- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
-
Lomha 8V
addikt
-
Bad Pritt
félisten
-
Lomha 8V
addikt
-
Bad Pritt
félisten
BZ4305 mennyiben tér el ettől a modelltől?
-
usbee
veterán
-
Lomha 8V
addikt
-
usbee
veterán
-
Lomha 8V
addikt
-
Silent77
veterán
-
Lomha 8V
addikt
-
Silent77
veterán
-
Lomha 8V
addikt
-
Silent77
veterán
A cikknek köszönhetően én is rendeltem egyet.

Barnát vettem, lehet még később veszek egy feketét is.
A lencse tényleg óriási, de számomra megfelel. Viszont olyan gondom van vele, hogy ha megizzad az orrnyergem, akkor lecsúszik.
Ha teljesen feltolom, akkor jó, de hülyén néz ki.
Ilyet még egy szemüvegnél sem tapasztaltam.
Ettől függetlenül megérte, többet nem is akartam rászánni. Még pont kifogtam egy akciót, így 3600ft-ba fájt.
Gondolkoztam már ,hogy nyomok rá egy pill ragasztót.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lomha 8V
addikt
-
zsoltti
senior tag
-
Lomha 8V
addikt
-
tyaty1
tag
Nekem egy ilyen van egy jó pár éve:
http://www.ray-ban.com/usa/sunglasses/RB3025%20unisex%203-aviator%20classic-gunmetal/805289601708 -
Lomha 8V
addikt
-
El Gringo
senior tag
A nem régen említett AGIP-os Discoverysről már ez van fent:
Protection index 3
Polarized anti-scratch lenses
Durable frame
Soft rubber inserts for superior comfort
Discovery Adventures cleaning cloth included
Packed in a rigid carry case
Material:
Lens: TAC (Tri acetate)
Frame : Polycarbonate
Arm: Nickel silver
Nose pad /Tips: RubberA TAC-ról találtam gagyi jelzős (bár ez dioptriásra utalt) meg épp éltetős szöveget (sport), melyik a valódi?

Sajnos egyéb polarizáltat ilyen árban nem találtam, munkavédelmisben is csak 6ezerért.
-
Lomha 8V
addikt
-
vikla007
aktív tag
Sziasztok, jó a cikk...

Kaphatok én is linket?
Köszönöm -
Lomha 8V
addikt
-
icon
senior tag
No nekem is ideért végre, igaz én feketét rendeltem de csak a lencse az belülről, amúgy inkább olyan titánszürke... a bal oldali csavar lazán fogta a szárat, már kicsomagolásnál is elég közel volt a széle a lencséhez... meghúztam, így már tisztes távolban marad összecsukáskor, de majd otthon a műszerészkészlettel felhozom a jobbos tartási szintjére.
Amúgy kényelmes, kellemesen csalódtam, azt hittem nagy lesz...
-
Lomha 8V
addikt
-
commanDOS
senior tag
-
Lomha 8V
addikt
-
alevan
őstag
Egy hülye kérdés:
Szándékom venni egy Aviátort. Egy román aukciós weboldalon találtam 8-9€-ért, viszont mindnek van a jobb felső sarkában egy Ray Ban logó.
Felmentem a Ray Ban weboldalára és az ottani képeken is rajta van a logó a jobb felső sarokban:
http://www.ray-ban.com/usa/sunglasses/RB3025%20unisex%202-aviator%20classic-gold/805289602057
Azt a logót le lehet szedni? Vagy bele van vésve?
-
Lomha 8V
addikt
(#114) Garada: Köszi! Mióta ismered a Biohazard-ot? És milyened van?

(#112) commanDOS: Itt vannak a képek a régi D'Angelo-ról:

-
Garada
őstag
Köszönöm a hasznos cikket és egyébként nekem ez a kedvenc szemüveg fajtám

-
Lomha 8V
addikt
-
commanDOS
senior tag
-
Lomha 8V
addikt
(#109) ZS3NI: Köszönöm!

(#110) El Gringo: Köszönöm a helyettesítést.

(#93) commanDOS: Nem tudom nézed e még a topikot, de képzeld, megtaláltam az egyik D'Angelo szemüvegemet. 2000-es évek elején lehetett ez a szemüvegem. Ha érdekel, majd rakok képet róla.
-
El Gringo
senior tag
-
ZS3NI
őstag
Remek cikk. Kaphatnek egy linket ahhoz amit vettel ebayen?
Koszi -
Lomha 8V
addikt
-
El Gringo
senior tag
-
Lomha 8V
addikt
(#104) El Gringo: Képet a kínairól!

(#105) MCGaiwer: Lássuk hát.

-
MCGaiwer
addikt
még bevizsgáltatás előtt csinálok pár képet az aviator tech szemüvegemről. Két tapasztalt rayban szakértő közül csak kiszúr valaki vmit. (bár még mindig erősen kétlem, hogy a carbon szárat tudnák másolni)
-
El Gringo
senior tag
mondjuk tényleg elég nagy (széles) ez a 17cm. Most megtaláltam egy ősrégi kínai szemüvegem, kb 11éves, és mindig egyben van, mint az atom. Alacsony, széles típus. Ez az egy, ami szerintem eddig jól állt. Ez kemény 12cm széles. Pedig elég nagy fejem van, de így is szépen szélig ér
A 17cm nem is tudom hogyan állna, nem csodálom, hogy nagy nektek, főleg, ha normál méretű a fejetek.
De, ha van valakinek Pesten eladó, írjatok rám, megnézem, meglátjuk! -
Lomha 8V
addikt
-
icon
senior tag
-
Lomha 8V
addikt
-
rAY.BAN
tag
-
icon
senior tag
Akkor én is kérnék egy linket... A végén PH!-sokat erről lehet megismerni

-
Szoszo94
őstag
Sajnos nekem is nagy lett, úgyhogy az enyém is eladósorba kerül. Kár érte

-
Lomha 8V
addikt
-
zsoltti
senior tag
Honnan lehet ilyent venni?
-
Lomha 8V
addikt
Szuper!
De hát nem csoda, ennyiért ez korrekt napszemüveg. 
-
Ereshkigal
őstag
-
commanDOS
senior tag
-
Lomha 8V
addikt
(#88) Ereshkigal: Sajnálom, hogy nem lett jó.
Remélem sikerül elpasszolnod, ha valaki ilyet keres, hozzád irányítom.(#89) El Gringo: Elvileg gondolom kaptál, de a fenti kollégától is átveheted, gondolom.
(#90) commanDOS: Nem találtál semmit? Pedig ismert márka, ismertebb mint a Biohazard. Nekem is volt egy piros lencsés "Neo" (mátrix) szemüvegem, mikor az volt a divat, szerettem. Ha keresed írd be a felső vesszőt is, hátha. D'Angelo
(#91) fesii: Köszönöm!
-
fesii
aktív tag
-
commanDOS
senior tag
-
El Gringo
senior tag
egy linket lehet kérni az ebay eladóról, shopjáról?
-
Ereshkigal
őstag
12 nap után megérkezett, és... nekem túl nagyok ezek a lencsék.
Nem gondoltam volna, hogy pont ez lesz a bajom vele, de légy-fejem van benne, úgyhogy eladom.
Azt hiszem, tanultam belőle: szemüveget csak próba után, ha lesz legközelebb.
-
Lomha 8V
addikt
-
spiky03
veterán
-
usbee
veterán
-
commanDOS
senior tag
Hát én napszemüveget csak optikában vennék. Vettem már hiperben/drogériában, de ott szigorúan a pár százas kategóriát, mert többet nem ér. Az UV-t a leggagyibb is szűri, mert már maga az alapanyag, a polikarbonát lencse sem engedi át az UV sugárzás nagy részét. Az említett torzítás és a kényelmetlen viselet, ami visszatart. Optikában legutóbb 6k környékén vettem valami nem túl ismert márkájút, de jól össze van rakva, kényelmes és, ami a legfontosabb, hogy polarizált lencséi vannak. Ez után már csak ilyet fogok venni, mert vezetni, vagy biciklizni nagyon kellemes benne. A csillogó aszfaltot, vakító szélvédőket el lehet felejteni. Persze a drágább itt is jobb általában, amig nem valami agyon hypolt divatmárkát választ az ember, de én 10k fölött biztos, hogy nem vennék.
-
El Gringo
senior tag
Gondolom ez kb olyan, mint ha pl bemegyek a Decathlonba, és leemelek egy szemüveget.
-
Lomha 8V
addikt
(#80) spiky03: Ezt szerintem nyugodtan megveheted.
(#81) El Gringo: Pontosan melyik szemüveg ez, tudsz esetleg egy linket hozzá?
-
El Gringo
senior tag
-
spiky03
veterán
-
Lomha 8V
addikt
Megcsináltam a hamis Ray Ban Aviator-ok kiszűrését segítő írást. Itt olvashatja, akit érdekel:
Hamis Ray Ban Aviator napszemüveg felismerése
(#78) El Gringo: Mindenképp érdemes polarizált szemüveget venni, de azt sajnos nem tudom megmondani, hogy látni fogod e a kijelzőt rendesen. Próbáld elkérni kipróbálásra.
-
El Gringo
senior tag
egy kérdésem lenne a szakérői gárdához. Nekem is elég fényérzékeny a szemem, így a szóba került polarizált dolog felkeltette érdeklődésem; napsütésben állandóan hunyorgok. Van az egyik sárga benzinkúton 3700-ért polarizált Discovery napszemüveg pontbeváltásban, érdemes megvenni autókázáshoz? Fontos lenne, hogy az oled kijelzőt azért lássam, hogy tudjam merre megyek

-
Lomha 8V
addikt
-
MCGaiwer
addikt
Hello, hogy lehet megállapítani egy Ray-Banről, hogy az eredeti-e vagy csak egy nagyon jó hamisítvány?
-
Lomha 8V
addikt
-
spiky03
veterán
-
Lomha 8V
addikt
(#67) batai15: Erről sajnos nem mondhatok semmit, amíg nem volt a kezemben, nem tudom megmondani, hogy milyen. Képen gondolom az eredeti van, a másolat bármilyen lehet. A tegnapi 75$-os ajánlat eltűnt, linkelem az összes lehetőséget:
(#72) Szoszo94: Én nem emlékszem, hogy az ebay-en kaptam volna valaha követési számot, de eddig egy kivétellel minden ideért, még ha lassan is. Annak az egynek is visszaadták az árát. De angol cuccra sosem vártam többet pár napnál. Követési lehetőséget aliexpress, fasttech meg ilyesmi oldalakon szoktam kapni.
-
Szoszo94
őstag
-
usbee
veterán
-
usbee
veterán
attól még drágák.

mondjuk én ezt a M3016-ot, ha tehetném, az összes színben megvenném, annyira tetszik.
mondjuk a japán cuccok, amiket ott is gyártanak, azok tényleg nagyon frankók.

(pl. ezért is sajnálom nagyon, hogy a GCN óta a Nintendo kínában rakatja össze a cuccait.) -
Napfénysüti
nagyúr
-
usbee
veterán
-
batai15
félisten
-
Lomha 8V
addikt
-
batai15
félisten
Matsuda M3023
ennek nincs ebayen olcsóbb változata? -
Lomha 8V
addikt
Igen, sajnos számotokra az egyetlen út a csináltatás, horror pénzen.
-
usbee
veterán
igen, ez nálam is probléma.

(nálam -2,75 az egyik és -3,25 a másik, szóval egy fokkal jobb a helyzet.) -
Napfénysüti
nagyúr
Nekem -4,5-es a szemem szóval én is elég gyengén látok nélküle. Egyedül ha focizom akkor szoktam betenni eldobható kontaktlencsét mert állandót nem hordhatok a légkondis munkahelyem miatt (8 óra alatt totál kiszárítaná a szemem ha ott is viselném).
Szóval így sajnos nem kell a napszemüvegek között nézelődnöm.
-
Lomha 8V
addikt
Így már érthető. Sajnos akinek látásjavító szemüveg kell, az nehezen intéz magának megfelelő napszemüveget. Egyik barátommal szoktunk motorozni, Ő szemüveges. Mindig hordania kell, nem "kocaszemüveges", szóval tényleg gyengén lát nélküle. Rossz volt nézni azt a kálváriát amin végigment mire végre sikerült egy tűrhető kinézetű, minőségi dioptriás napszemüveget csináltatnia.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Lomha 8V
addikt
Sajnálom, hogy várakoznotok kell, nekem tényleg 2 nap alatt ideért.

(#58) Napfénysüti: Ilyen névvel nem is szeretheted.

-
Napfénysüti
nagyúr
Ennyi pénzért egész jó napszemüvegnek tűnik pedig én nem vagyok oda értük.
-
Ereshkigal
őstag
-
chris-v
senior tag
-
Szoszo94
őstag
-
DeFranco
nagyúr
-
Lomha 8V
addikt
(#51) Fr0z3n: A tükrösek jobban koszolódnak vagy legalábbis jobban látszik rajtuk. Én nem szoktam túlzásba vinni a tisztítást, egy kis flanel kendővel szoktam törölgetni, tisztítószernek pedig általában leheletet használok.
A komolyabb tisztítás az, hogy kb. 2-3 hetente lemosom víz alatt. A pöttyösödés akkor jellemző, ha sokat jársz olyan helyen ahol esetleg diófa van vagy hasonló, ami szemetel ilyen gyantaszerű izét. Persze ez csak saját tapasztalat, mástól is lehet.(#52) Revolit: Akkor most megvan az irány, döntsd el, hogy mennyit szánsz rá, aztán nézz körbe.

-
Revolit
senior tag
Köszi, ilyesmire gondoltam.

Igen, azt láttam, hogy ez pont nem polarizált.Viszont ovális arcom van (ehhez még vékony vagyok és rövidre vágott hajam van), és ezt írják:
"Mindenképpen mellőzd ugyanakkor az olyan egyenes vonalú napszemüvegeket, mint az aviátor."Akkor jól sejtettem, hogy ez nekem nem áll jól

-
Fr0z3n
őstag
Szia
Nekem olyan kérdésem volna, hogy én is hasonló stílusú, tükrös szemcsit hordok, de valamiért pöttyösödik. Mint ha vízcseppek száradnának rá. Te hogy tartod tisztán, illetve tapasztaltál-e ilyet? -
Lomha 8V
addikt
Köszönöm!

A fejforma a legmeghatározóbb szemüveg szempontjából, kicsit kevésbé meghatározó pedig a hajviselet és a testalkat. Az utóbbi kettő az én meglátásom, az első az tény. A leírás pedig nem szentírás, lehet, hogy Te utálnád ezt a szemüveget és ez amúgy nem is polarizált. Legalábbis a tükrös biztosan nem. Ez egy kb. 4.000- forintos szemüveg, ennél többet nem szabad elvárni tőle. Itt találhatsz korrekt tanácsokat szemüvegválasztáshoz:
-
Ereshkigal
őstag
-
Revolit
senior tag
Szia! Köszi a cikket, érdekes volt olvasni.
Nekem sajnos nem igazán állnak jól az ilyen szemüvegek. Azt úgy kb honnan lehet sejteni, hogy kinek mi áll jól egyáltalán?
Vagy fel kell próbálgatni őket? Nekem most épp egy sportszemüvegem van cserélhető lencsékkel, ami SZVSZ jól áll. De leírás miatt most ez is megtetszett 
Meg én nagyon suta vagyok napszemüvegekhez, azt se tudtam mi az a polarizált lencse
Most, hogy tudom, viszont ilyet akarok
Nekem igen fényérzékeny a szemem, és még a minimális visszatükröződő fények is zavarnak. -
Lomha 8V
addikt
Köszi!
Mindenki megtalálja a megfelelő szemüveget, csak kitartóan kell keresni. Nem mondom, hogy könnyű rátalálni az ideális napszemüvegre, de aki nem adja fel, az megtalálja a megfelelőt. Kivéve ha bebeszélte magának, hogy neki semmilyen napszemüveg nem áll jól, rengetegen ilyenek. Abból nehéz kigyógyulni. 
-
El Gringo
senior tag
micsoda téma, de jó cikk

de jó lenne, ha nekem is jól állna valamelyik szemüveg a nagy fejemen, az ilyen tetszik is, na majd megnézem megint egy szemüvegboltban, max megint jót röhögünk

-
Lomha 8V
addikt
(#43) Applefun01: Ment a privát!
(#44) sz.balazs.95: Én is szeretem a steampunk cuccokat, már évek óta fontolgatom, hogy egyszer farsangra összedobok valami durva cuccot. Csak sajnos ami tényleg szép, az pofátlanul drága.

-
usbee
veterán
-
Applefun01
csendes tag
-
usbee
veterán
-
Lomha 8V
addikt
(#38) moorland: Igyekszem!

(#39) sz.balazs.95: Bejön a Steampunk?
A többiek okulására:A legfelső egy Matsuda M3023, kb elérhetetlen az átlagembernek 100.000- forint (inkább több) körüli árával.
A középső szintén Matsuda, a 2809-es modell. Ez már rég nem kapható, 1-2 profi másolat (nem hamis, hanem rajongók által készített, igényes példányok) néha felbukkan a neten, de nagyon ritka.
A legalsó pedig egy Sio2 S3123. Ez a legelérhetőbb mind közül, a 12-15.000- forint körüli árával.
(#40) batai15: Lásd feljebb és ment a privát!
-
batai15
félisten
-
usbee
veterán
nekem ezek tetszenek:

most veszem csak észre, hogy a középső az a felső és az alsó átmenete.

-
Lomha 8V
addikt
(#33) moorland: No, hát ez nagyon nem egy kategória.

(#36) DeFranco: Ez egy Boss Orange BO 0047/S, így keress rá, sok helyen árulják.
-
DeFranco
nagyúr
-
spiky03
veterán
-
chris-v
senior tag
-
Lomha 8V
addikt
(#29) chris-v: Köszi és nincs mit!

(#30) spiky03: Igen, ennek igazán nagy a lencséje. Gyanítom, hogy a modern kori Ray Ban "Large Metal" változatát akarták koppintani, jelenleg ez az elnevezés a megnövelt méretre utal.
(#31) kovgab: Köszönöm, igyekeztem. De nem akarom fényezni magam, nem volt olyan nagy utánajárás ám, a legtöbb infót keresgélés közben szívtam magamba, a végén csak le kellett írni. Kimondott kutatómunkát alig végeztem.

-
kovgab
tag
jól utánajártál, grat...

-
spiky03
veterán
-
chris-v
senior tag
-
Lomha 8V
addikt
-
fesii
aktív tag
-
Lomha 8V
addikt
-
tretyak
aktív tag
-
DeFranco
nagyúr
Nekem egy MioC250-es GPS-em van, azt nem zavarja, teljesen jól látom vele. Be kell állítani a szöget, de OK a dolog.
-
Ununqatrium
aktív tag
-
Lomha 8V
addikt
-
Lomha 8V
addikt
A szemüveg méretei a következők (vegyétek figyelembe, hogy szalaggal mértem, amit rásimítottam):
A lencse legszélesebb pontja: 77mm
A lencse legmagasabb pontja: 60mm
A szemüveg teljes szélessége, a szártartókkal együtt: 17cm
A híd mérete: 17mm
Szártartó hossza: 7mm
Szár hossza a hajlatig: 82mm
Szár hossza a hajlat után: 45mmEste írt mailt egy Miklós nevű úriember, Ő tavaly nyáron vett egy ilyet. Azt mondja, egy idő után egyre könnyebben fognak járni a szárak, mert a nyitogatástól meglazulnak a csavarok. De csak egy kis csavarhúzóval utána kell feszíteni kicsit és kész. Nem szabad hagyni, hogy nagyon meglazuljon, mert akkor el tudja érni a lencsét a szár. Köszönjük az információt Miklós!
Ui: Kipróbáltam, meglazítottam a szárakat. Így valóban el tudja érni a lencsét, de ha meg van húzva, akkor még erővel is alig lehet odahajtani. Szóval ha már túl könnyen jár a szár, akkor utána kell feszíteni kicsit.
-
spiky03
veterán
-
DeFranco
nagyúr
Szép szemüveg, jó cikk, adott pár ötletet. Én viszont inkább a polarizált lencsét preferálom, mióta megvan a polaroidom, azóta nem vagyok hajlandó csak polarizáltat hordani. Fényérzékeny a szemem, és ez óriási segítség minden napsütéses helyzetben. Rendes lencsével piszkosul be kell sötétíteni ahhoz, hogy ne vakuljak, ezzel a legvilágosabb is tökéletesen megfelel.
Mégis nézegetem a szemüvegeket, mert a mostani inkább barnás-szürkés lencsés, és nagyon szeretnék egy kék(es) lencsés napszemüveget. Az a kép, amit az ad, szerintem utánozhatatlan. Természetesen polarizált lencsével venném azt is.
-
Lomha 8V
addikt
(#16) tretyak:(#17) spiky03: Elég nagy méretű a szemüveg, holnap lemérem pontosan minden porcikáját.
-
spiky03
veterán
-
tretyak
aktív tag
Hello!
Körülbelül mekkora méretű ez a BZ4303? Nézegettem már én is korábban az Aviatorokat, abból a legkisebb, 55 mmes lenne nekem jó, de sajnos a Biohazardról nem nagyon találtam semmi ilyesmi infót.
Köszi
-
törölt tag
-
Lomha 8V
addikt
(#10) spiky03: Köszönöm! Én az ebay-en vettem, de itthon is árulják. A coolvision.hu és az e-napszemuveg.hu is forgalmazza. Konkréten ezt a szemüveget nem látom a listában, de gondolom be tudják szerezni. Az ebay-es címet elküldöm privátban.
(#11) TOM-202: Egy eredeti Ray Ban-hez képest ez sehol nincs, az már komoly cucc. És a Polaroid tükröződésmentes lencséje etalon, olyan volt az előző szemüvegemben.
(#12) daa-raa: Lehetséges, hogy préselve van, ezt nem tudom megmondani. Nekem evidens volt, hogy gravírozták, de könnyen lehet, hogy neked van igazad. A kiigazítást pedig megjegyzem, köszönöm.

(#13) Szoszo94: Küldtem privátot.
-
Szoszo94
őstag
-
törölt tag
A szárba szerintem inkább préselve van a felirat, mint gravírozva.
Az mondjuk meglep, hogy egy napszemüvegnél kérdéses az UV szűrés. Alap dolog, enélkül ugyanis éppenhogy károsabb, mintha semmit sem használna az ember.
Egyébként 1927-ben még nem létezett a USAF. Akkoriban még United States Army Air Corps (USAC) néven nevezték az elődszervezetét, 1941-ben lett United States Army Air Force (USAAF). Önálló haderőnemmé 1947-ben lépett elő, azóta viseli a United States Air Force nevet.
-
TOM-202
senior tag
Én egy tükrösezüst lencsés RB3386-ot vettem magamnak majdnem két éve és nagyon meg vagyok vele elégedve. Vigyázok rá, így gyakorlatilag még mindig karcmentes. Strandra, fesztiválokra nem viszem magammal így meg tudom óvni az állapotát. Oda inkább vettem egy nagyon hasonló de szintén márkás minőségi Polaroid szemüveget harmadáron ugyanúgy ajándék tokkal és törlőkendővel.
Nelkem az a véleményem hogy az eldobható kategóriát kerülni kell mert talán többet árt mint használ és a "védelem placebo érzetét" keltik a viselőjében.
-
spiky03
veterán
Szia!
Jó kis cikk volt.

Én is most szeretnék valami ilyesmit venni, mert a régi már néhol kopott a lencséje. De az is sztem vmi gagyi volt.
Én is kérhetnék egy kis útbaigazítást, hogy hol vetted ezt vagy hol láttál ilyen itthon?Segítségedet előre is köszönöm.
Üdv
-
Lomha 8V
addikt
(#4) mukurisho: Köszönöm! Küldök privátot!

(#5) olbaidhun: Nem tévedsz, az egy Aviator volt. Valószínűleg Ray Ban, de ezt ennyiből a legnagyobb szakértő sem állapítja meg.

(#6) Ununqatrium: Köszi!

(#7) Ereshkigal: Akkor neked is ment a privát!

(#8) Steve1207: Olyan nincs. Csak nem találtad meg a neked valót. Vagy bebeszéled magadnak, hogy mindegyik hülyén áll, az gyakori. Ha akarod, segítek választani.

-
Steve1207
veterán
Pont a múlt héten voltam optikában és ha már a normál szemüvegeket lesegettem megnéztem, hogy állna pár napszemüveg (sose hordtam, de azért jó lenne néha), kinézet terén mindig is bejött. Hát... arra a következtetésre jutottam, hogy nekem nem áll jól a napszemcsi

Köszi a beszámolót!
-
Ereshkigal
őstag
Köszi az írást!
Épp ilyen vásárlása előtt állok, kb. ez az egyetlen napszemüveg, ami szerintem nekem jól áll.
#4: +1
-
Ununqatrium
aktív tag
Nekem a stílus túl retro, de az írás jóféle. Legalább van egy ilyen is

-
olbaidhun
őstag
Ilyet hordott Robert Patrick is a T2-ben, ha jól sejtem
vagy tévednék?
-
mukurisho
tag
-
Lomha 8V
addikt
(#1) Snoop27:(#2) Menslee: Köszönöm! Gondoltam hátha más is hasonló cipőben jár.

-
Menslee
tag
Érdekes cikk volt reggelire, köszi!

-
Snoop27
őstag
Nagyon jo és hasznos leirás, köszönöm, hogy megosztottad tapasztalataidat.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- BMW topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- leslieke
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB be quiet! Pure Base 500 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10900KF 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung T7 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB KINGSTON FURY Renegade SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha teljesen feltolom, akkor jó, de hülyén néz ki.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)