Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dawe24
tag
válasz
Peter.70 #289 üzenetére
Én igen. Vízzel mosom minden nap. Semmi baja, fürödtem is már vele úszni is, szóval teljesen vízálló. Nekem 4 hét alatt egyszer csinálta ezt a gyorsan merülés állapotot, de a restart megoldotta. Az egyetlen dolog, ami nem tetszik a Stratos-ban, hogy le van csapva az alja, de elhanyagolható probléma, bár nem értem miért így adták ki. Na majd a pace 3
-
Peter.70
addikt
Aki mostanában rendelt órát gearbestről és még nem adták fel a csomagot, ki meddig gondolja várni?
-
Peter.70
addikt
Vízállóságot tesztelte már valaki?
-
kovacs65
őstag
Note 8-cal használom, nem tapasztaltam ilyet.
-
Egyenlőre XDA-n sincs megoldás, de mivel egy restart megoldja, így biztos, hogy sw hiba. Az a legvalószínűbb, hogy az amazfit app. csinálja, és akkor a leggyakrabban, ha a telefon nem tud nethez kapcsolódni, agy az alkalmazás nem tud szinkronizálni és az óra emiatt elkezd extrém módon merülni,. mert folyamatosan szinkronizálni akar a telefonna. Állítólag a reggeli újraindítás megoldja, vagy ha éjjelre ki van kapcsolva.
Sajnos az óra nagyon lassan bootol be, így eléggé lassacska az újraindítás, kb 2 perces folyamat. Éjjel nem hordom, így akár ki is kapcsolhatom éjjelre. Nekem eddig 2x csinálta ezt az extrém merülést. Egyszer éjszaka 96%-ról 69%-ra, másodszor tegnap napközben. Levettem a légimentő bázison, mert ledőltem picit, pont nem volt riasztásunk, majd két óra múlva 20%-kal kevesebb volt az akku töltöttség. A telefon ott volt mellette, így nem tudom, volt e bármi kapcsolódási hiba. Azért bosszantó a dolog, mert én kifejezetten gyűlölöm a szeszélyes eszközöket, nem szeretem, ha folyton az akkut kell csekkolnom, hogy gyorsan merül-e. Már van egy fekete pontja a xiaomi (huami)-nak, az amatfit app interferál a note8 wifi antennájával a 2,4Ghz sávokon. Ha nem csatlakozik okosóra hozzá, BTLE-n keresztül kb 10 mp-ként keresi az órát, és így blokkolja a wifi 2,4Ghz antennát, ami az alaplapon egy antennát használ a BTLE-vel. Így csak az 5Ghz wifi működik jól, 2,4Ghz csak akkor, ha kikapcsolom a BT a telefonon. Ami ugye csak akkor opció, ha nem használok más BT eszközt, ami elég ritka nálam.
Aki replacement órát kért a hiba miatt, az ugyanúgy észlelte a battery drain-t, szóval sanszos, hogy a hanyagul megírt app a felelős! Nálam még 1 esélye van, aztán megy a lecsóba (jobbfogásta). -
kovacs65
őstag
-
QUNarmy
csendes tag
Memmao
ha egész nap összeköttetésben van a teló és az óra úgy is bírja 5 napot óra
meg teló az 1 napot? -
válasz
Peter.70 #264 üzenetére
Eddig príma! A rezgőmotor kellően erős. 4 napja viselem, ma rakom majd töltőre. Kicsit sokat nyomkodom, szerintem később lesz jobb is az akku idő. Aki idáig látta, mindenkinek nagyon tetszett. A kijelző kültéri viszonyok között fenomenális! A menü lassabb, mint egy tizen gear s3, de nem zavaró.
Egyedül a töltő bölcső az, ami zavaró, kb erőszakkal kell felpattintani és félek, idővel le fogja koptatni a PVD bevonatot a fülekről
.
-
Peter.70
addikt
Memmaao, Neked jól szuperál az óra?
-
PeteePeti
őstag
Srácok isten ments, hogy hirdetni szeretnék, de látom sokan vagytok akik ilyen órát szeretnétek, de a beszerzéssel bajlódtok! Úgy alakult, hogy nagyon jó áron tudok szerezni egy Samsung Gear S3 Frontier okosórát! És sajnos az Amazfit így feleslegessé válik! Ha esetleg érdekel valakit írjon privátba! Üdv!
-
QUNarmy
csendes tag
Ha valakinek jön infó, hogy küldik az írna itt?
-
QUNarmy
csendes tag
Ha romlik a forint itt is drágább lesz.
Nem 70, hanem 75-80k.
Kintről áfamentesen mindig olcsóbb -
engem a geekbuying szivat, kaptam egy tracking-et, de az csak annyi, hogy a cimkét kinyomtatták, ettől nem lett a termék becsomagolva. 2-3 naponta írok nekik, akkor jön valami semmitmondó válasz...
így, hogy mindjárt 260 a a dollár és amilen ütemben emelkedik, lassan tényleg megéri itthon venni. -
QUNarmy
csendes tag
Én azt nem értem, hogy szerdán vége lett egy pre-sale nek. Tehát volt raktáron.
Most megint pre-sale.
Ami volt raktáron azt miért nem küldték ki annak aki rendelt.
Még első Pre-sale elött rendeltem tehát elsők között kellene küldeniük, de szórakoznak. -
válasz
PeteePeti #249 üzenetére
Azért 48e Ft Gearbest lényegesen jobb ár, mint az orashop majd 70e Ft ára. Nekem pl 11. feladták, és 21. már hozta volna a futár, de nem voltam otthon. Így 23. vettem át. Paypal fizettem, 100% le van védve a pénzed, mert a paypal refundol. Garancia sem bonyolult Gearbest esetén, csak a postát k8 kell fizetni. Ez azért olcsóbb, mint a 48 és 70 közti diff.
-
PeteePeti
őstag
Kínlódtok itt ezzel a rendeléssel! Ora-shop.hu-n volt raktáron én ott rendeltem! Másnap hozta a futár! Igaz drágább, de nem kellett heteket várni rá és a semmibe előre utalni! Sőt a garancia is rendben van rajta így legalább! De, hát mindenki maga tudja! Csak akkor nem értem ezt a hisztit ami itt folyik!
-
Peter.70
addikt
Már azt írja, hogy 04.30 - 05.12 között adják fel
-
paleinho
senior tag
válaszoltak
We are in the business of processing your order now. However, we’re sorry to tell you that your item is currently out of stock. We are expect to restock in 10-15 business days, could you kindly wait? If not, we can change the item or cancel the order for you.
bekaphatják, nem fogok várni 10-15 napot -
QUNarmy
csendes tag
Akkor nem csak én jártam így
Várok még néhány napot. Ha nem történik semmi sem akkor visszakérem a pénzt és újra rendelem.
Az ő hülyeségük miatt nem fogok kockáztatni -
QUNarmy
csendes tag
Szerintetek, ha megrendeltem múlt hét héfőn gearbestről, de még mindig nincs infó róla rájuk írjak?
-
Peter.70
addikt
A pici a Tied?
-
-
paolinho
őstag
válasz
SolymossyBal #93 üzenetére
És így magyart (vagy bármilyen nyelvet) simán fel lehet tolni a kínai verziósra? Nincs kompatibilitási probléma? Már csak azért mert az 10 USD-val olcsóbb a Geek-en.
-
Ezen folyamatosan aktív a kijelző, és mivel transzflektív, így kültéri fényviszonyok között folyamatosan jól látható. Be lehet kapcsolni, hogy magad felé fordítva felkapcsolja a világítást. Ez beltérben jön jól. Én nem szeretem, nekem ki van kapcsolva.
Rakok fel pár képet, amin jól látszik, hogy milyen a kikapcsolt kijelző melletti alacsonyabb felbontás.
-
a Fitbit Blaze-m tudta azt a fícsört, hogy ha felemeltem a csuklómat és magam felé fordítottam, hogy ránézzek a számlapra, akkor bekapcsolta a képernyőt és látszódott az idő, minden más esetben ki volt kapcsolva a kijelző. ez is tud hasonlót?
-
Dwatti
addikt
Ez az óra inkább sportóra mint, smart..... Ez látszik a tudásában is. Sport tevékenységeket jobban megjelenti használat közben. Az üzemidő miatt lényeges a transzflektív kijelző, de ezzel meg járnak kompromisszumok.
Próbáltak egy olcsó de elfogadható minőségű inkább sportos órát készíteni. Ár értékben sikerült is és még szerintem jól is néz ki a stratos meg a pace is. Mellesleg sport tudásban a 2x drágább órák között nincs szégyenkezni valója.A felbontást nem lehet állítani magától vált át mikor kikapcsol a kijelző háttér világítása (legalább is a Pace ilyen )
-
Birki
tag
AHA! Ebből látszik, hogy nem sportoláshoz vettem. Eddig nem volt sporttevékenységem.
A WIFI nekem mindegy megy-e, a bluetooth pedig kell a telefonnal szinkronizáláshoz. Köszönöm ezt is azért.Itt jegyezném meg, hogy nagyon stabilan tartja a kapcsolatot az iPhone-nal. 3 nap alatt talán egyszer kapcsolt szét, mert átmentem másik épületbe. Utána automatikusan újra egymásra találtak a telefonnal.
A képedet látva már biztos, hogy nem rossz az órám. Ez a része nekem csalódás. Szeretem a szép óralapokat, de nem adja vissza őket megfelelően a kijelző.
paleinho
Mivel lehet állítani a felbontást energiatakarékos módban? -
Dwatti
addikt
GPS - nem megy folyamatosan tehát nem kell kikapcsolni ! Csak sport tevékenységközben az alkalmazással indítod de ott ki is kapcsolhatod indítás előtt. Alkalmazás bezárása után kikapcsol magától ha nem így lenne 8-10 óra alatt lemerülne. Wifi és BT -lehet alkalmazással kapcsolgatni -fájl kezeléshez másoláshoz.
Linkelt oldatról így néz ki az egyik számlap kijelző világítás nélkül
KÉP -
Birki
tag
válasz
kazsmerlaca #221 üzenetére
Igazat adva az előttem szólónak, akkor veszi vissza az óra a felbontást, amikor készenléti állapotba megy a kijelző és leveszi a háttérvilágítást.
-
paleinho
senior tag
válasz
van egy opció amivel ki/be lehet kapcsolni, hogy energiatakarékosságból visszavegye a felbontást amikor nem használod, szóval nem pixeles
itt jól látni a váltást -
Birki
tag
Köszönöm!
Kíváncsi lennék, hogy az ezen az oldalon lévő bármelyik számlap, hogyan néz ki másnál a valóságban.
Mert nekem napfényben sincsenek ilyen színek. Ha ez a technológia miatt ilyen, akkor nekem ez így használhatatlan. De akkor legalább nem az órámban van a hiba.A pixelek annyira nem is zavaróak, de a menü lassúsága is kiábrándít engem. Ennél a Moto 360 1gen órám is gyorsabb és szebb képe van. Tény, hogy annál a napsütésben olvashatatlan a kijelző. Semmi sem tökéletes...
Ahogy írad is, a dokkolóba behelyezni is nehéz, egy kézzel én nem is tudom. Néztem e-bayen milyet lehetne venni hozzá, amire csak ráejtem az órát és megvan a kapcsolat. Sajnos nem találtam olyasmit.
Az sem tetszik -vagy csak nem voltam körültekintő-, hogy nem tudom kikapcsolni a GPS-t. Aminek nem is látom értelmét, hiszen nincsen rajta térkép. Ezt ma orvosolom, mert legalábbb lehetőség van rá, hogy Android Watch OS kompatibilis alkalmazásokat rakjunk fel.
Hogy jót is írjak. Az óra szép, most 2 és fél napja van rajtam éjjel nappal és 63%-on áll a töltöttsége.
Lehet benne mindenfélét mókolni. Az XDAdevelopersen és máshol is lehet találni klassz dolgokat root-olás utánra.Üdv
Zoli -
válasz
Egy sajtó fotóm sokminden elfér. Élőben egyáltalán nem zavaró. Nem egy samsung samples, de cserébe háttérvilágítás nélkül is tökéletesen látható. Aki ezt negszerette pebble mellett, az ragaszkodik hozzá. Azért messze nem játéknak hat élőben.
-
kazsmerlaca
senior tag
A sajtó fotókon tű éles minden, de a valóságban pixel hegyek. Ez gáz szerintem...
Azért grat az órához de nekem ez inkább játékszer.
-
Birki
tag
Tudnál készíteni egy olyan képet, ahol a sárga számlap van az órán?
Az az érzésem én kifogtam egy hibás darabot. Csak ha napfény esik a kijelzőre, akkor vannak színek.
Egyéb esetben tompa és halvány minden, félhomályban mereszteni kell a szememet.
Az interneten szép számlapok vannak, de ha felkerül az órámra, köszönő viszonybsn sincs a bemutató képekkel.
A sárga számlap nálam koszos fehérnek tűnik.Üdv
Zoli -
-
Beüzemeltem az órát. Első benyomások: Nem hiszem el, hogy a gearbest képtelen korrektül becsomagolni egy terméket! Kukás zacskó. Semmi légbuborék védelem! Így a doboz kapott pár horpadást, de semmi komoly, csak ocd szinten nem olyan esztétikus. A doboz amúgy első osztályú, minőségi darab. Az óra nem tud benne mozogni. Az óra elhelyezése szemet gyönyörködtető! Kivéve az első érzet: úr isten, ez mennyire könnyű! Az aramid szövet nagyon minőségi. A szíjat tartó szárak fémből vannak. A lunetta kerámia. A töltő megint kicsit elpuskázott. Mint bölcső, négy kis műanyag fül pattan a pvd bevont fülekre. Szerintem idővel ott kopni fog. Az üzemelés és beüzemelés egyezik a pace-vel. Az android alkalmazás továbbra is bekavar note 8 mellet a wifi jelnek, ha az óra nem kapcsolódik és így btle jelen folyamatosan keres az app, mondjuk csak 2,4 GHz esetén, az 5 GHz nem zavarja. Eddig nagyon tetszik.
Holnap lövök pár kültéri fotót.
-
drag
tag
Ma feladták az enyémet is
-
Már az enyém is otthon van, csak én vagyok még a munkahelyemen...
-
Sopronfan
csendes újonc
Azt meg tudja mondani nekem valaki, hogy a lépésszám célját hol lehet beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huami új sportórája az általunk is tesztelt Amazfit Pace hibáit kívánja orvosolni, elegánsabb küllemmel és kiterjesztett tudáslistával. A Pace 2 olcsó és víz alatt is használható.
- OLED monitor topik
- Építő/felújító topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest