Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
$tavros
kezdő
Akkor nincs a helyén. Én is rendeltem 2 ilyet, mindkettőnél tapasztaltam azt amit mondasz.
Pontosan a helyére kell tenni, akkor nem ugrik ki.(#3276) Addel:
Semmi köze hozzá.
2x-3x újra kell indítani a telefont és az órát.
Ha nem megy, akkor Amazfit appban leválasztás, esetleg app adatok törlése, utána visszacsatlakoztatni az órát, és amikor kérdezi, akkor aadatok vissszaállítására nemet kell mondani. -
Osiris
őstag
Ez is elég gáz, meg az is, hogy a másodpercmutató nem tud folyamatosan mozogni, csak ugrálva. Hamár digitális a számlap és viszonylag izmos a hardver, jó lenne ha nem lenne ilyen korlátolt szoftveresen. Remélem a jövőben lesz ezekre a dolgokra megoldás. Én pl. inkább vállalnám, hogy naponta feltöltöm, de kikapcsolhassam az energiatakarékos beállításokat és cserébe kapjak egy folyamatosan élő számlapot.
-
havri1
félisten
Viszont a fólia jó ami a videón van, azt kipróbálnám!
Meg is rendeltem: 3 Pcs/Lot For Xiaomi Huami Amazfit Stratos Pace 2 2S Sports SmartWatch Full Cover Soft TPU Film Explosion-proof Screen ProtectorAmi úton van az meg ilyen:
-
havri1
félisten
Biztos van rá való üveg, nem sík. Van EDGE kijelzőre is üveg. Csak borzasztó szar felrakni, mert mm-re stimmelni kell, tökéletesen kell illeszteni, hogy középen legyen.
Nem beszélve arról, hogy a videón mutatott üveg kicsi rá, még ha fel is menne rá tökéletesen, akkor se tenném fel.
Marha ronda. -
havri1
félisten
Én random rendeltem rá 2 fóliát, még nem érkezett meg, viszont eszméletlenül vigyázok rá, és tiszta karc már. Nagyon biz' isten egyszer sem csaptam oda semmihez, sztem az ing gombja karcolta meg 2 helyen is.
Bajos lesz a fólia, mert 2.5D-s az üveg ahogy nézem, fel fog jönni sztem szélein.. -
Pikkolo^^
addikt
Én is biciklizés rögzítésre vettem és nagyon meg vagyok vele elégedve. Hamar talál gps jelet, a térképen jól jeleníti meg merre mentem, menet közben mutatja az adatokat és eddig rendesen szinkronizált. A Gear S2 ezen a téren csalódás volt, előtte egy MS Band 2 volt aminél ez jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huami új sportórája az általunk is tesztelt Amazfit Pace hibáit kívánja orvosolni, elegánsabb küllemmel és kiterjesztett tudáslistával. A Pace 2 olcsó és víz alatt is használható.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Escape from Tarkov
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest