- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
BIOS ról UEFI-re -> Szív is vele rendesen az ember, nekem jó egy hétig tartott mire mindent elolvastam és beszereztem a sikeres Upgrade-hez (Gigabyte)!
Dos indító lemez a pendrive-ra...stb nem is emlékszem már rá hogyan volt, pedig nem vagyok teljesen amatőr.
Megjegyzés: Biosról nem lehet UEFI-re frissíteni. Erre csak azok az alaplapok alkalmasak amiket Ún. hibrid BIOS-sal láttak el (gyakorlatilag egy BIOS felületű "UEFI", de ez sem teljesen igaz).
Rengeteg előnye van (elsősorban bottolási idő csökkentésben és lemezkezelésben) az UEFI-nek, ezért akinek van lehetősége rá az mindenképpen cseréljen!
Ja igen UEFI nem egyenlő a BIOS-sal!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest