Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
macilaci78 #94 üzenetére
Bringával már voltam és nem zavartak el. Gondoltam, akkor talán a motor is jáccik.
-
Somatom
veterán
Motorral is ér jönni? Azt is lehet fikázni.
-
kk831228
addikt
válasz
macilaci78 #90 üzenetére
tudom voltam már ,az hittem most lesz...
-
kelly416
veterán
válasz
macilaci78 #89 üzenetére
Anyáméknál a németjuhász fiatal korában összeveszett a szőlőn egy darázzsal, azt egész életében tiszteletben tartotta. Sem fürtről sem földről, csak kézből. De kézből több kilót is akár.
Brutkó lehetett az a kutya. A pók egy dolog, de a darazsak… -
kk831228
addikt
Üdv, mikor is lenne kb ?
-
-
-
kelly416
veterán
Nem biztos. Hét végén voltunk Lajosmizsén Cadillac ranch-en. A szürke mellé úgy állt be egy másik hasonlóan rövid darab, hogy halszállkában állnak, és a rossz oldalról közelített. Kb. 120 fokot fordult be a helyére, és ha nem lett volna baromi precíz a koma, egy ívből megcsinálja. De nem bírta ki, korrigált rajta még kb. 5cm-t, ezért tolatott picit és újra előre ment. Mindezt hasonló sorközökkel, mint a 2022-es talin. Ha tartották ezt a tendenciát, a Navigator simán befordul Neked bármelyik parkolóba. Igaz, hogy eleje hátulja kilóg és ajtót sem tudsz nyitni ha szabályosan melléd parkolnak, de ez azért van mert itthon alul vannak méretezve nagyon a parkolók. Főleg az ilyen Tesco, Lidl, Aldi és hasonló helyeken. A Lodgy is majdnem kilóg, túl széles, pedig nem egy Navigator.
-
kelly416
veterán
-
kelly416
veterán
Örök agglegény barátom is ilyennel szaladgál, csak második generációssal. Vannak, akiket ez vonz, mert valamilyen módon ki tudják használni a helykínálatot.
Én sokáig a kis városi cirkálókkal voltam el (1.3 Fiesta mk1, 1.6D Fiesta mk2, a már említett Clio, Proton Persona 315) aztán jöttek a nagyobbak (kombi 626 2.0 ditd, kombi Focus 2gen 2.0tdci, A Zafira 2.0td, Lodgy 1.33tce) a család miatt, és amikor rájöttem, hogy a Lodgy mindenre jó, akkor jött hobbinak a CV. -
Somatom
veterán
Basszus... Tényleg hibásan lehetek összerakva. Sosem voltam nős, gyerekem sincs és teljesen önszántamból vettem az Espace -t.
Mondjuk, Rob véleménye némileg megnyugtató, hogy annyira nem vagyok hibbant. -
-
kelly416
veterán
De mit? Nem akarok én Nektek autót eladni.
Ha nagycsaládosok lennétek min. 3 gyerekkel, akkor talán másképp gondolná. Én sem vettem volna soha a magam feje után, ameddig nem lett 3 gyerek akikkel még csomagot is vinni kell.
Faterék ezt annak idején egy 207D-vel oldották meg, bár akkoriban ki is használták. Aztán, hogy azért használták ki mert volt, vagy azért vették, mert előre tudták, hogy ki fogják használni?! -
Somatom
veterán
Nyugdíjas. Ahha...
Mit kell ezen beszélni? Beül az anyósra, aztán úgyis minden látható lesz az arcán, amikor kiszáll.
Egyébként Ulm » Bp. hét órán belül. -
-
-
-
-
Somatom
veterán
Mindenes. Utazó autó, detox,
panolárma mobil,
konferencia autó,
autómentő, stb. -
-
Somatom
veterán
válasz
Luck Dragon #62 üzenetére
Ha ebben vmi poén volt, akkor sorry, túl alacsony voltam hozzá, elrepült felettem.
-
-
Somatom
veterán
válasz
Luck Dragon #60 üzenetére
A süti nem az én műfajom. Fincsi sajtot szoktam vinni. Sajnos, mostanság nem nagyon kapok francia címeket, de majd megpróbálok ebben az etapban átkummantani francia bótba és jól betárazni sajtból.
-
-
-
-
Szia!
Siófok Csanád utca 8. A gépées kordinátákat somatom már megadta. Belépő soha nem volt -vagy talán mégis - autóval kell jönni hogy legyen mit kibeszélni
Étellel szoktunk készülni aminek van előzetes regisztrációja és a kezdet előtt egy transfer kötelezettsége az anyagárnak.A program kötetlen, jellemzően műszaki kibeszélés, kisebb szerelgetés, egymás kocsijának fikázása majd egy körre kuncsorgása
És most itt értsd jól - nem márkafüggő a dolog hanem őszintén és lazán be szoktuk ismerni ha sz@rba léptünk, cserében jönnek ötletek infók megoldásra és ha létezik alternatíva is. Reggel 11 körül szokott a nap kezdődni és este amíg bírja a nép egymás arczát - az eddigi tizen év tapasztalata hogy 19-20 óráig van mit szidni
-
KerteszB
aktív tag
Sziasztok!
Most találtam meg ezt a topicot, az autós tali 2023-ba is felettem ugyanezt a kérdést (azt találtam meg előbb), de itt lehet előbb kapok rá választ
Ez most mi is lenne pontosan és hogyan nézne ki, mert most találtam ide és láttam meg ezt a szervezkedést. Merrefelé lesz? A mikor, azt látom, hogy most alakul ki. Belépő lesz vagy nem? Regisztrálni kell rá? Hogy nézne ki a program?
A válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Első infó a lehetőséggel kapcsolatban Július 20-27 és ebből következően szombat 22 lenne az...
- Haditechnika, harcászat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest