- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mobi28
tag
Komolyan, nem is tudom érdemes-e ide bármit is írni. Azért, hogy megjelenjen néhány AMD (fordított esetben az Intel) hívő és kikérjék maguknak, hogy de ez és ez csak ennyibe és ennyibe kerül és mennyivel jobb és nem fagy és ect... Ez egy bemutató jellegű írás volt, hogy kicsivel több információt kapjon az aki hasonló rendszerbe akar beruházni. Nem összehasonlítás, nem AMD vs. Intel csupán egy egyszerű teszt. Én köszönöm szépen Attilának ezt a bejegyzést számomra igen hasznos volt. Ennyi, pont. Vége. Nem tudom mit kell itt értetlenkedni. Ha én írtam volna ezt a bejegyzést már rég kipucoltattam volna egy moderátorral.
Szánalom ami újabban a ph-n megy és az a vicc, hogy nem is a friss reges újoncok pörögnek rá ennyire egy-egy témára. Emberek, fel kéne már nőni. Akinek nem inge ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - vadonatúj, aktiválatlan
- Crucial Ballistix 16 GB (2x8 GB) 3600 MHz CL16 DDR4-kit eladó
- Eladó Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ViewSonic LS550WH - WXGA 1280 800 DLP LED projektor - 2000 ANSI lumen - 3D, HDMI - ÚJ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest