Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOZ
addikt
Nyomáspróbáztuk az órát az előbb.
3 ATM-et gond nélkül tudott, tovább nem feszítettük. Minek.
Ez már bőven elég úszás, strand alapon. Tehát a triatlon, úszás, mint sport mehet vele.
Búvárkodni meg nem ezzel fogunk. Én konkrétan semmivel sem. -
nekem teljesen abba maradt a szinkronizáció, se időjárást, se értesítést, pedig minden be van kapcsolva
most tolok rá egy firmware frissítést OTA aztán meglátjuk -
ibigi7
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap az enyém is megérkezett. Alin rendeltem. 1 hét alatt ért ide.
Nagyon tetszik. Szenvedtem egy keveset mire mindent sikerült beállítanom rajta.
1 dolog azonban nemigazán működik jól. Az időjárást nem mindig szinkronizálja. Most is 21 fok van szerinte Érden. Szerintem meg nem.
Van valakinek valami tippje, hogy mit állítsak még? -
viger
tag
Sziasztok!
Valaki írta hogy nincs megelégedve a GLS szolgáltatásával.
Nekem viszonylag időben kiszállították. 10.-én rendeltem Ali-ról. Ma hozta a futár a csomagot 11:30 körül. Szerintem nem rossz! És így árban sem volt vészes. -
jarlax
tag
Sziasztok!
Tegnap én is megkaptam a kicsikét. Az lenne így első körben a kérdésem, hogyan tudom az időformátumot 24 órásra állítani? Nem találtam eddig, az analóg óráknál nem zavar, de a digitálisnál igen. Meg azt csinálja az órám, hogy ha váltok egy másik számlapra, akkor mutatja egy ideig normál felbontásban, de a következő alkalommal (amikor bekapcsol a kijelző) már nem vált vissza az alacsony felbontásról. Ez mitől lehet? -
válasz
mackosajt01 #486 üzenetére
Akkor sajnos az órád gyakran veszít bt jelet.
-
Dwatti
addikt
válasz
mackosajt01 #488 üzenetére
Szerintem az eus verziós nem megy "MI" fiókkal. (pace alatt sem )
-
mackosajt01
csendes tag
-
Dwatti
addikt
válasz
mackosajt01 #485 üzenetére
Valószínű nem mindegy milyen rom van az órán ! (PL : pace órával ) MI fiókkal a kínai rom -os Cn vagy pacefield órákkal lehet bejelentkezni Amazfit Watch alkalmazásból is több verzió van a különböző rom-ok miatt.
-
mackosajt01
csendes tag
Használja valaki az órán az Far Away funkciót? Elvileg ezzel lehetne megoldani, hogy ha a telefon a bluetooth hatótávon kívül kerül az órától, akkor az jelezni fogja azt. Így elvileg nem hagyja el az ember a telefonját. Na most nekem sokszor akkor is jelez, amikor az óra a bal kezemen van, a telefon pedig a jobb nadrágzsebemben.
Korábban OneTouch Watch-om volt, azzal ilyen probléma nem volt. Az tényleg csak akkor jelzett, ha eltávolodtam a telefontól.
-
mackosajt01
csendes tag
Nekem az AmazfitMOD-dal nem sikerült az órát összekapcsolni. Egyszerűen az óra nem adta fel a QR kódot, amikor párosítani akartam a programmal. Ráadásul újra kellett regisztrálnom az Amazfit rendszerébe, mert a Play-ről letöltött apphoz használt accountommal nem tudtam belépni.
-
QUNarmy
csendes tag
válasz
lebowski91 #480 üzenetére
telefonon amazfit app-->profil-->my watch--> app settingsnél weather--> celsius
-
paleinho
senior tag
válasz
lebowski91 #480 üzenetére
nekem geekbuying rendelés még mindig sehol
Shipping Method: HKEU Priority Line
Shipping Date: 5/2/2018 12:00:00 AM
majd csak ideér -
lebowski91
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap délután csatlakoztam a tulajdonosok táborához!
Attti73 türelmetleneknek szóló
javaslata alapján meg is rendeltem vasárnap este honorbuy-től, amit tegnap délután 2kor már kézbesítettek is
. Szóval némi pluszköltség, de tényleg villámgyors a kézbesítés!
Ez az első "okos" órám és nem is vagyok odáig értük, leginkább futáshoz és alvás monitorozáshoz szeretném használni, a telefon mindenféle dolgainak a kijelzésére nekem valójában nincs szükségem.
Lassan megbarátkozok a készülékkel, eddig tetszik! Egy dolgot viszont nem tudtam rajta beállítani, hogy a hőmérsékletet C°-ban mutassa! Az órán és a telefon app-on is kiválasztottam a beállítások között a Unit menüpont alatt a metric-et de maradt a F°. Valakinek lenne esetleg tippje mit nem csinálok jól?
-
TOZ
addikt
A gidano féle apk-t érdemes feltenni. Amazfit.Watch.CN.v2.40.dev.HU.gidano.apk
Vagy ehhez szükséges dev fw-t is használni? -
egyik pillanatról a másikra abbahagyta az értesítéseket, pedig nem piszkáltam
-
QUNarmy
csendes tag
Telefonon be lett nyomva a zenelejátszó és az óra az értesítéseknél most valamiért megjeleníti a zenelejátszót. Hogyan lehet onnan kitörölni?
Oldalra húzás és hosszan érintés nem vált be -
Th3Ac3
tag
Térképet nekem nem mutat de a megtett útvonalat igen, szóval valahol a kettő között.
Tegnap én is megkaptam az enyémet, életem első okosórája. Igaz nem az eredeti áron (vídeózással foglalkozom), úgyhogy eddig minden nagyon szuper vele, pontos a GPS, szinkronizálás tökéletes Strava alkalmazással, működik az alvásmérő, maximum annyi hogy az akksi picit gyorsan merül (az appot mindig kikapcsolom amint szinkronizáltam). Aki gondolkodik, mindenképpen tegyen vele egy próbát.
-
QUNarmy
csendes tag
válasz
mackosajt01 #468 üzenetére
köszönöm meglett
azért fejbe nem megy olyan jól az átváltás, hogy mindig átgondoljam fahrenheitet meg mérföldet SI-re -
etrop01
tag
Sziasztok, én is nézegettem az órát de nekem elsősorban navigálásra kellene vagy végülis az is elég lenne ha csak megjelenít egy térképen merre vagyok. Erre képes az óra?
-
TOZ
addikt
Van egy Pace is a csaladban. Hat ez sokkal ferfiasabb, szoval jo, hogy Pacet vettem az asszonynak (es annak apropojan meg egy ilyet maganak 8-)
-
TOZ
addikt
Mindenkinek ma jott ezek szerint. Nalam haromkar jart a UPS.
-
QUNarmy
csendes tag
Végre nekem is megjött a kicsike
Olyan kérdéseim merültek fel, hogy az időjárás jelzésnél hőmérsékletet celsiusra hogyan állítom át? Telón metricen van.Valamit az értestéseket hogyan állítom be?
Telefonon a noticitationoknál miket kell engedélyezni?
pl.:messengert beállítottam de amikor írtak órára nem jött meg az értesítés -
-
Peter.70
addikt
Sziaztok,
Azt tudja az óra, hogy egy bizonyos idő elteltével szól, hogy fel kéne állni, mozogni?
(#456) paleinho: próbáltam, keresi, de a végén nem kapcsolódik hozzá
-
Peter.70
addikt
Valaki próbált már zenét hallgatni az óráról? Nekem nem találja meg a bluetooth fejhallgatót
-
Ateszpapa
addikt
" az okosotthon bizonyos elemeinek és a bejövő hívások kezelésérére"
Nekem van itthon Xiaomi Gateway és okos izzó, Dafang kamera, ajtónyitó szenzor...stb ezeket tudom csak az órával is vezérelni?
Valaki próbálta már közületek?
-
Peter.70
addikt
Aki használja az alvásfigyelést, kell valamit külön be állítani hozzá?
Illetve az alap beállítás 8000 lépésszámot lehet-e módosítani?
-
-
Peter.70
addikt
Na nekem is megjött
Fényerőt hogy lehet állítani?
-
Oczu
senior tag
Valaki írja már le, hogy tudom a step goalt átállítani, mert a daily overview-nál nekem nincs ilyen lehetőségem, nem tudom lehúzni, hogy a settingsbe jussak.
-
Liliom9
tag
1 hét használat után néhány gondolat:
Akkumulátor idő jobb, mint az amazfit 1-en. Nekem a Pace 4 napnál többet nem bírt (folyamatos pulzusmérés, folyamatos értesítések, heti 3-4 alkalommal 50 perc GPS (futás). A Stratos kb., ugyanezen felhasználással 5 napot bír, de legalábbis nagy biztonsággal tudja a 4-et. Úgy érzékeltetném, hogy a Pace 1 nap átlag 25 %-ot merült, míg a Stratos 18-22 %-ot. Ez persze még változhat.
A funkciók kb ugyanazok, a menü elrendezés kicsit más. Nekem kifejezetten jó, hogy manuális gombok is vannak. Mind funkciókban, mind pedig kinézetben számomra több ezzel az óra.
Megbízhatóbb a csuklófordításra aktivizálódó kijelző világítás, és az érintésre reagálás is mintha érzékenyebb lenne.
-
-
Macika66
őstag
válasz
Peter.70 #431 üzenetére
Nem én választottam, de ha tudom, hogy ők lesznek, nem vettem volna meg.
2016 nyarán már volt egy közös kalandunk, ami részemről inkorrektség miatt csalódással zárult.
Két vásárlásból két negatív tapasztalat, az elég rossz arány. Szerintem.
Nekem hétfőre ígérték tegnap, amikor felhívtam őket. De látva, hogy nem jött még el onnan, így sajnos jó esetben is csak a keddi nap a sanszos... -
Macika66
őstag
válasz
Peter.70 #426 üzenetére
Nekem hétfőn délelőtt indult Madridból, GLS szintén.
Szerda estére érkezett meg Németországba a tracking szerint.AZÓTA nem mozdul onnan. KÉT MUNKANAPOT, 48 órát ott állt.
Eddig.
És mivel bizonyosan a hét végén sem fog elmozdulni, így megtanultam, hogy SOHA többet GLS-sel SEMMIT!Azért hogy közúton ne érjen el 7 nap alatt el Madridból Budapestre...
Még azt is megértem, hogy az európai (német) elosztón keresztül kell menjen, bár ez jelentős plusz km-t és rengeteg plusz időt, végeredményben plusz költséget jelent...
De azt nem értem, hogy miért kell NÉGY napot mozdulatlanul töltenie a csomagnak az EU-n belül?
-
drag
tag
válasz
Kavinton75 #427 üzenetére
Igen már meglett a megoldás köszi. Az ébresztésre van vkinek tippje? a telón beállított ébresztést tudja jelezni az óra?
-
Peter.70
addikt
Nekem már 4-edik napja jön Spanyolországból
GLS
-
Attti73
tag
Sziasztok! A türelmetlenebbeknek. Tegnap délelőtt rendeltem az órát a honorbuy-től és ma megkaptam. :-)
-
drag
tag
válasz
vismaior #420 üzenetére
Közben meglett a hiba, a hiváslistában és a névjegyzékben máshogy mutatta a mentett számokat, valóban a 06- +36 volt a hiba...
Viszont közben ismét felmerült egy kérdés. A telefonban beállított ébresztési időt nem jelzi az óra. Azt külön az órán lehet csak beállítani? Mi band 2 simán jelzett.
-
csmiklos-35
csendes tag
válasz
Petyuska111 #316 üzenetére
Szia,
Egy titkos tipp, ha jó óra kell jó kijelzővel és hosszú üzemidővel: LG Urbane 2.
Gyönyörű képernyő, a létező legnagyobb felbontás, erős, verőfényben is látható, SIM kártya benne, telefonként is használható, 580 mAh aksi, ha nem telefonnak használod, három napot bír nálam. Android wear 2 oprendszer.
Amire vigyázz, van GSM és nem GSM verzió, a GSM-ből is van amerikai (A-ra végződik a típusa) és európai (E-re végződik).
Az ebayen az amerikai verziót 40-50 ezerért kifogod újracsomagoltan, ha nem telefonnak akarod használni, tökéletes.
Én is nézegettem más órát, rendeltem is Fenix 3 HR-t, de kiábrándító a kijelzője, ha nem verőfényben nézed. (Ráadásul kegyetlen nagy, kicsi számlappal.) Gyorsan vissza is küldtem.
Ezt az órát is nézegetem, de élénken él még bennem, mennyire olvashatatlan volt a Fenix hasonló kijelzője még egy világos szobában is. Úgyhogy maradok az LG-nél. Mellette még a Samsung S3 kijelzője is fakó pixeles valami. (480×480 pixel, 1,39 coll, nagy fényerő.)
-
drag
tag
Huhh csak sikerült visszaállítanom, igaz előröl kezdtem az egész telepítést....
Viszont olyan másnál is előfordult hogy ha hívást kap akkor csak a számot jelzi ki és nem a hívó elmentett nevét a telefonkönyvből? erre van megoldás?
-
van olyan watch face ahol a pulzusomat is mutatja? állandóra.
illetve miér tnem szinkronizálja az időjárást? azt hol kell állítani? az alkalmazásban minden be van kapcsolva, és ott meg is van adva a lokáció, de nem megy át az órára. -
Dwatti
addikt
Itt a SymPDA blogon találsz sok hasznos dolgot és eszköztárat az órához lapozgass... gps-t külön szerintem nem lehet kapcsolgatni azt a sport tevékenység kapcsolja vagy kihagyod a csatlakozást.
-
-
Én rendeltem hozzá egy gear S3 active piros szíjat. Méretban 22mm, és még a szélesítés íve is egyezik, szerintem tökéletes lesz hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huami új sportórája az általunk is tesztelt Amazfit Pace hibáit kívánja orvosolni, elegánsabb küllemmel és kiterjesztett tudáslistával. A Pace 2 olcsó és víz alatt is használható.
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AM 5 lapok
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest