nekem az autodoc.hu volt.
De itthon unix/bárdi ugyan úgy megkapható minden alkatrész (felújító készletek, betétek, tárcsák)90.e volt a használt csomag, és ~85.e forintért rendeltem hozzá mindent a két hátsó tárcsával együtt (TRW betétek előre és hátra, plusz TRW tárcsák) Tudom, nem egy EBC, vagy Ferodo kategória
Tőlem sajna nem lesznek olyan pontos, professzionális mérési eredmények előtte/utána, maximum "sokkal jobb", "megérte a ráfordítás", vagy "felesleges volt".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nos, mint a cím is mutatja, a 2 literes szívó Impreza fékrendszerét upgradelem komplett WRX fékekre.(Elől 4 dugattyús...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest