Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- sziku69: Szólánc.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Addel
senior tag
-
-
GejzaR
tag
válasz
stickermajom #2191 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek! Még tesztelgetem őket
-
bcl
senior tag
Újat indítok, de talán köze van a számlaphoz.
Az alattam említettet feltettem az órára tegnap, a Huami Amazfit tool-lal. Igazából azt hiszem, el sem lehet rontani...
Nos, azóta nem működnek az értesítések.Soha semmit nem buheráltam vele, ez volt az első alkalom, mióta megvan (május vége).
A számlap rendben volt egyébként, és nem is fogyasztott többet az óra, mint rendesen.
Semmilyen beállítást nem módosítottam, sem a telefonon, se az órán.A teszt értesítések működnek, de semmi más. Órát, telefont (Note8) újra indítottam, semmi.
Leszedtem a számlapot, óra, telefon újraindít.
Semmi.Ha jól tudom, az órát lehet resetelni, meg gyári állapotba vissza állítani, az adatok akkor is megmaradnak a felhőben, szóval az is opció lehet, de nem ragaszkodnék hozzá.
Valaki találkozott már ilyennel?Köszi!
-
GejzaR
tag
Nektek melyik számlap fogyaszt a legkevesebbet?
-
-
Flagstaff
tag
válasz
Zsolt74 #2168 üzenetére
Láthatóság szempontjából az általad fotózott fekete óralap a finom rajzolat miatt nem a legjobb összehasonlítási alap, vannak sokkal jobban láthatóak is. Olvashatóság valószínűleg mindenkinek mást jelent, nekem az a lényeg hogy ha ránézek az órára, tudjam mennyi az idő. A többi adatot úgyis olyan kis pichányi karakterekkel jeleníti meg bármelyik óralap akár fekete akár fehér, hogy az órát forgatni kell (beltérben meg főleg) és a szemhez közelebb emelni a normál nézési távolsághoz képest. Minél több adat van a kijelzőn, annál zsúfoltabb és annál inkább értelmezhetetlen egyetlen odapillantással. Bár nem vagyok oda a digitális óralapokért - ízlések ugye - ma beállítottam próbából egy pár órára fehér és egy pár órára fekete digitális óralapot a gyári választékból. Az órán lévők közül a fehér tűnt számomra használhatóbbnak és ezért teljesen érthető ha inkább ilyeneket keresel.
A legtutibb a Marek Zima-féle lenne ami kicsit fentebb is látható egy képen, tiszta KÉK számlappal, a többi dolog meg változatlanul szerepelne rajta. Na az nagyon bejönne. :-)
-
Zsolt74
senior tag
Csak sajnos én a digitális óralapokat szeretem.
Amúgy próbáltam már sok óralapot, de ezen kívül egy nekem tetszőt se találtam.Még nem találtam könnyen kezelhető óralap szerkesztőből olyat, amivel bármilyen óralapot meg lehetne csinálni.
[link]
Ez már majdnem jó ,de nem lehet benne a tevékenységek számainak színét (csak fehér számok vannak)változtatni, csak az óra számainak színe változtatható. -
Zsolt74
senior tag
válasz
veressjanos #2167 üzenetére
-
Flagstaff
tag
válasz
csoki46 #2161 üzenetére
Érdekes, nálam egy jó ideje a nevezett óralap van és a másodperc mutató csak feloldott állapotban látható, ha lezárom az órát takarással, vagy várok kicsit és magától lezár, akkor a másodpercmutató eltűnik. Tervezek felrakni másikat is ugyanerről az oldalról, ha ráveszem magam akkor referálok.
Amazfit watch app, moddolatlan gyári FW. -
Zsolt74
senior tag
válasz
veressjanos #2158 üzenetére
Napon jól látható, de én nagyrészt beltérben használom, és nekem a fekete háttérrel (háttérvilágítás nélkül) sokkal rosszabban olvasható mint fehérrel.
-
GejzaR
tag
Hol érdemes fóliát venni, ami jól passzol rá és nem kell 1-2 hónapot várni rá?
-
Flagstaff
tag
válasz
Zsolt74 #2156 üzenetére
Nekem analóg számlap van -innen az analog elegance race http://amazfit.marekzima.com/analogs/analogs.html - egy ideig használtam a háttérvilágítást, de nem egészen úgy működik ahogy azt elvárnám úgyhogy inkább deaktiváltam. Érdekes hogy számomra analóg óralapból a fekete háttéren fehér mutatók/egyéb csetreszek tűnnek a legkönnyebben leolvashatónak átlag irodai neonfényben és kinti nappali körülmények között. A túl sok infót tartalmazó digitális óralapok egy pillantással nehézkesebben értelmezhetőek. De ez egyéni. Mindenesetre a fekete számlap/fehér csetreszek kombó oka talán az hogy mások számára is azt könnyebb egy pillantással lecsekkolni. És ebben lehet szerepe a transzflektív technológiának is. Fekete háttérrel kevesebb a bejutó fény ezért ami a kijelzőn van az köntrasztosabb mint fehér (ami nem is teljesen fehér) háttéren.
Lépésszámlálás nekem azért érdekes, mert eddig azt hittem ülő munkát végzek de a melóhelyen a raktárban pakolászás-kiszolgálásnál cuccokért szaladgálás is "hoz" napi 6-8000 lépést. Nem a kalória számít, amit az ember elhasznál ez alatt, hanem egy tájékoztatás vagy visszajelzés az ember életmódjáról ha az nem különösebben sportos/aktív.
-
GejzaR
tag
válasz
eddie1978 #2154 üzenetére
Szerintem a lépésszámlálás lényege az, hogy ahhoz hogy elérd a napi átlag 8000-t azért kell mozogni. Nekem csak 2 napja van meg az óra, túl sok tapasztalatom még nincs. Irodában dolgozom és pl. tegnap estére kb. 4000 lépésem volt, úgy hogy kb 3x szólt is hogy keljek fel és mozogjak kicsit. Aztán elmentem futni (8.5 km) és 11500 lett a lépésszám
Szóval ha napi szinten kijön a 8000 lépés (bárhogy) az már legalább egy kis mozgást jelent, ennyit legalább teszel az egészségedért.
Nálatok egyébként egy normál nap mennyi szokott lenni a lépésszám?
MÁS:
Tegnapi első futás eredménye 5.0 Too much exercise. Na bumm.. Pedig 2 napja is voltam futni és akkor többet is mentem, ez egy lazább futás volt. Totál kiakadt az óra, hogy túledzettem magam, és 3 napig "ki se keljek az ágyból". Kicsit furcsa érzés, mert nem éreztem túlerőltetésnek. Szerintetek, ezt hogy méri? -
Zsolt74
senior tag
Jó lenne ha a menük háttérszínét át lehetne állítani fehérre, mert akkor sokkal jobban lehetne látni háttérvilágítás nélkül is.
A számlapot is fehéret választottam ,hogy ne kelljen mindig világítást kapcsolni, ami eszi az akkut rendesen.
Viszont alig van nekem tetsző fehér számlap, a legnagyobb része fekete.
Most ezt raktam fel.
[link]Azt most vettem csak észre, hogy a folyamatos pulzusmérés ennél az óránál tényleg folyamatosan működik (a Samsung Gear S3-nál 10 percenként mért).
-
bcl
senior tag
Sziasztok!
Viber: nálam mindig is simán működött. Note 8-on
Más: már kétszer is mostanában biciklizés helyett véletlenül futást indítottam... Van mód
szerkeszteni valahol? -
eddie1978
senior tag
Nem kötődik szorosan a Stratos-hoz a következő kérdésem.
Miért ennyire fontos a pontos lépésszám követés? Van valmi komolyabb információ forrás ebben a témában, Teszem azt 1000 lépés = 23.5kcal energiával? Ilyesmire gondolok.
Az, hogy kimegyek tekerni és elhasználok 1500kcal-t, remélem jól írom, az könnyen saccolható a pulzusból és egyéb adatokból. Nem laborban mérünk, ezért a saccolás. Megvan ez is a lépésnél? Lehet csak a mozgás ténye a fontos a lépések számlálásánál? -
Zsolt74
senior tag
Most nekem is működik a Viber értesítés, (minden programnál mindenhez, minden hozzáférést engedélyeztem).
Úgyhogy fogalmam sincs hogy melyik program miatt nem volt jó eddig. -
GejzaR
tag
Sikerült működésre bírni
A hangerő fel és le gombokat kell egyszerre lenyomni kb 10 mp-ig. Ez elvileg ürítette a füles BT memóriáját.
Utána más simán csatlakozott
Gondoltam leírom, hátha másnak is segít! -
GejzaR
tag
Köszi!
Az a durva, hogy elvileg kéne működnie...
Referral Post - Bluetooth Headsets - Stratos
Ezt a csoportot egyébként ajánlom mindenkinek:
Global Huami Amazfit Smartwatches Group -
GejzaR
tag
Ki milyen fülhallgatóval használja?
Futáshoz szeretném párosítani, de a kb 1 hetes Meizu EP51-et sajnos nem látja és nem tudom párosítani...
Egy régebbi JBL fejhallgatóhoz csatlakozik, szóval elvileg nem hibás csak nem támogatják egymás BT szabványát? Erről mit tudtok? -
retesz147
addikt
válasz
Zsolt74 #2138 üzenetére
A lépéseknél el kell érni a 10 lépést, hogy elkezdjen számolni.
Tehát, ha lépsz 9-et, nem számol semmit, ha lépsz 11-et, beír 11-et.
Lakásban sokszor nekem se számol, mert nem érem el a 10 lépést (kis lakás). Pl. irodában se számolja azt, ha 6-7 lépésből odamegyek a nyomtatóhoz, ott várok kicsit, majd vissza a helyemre.
Ha terepen vagyok és órákon átt ácsorgunk, ide-oda lépegetünk pár lépést, nem számol semmit.
(mi band-bip is így működnek)
Szerintem ez valahol rendebn is van így. -
Zsolt74
senior tag
Sziasztok, vettem egy Stratos-t, minden értesítésem megérkezik kivéve a Vibert, van valakinek ötlete hogy miért csak ez nem működik?, már megnéztem minden beállítást, de nem jövök rá hogy mi nincs esetleg jól beállítva.
A lépéseket nekem is pocsékul számolja, most reggel épp 11 lépésnél tartok, holott már néhány százat azért mentem a lakásban, a többi órám ennél azért lényegesen jobban számolt(Miband2, Ticwatch S, Samsung Gear S3, Garmin 230.) -
TommyX_
őstag
Tegnap léptem be az Amazfit Stratos tulajok táborában.
Tegnap meg volt már a custom rom telepítés:
STRATOSfied.Mivel volt nekem Pacem azon is custom rom volt (PACEficator) és működött a Mifit szinkronizáció is, így szeretném ezt Stratoson is elérni.
Nem szép fél megoldásként:
Addig jutottam tegnap este, hogy a kínai verziós 1.7.1-es amazfittet telepítettem fel és társítottam az órát (ugye ez a verzió csak a Pace-t ismeri a Stratost nem, a legújabb verziójú Mifit-ben meg Pace-ként adtam hozzá az órát, így szinkronizálja a lépéseket.
De ez eléggé fél megoldás, valaki esetleg tud megoldás, amivel a Mifit szinkronizáció teljesen jó lesz? -
GejzaR
tag
Egy összefoglalónak nagyon örülnék! Nem tervezitek a megírását?
-
havri1
félisten
Megérkezett a bőr szíj. (szerintem nem bőr, bár bőr illata van, de túl hibátlan a valódihoz, ennyiért..)
Nekem tetszik, minőséginek tűnik, könnyű, kényelmes. -
Flagstaff
tag
válasz
Flagstaff #2118 üzenetére
Eddig úszáshoz, egyszer egy és egy biciklizéshez használtam, másfél hete van meg. Szabin voltam egész héten, zacsit áztattam jó meleg vízben szóval az órának nem volt túl sok dolga az aktivitásom követésével. 🙂 Azért minden nap úsztam 1000m felett egy kültéri nem szabvány méretű medencében azt szépen lekövette továbbá a meleg vízben ázás is gond nélkül ment neki. Szaunában nem volt rajtam, egyrészt azzal már nem akartam abuzálni, másrészt meg szaunába nem való semmi műanyag. Még egy óra méretű darabka sem. 🙂
-
Flagstaff
tag
válasz
Stylerr #2117 üzenetére
Én ugyan droiddal használom de nem vettem észre hogy bármi működési problémája lenne. Ami van benne az működik, max nem úgy ahogy az ember azt gondolná. Például a reggeli álmos budira botorkalast annak ellenére hogy kemény padlón megyek nem méri a lépésszámláló. Csak a határozott haladáshoz szükséges lépéseket számolja de azokat úgy is ha valami van a kezemben, például a raktárban pakolászok melóban. De ezzel azért tudok együtt élni. Valaki írta hogy kicsi gyerekkel sétálva neki is szarul mért, feltehetőleg az óra azt nem értékelte sétának. 🙂
-
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Ilyen óra vásárlása előtt állok, és lenne pár kérdésem.
IPhone 8-al lenne használva az óra. Ha nem mókolok semmit, csak az alap appot telepítem fel a telefonra, akkor működni fog teljes mértékben hiba mentesen? Azért kérdezem, mert olvasom a fórumot, és sok olyan kommentet látok,hogy ez meg az nem működik az órán. (gondolom lehet azért, mert számlappal meg ilyen- olyan külső programok bezavarnak neki) -
ezt sehol nem írja hogy előre kellene fizetned, én ezt találtam: "I'm very grateful to everyone who supported me on PayPal." ami csak egy szimpla utólagos köszönet valamint "Do you want more watchfaces like these? If so, please support my work, and buy me a coffee!" ami szintén nem egy kötelező előrefizetésre való felhívás.
-
kircsi28
aktív tag
válasz
veressjanos #1999 üzenetére
Szia!
Miért kellett aksit cserélni és hol csinálták?
Most vettem 3 napja, de nagyon gyorsan merül, eléggé zavar, hogy ilyen -
Köszi! Most sikerült!!!
Mindössze annyi volt a különbség, hogy kiválasztottam az első lépés szerint az órát újra, hiába volt a fejlécben már felismerve. Úgy látszik ennyi kellett és simán ment.
Kérdés, hogy ezeket valaki próbálta-e már: http://amazfit.szabadi.info
Kicsit barátságtalannak tartom, hogy előtte fizessek, minthogy láttam a műveit.
-
kircsi28
aktív tag
https://amazfitwatchfaces.com/pace/
innen amit leszedek, azt hogy tudom feltenni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huami új sportórája az általunk is tesztelt Amazfit Pace hibáit kívánja orvosolni, elegánsabb küllemmel és kiterjesztett tudáslistával. A Pace 2 olcsó és víz alatt is használható.
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Apple Magsafe töltő eladó
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest