Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
esox
senior tag
Sziasztok,
@Leftwitch73 fórumtársat már kérdeztem, de hátha másnak is van tapasztalata garmin órák vs Amazfit terén:
Én is egy Amazfit Stratost szeretnék venni és láttam, hogy egyesek garmin órákkal hasonlították össze.Nekem egy Garmin Vivoactive HR van, de a feleségem szépen "lenyúlta". Szóval azon gondolkodom egy pár hete, hogy akkor nem egy ugyanolyat veszek, hanem egy Stratost. Tudnátok írni tapasztalatokat pár szóban az óráról? Én leginkább bicajozás trackkelésre használnám és majd síeléskor sebesség-pálya trackingre.
A vivoactive hr-t nagyon szeretjük, a garmin connect - endemondo kapcsolatot is. Ha jól tudom ez Stravaval van összekötve. Okosóra funkciói, email, zenehallgatás nem annyira fontos nekem, inkább sport tracking miatt venném. Vízállósága is érdekelne, bár több reviewt néztem, ahol igazolják, hogy tengervízben úszve is lehet használni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huami új sportórája az általunk is tesztelt Amazfit Pace hibáit kívánja orvosolni, elegánsabb küllemmel és kiterjesztett tudáslistával. A Pace 2 olcsó és víz alatt is használható.
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest