Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
válasz
adathor #3396 üzenetére
Nálam sem volt azok közül a problémák közül soha semmi, amiket itt olvasok.
Sőt, GPS is pontos, bár az Alföldön nem nehéz neki...
De tavaly nyáron Ausztriában egész nap rendben volt a biciklizést mérve, úgy, hogy a nap végére talán még félig sem merült le, pedig még értesítések is jöttek, elég sok...
A futást pontosan méri, legalábbis a Note 8 annyit mér, mint az előző telefonjaim, és az óra is annyit mér, mint a Note 8 (5-12 km-en nem nagyobb a különbség néhány 10 m-nél a futás végére).Szóval részemről (is) teljesen oké.
-
zioncsabi
tag
Valtoztattam az eddigi beallitasokon par dolog miatt.
1. A munkahelyen nem viselhetem az orat, igy a zsebemben hordom. Emiatt kikapcsoltam dupla koppos bekapcsolast, a max vilagitast is visszavettem auto-ra es a szamlapot lecsereltem egy gyarira (Prototype) a jobb olvashatosag miatt.
2. Sosem voltam kivancsi a pulzusomra folyamatosan. Igy a kezdeti kivancsisag utan ez is ki lett kapcsolva. Csak edzes kozben koveti a szivritmust, de akkor ugye automatikusan.
3. 3 nappig ejszakas voltam es ugye nappali alvast nem ismeri fel, tehat felesleges a csuklomon lennie alvas kozben. Ezert letettem az elso 2 ejszaka utan az etkezoasztalra a teritore, a harmadik utan meg a nappaliba a dohanyzoasztalra.
Konkluziok
Az egyes pontban levo dolgok miatt nagyon jo lett a fogyasztas. 6, de talan 7 napot is gondoltam volna, hogy ki fog tudni birni. Olyan 13-16 %-ok mentek le naponta.
Az edzesem (40 perc futas, 25-30 perc crossfit) GPS es HRM hasznalata nem befolyasolta a fogyasztast olyan nagy mertekben.
Viszont az, hogy hova teszem le az orat, az nagyon befolyasolta az aksi allapotat. Az elso 2 napon, amikor a teriton volt az ora, akkor olyan 4-5 %-ot esett a toltottseg az alvasom alatt. Viszont amikor az asztallapon volt, akkor 25 ( vagy 27???... mar nem emlekszem mit szamoltam mikor felkeltem
) szazalekot esett. Ha jol sejtem, a "hideg" asztallap lesz a ludas. De ezt meg majd leelenorzom a kovetkezo napokban. Lehet, hogy valamit mast is csinaltam, amire nem emlekeztem es amiatt ment el ennyi akkutoltottseg. Majd kiderul... Mindenesetre meglepo volt.
-
$tavros
kezdő
Srácok!
Szerintem nem kell ennyire temetni az órát. Az akku és egyéb problémák az utolsó fw frissítés óta jöttek elő fokozottan. A fb csoportban is rengeteg panasz van. Naponta 3-4 poszt jelenik meg ugyanazzal a témával. A bennfentesek szerint a gyártónál rajta vannak a problémák megoldásán.
Reméljük a következő fw javítani fog néhány általunk is tapasztalható hibát. -
Faby
senior tag
válasz
adathor #3396 üzenetére
Jelen!
Igaz, sportolásra nem használom, próba szintjén spinning volt, nagyjából ugyanazt mérte, mint a bringa. Nyáron lehet, hogy kíváncsiságból bringázni többször fogok vele, nem tudom, nem vagyok sportos alkat. Értesítések, okos óra, kütyü faktor miatt vettem, nem bántam meg.
Frissítést is kihagytam, kivéve, amit bekapcs után egyből feltolt. Még mindig a 2.3.7.0 van rajta.
Amazfit appal nagyon ritkán szinkronizálom és utána egyből kilövöm, WatchDroid van rajta. Telefon Xiaomi Redmi Note 4, xiaomi.eu 10.2.2.0 Stabil rommal.
Auto rep mód éjszaka, fehér számlap háttérvilágítás nélkül, nagyon sok üzenet, e-mail, hívásjelzés, így bír 4-5 napot. Most 28% három és fél nap óta, a holnapot még ki fogja bírni. Általában 100%-ra töltöm, volt már, hogy 4-5%-ra merült, általában 10 % körül rakom töltőre.
Én eddig elégedett vagyok vele. -
adathor
csendes tag
Az utolsó frissítés után kellett vagy 5 nap ,hogy újra normálisan viselkedjen az óra...
Nem tudom hányan vagyunk itt a fórumon de van olyan valaki akinek semmi baja nem volt az órával mióta megvette?
Kezdek kicsit csalódni az órámban... -
Zizi123
senior tag
-
zhorvath
aktív tag
Nekem totál csalódás lett az óra.
Már csak az a kérdés, hogy mikor és mire cserélem le. -
Lalikirály73
csendes tag
-
Gloob
addikt
válasz
LustaDick123 #3385 üzenetére
Jó kérdés! Szerintem, van egy hülye szokásuk. Ami jó, azt el kell rontani, hogy újból rendbe lehessen tenni. 😀 Viccet félre téve, gondolom a visszajelzések (nem a magyar) alapján egyre többet akarnak nyújtani, és becsúsznak hibák. Az egész ott kezdődött, amikor a gombokat megvariálták.
-
Zizi123
senior tag
Nekem is igy mukodik, amennyiben ujraindulas utan 1-bol tud kapcsolodni.
Utana barmikor elmehetek a telefon kozelebol le-fel kapcsolodik tokeletesen, ahogy kell.
A hangsuly az ujrainditason van. Ha ott nem tud 1bol konneltalni, akkor utana mar nem is fog tudni, amig ujra nem iditom, es a telefon kozelebe nem viszem.
Ha ott tud, akkor mukodik az ora ahogy kell napokon keresztul. -
szpali
addikt
válasz
Lalikirály73 #3380 üzenetére
Szerintem ne cibáld az ördög bajszát
Engedd el ezt az aluljárós mókát, a HM2-ből kocogj ki bemelegítés gyanánt a városligetbe, ott nyomasd végig a kívánt távot és ha végeztél, már leállított méréssel kocogj vissza -
Zizi123
senior tag
Mostmar tobbszori ujrainditas utan azt a kovetkeztetest vontam le, hogy ha az ujrainditas utan nincs a telefon a kozelben, es nem tudott 1bol csatakozni, akkor utana ha meggebedek sem fog tudni, csak ha megint ujrainditom es a telefon a kozelben van.
Tehat vagy inditasnal csatlakozik vagy soha.
Az is feltunt, hogy a merulessel kapcsolatban van a csatlakozas is. Ha indulasnal nem tudott csatlakozni, akkor sokkal jobban merul, olyan, mintha folyamatosan probalna a telefonnal kommunikalni.
En iPhone-al hasznalom.
Kezdek tenyleg abban hinni, hogy bar b@szott dragak az Apple termekek, de legalabb mukodnek, es nincs ennyi szivas veluk... -
Gloob
addikt
válasz
Azért nem tudom, hogy egy órába épített, kis teljesítményű GPS-től mit vártok el. Még az autós navigációk is elvesztik a jelet az alagútban. Igaz azok könnyebben találnak rá újból de ott be van kapcsolva az útra illesztés, no meg azokban egy kicsit jobb chipset van, lényegesen nagyobb fogyasztással. Szerintem, ha az aluljáróból kiérve megállnál, megvárnád, hogy újból stabil legyen a jel, akkor nem lenne ilyen gond.
-
Gloob
addikt
De be van, és eddig is be volt. Nem ott a gond. Mintha random az óra nem menne automatikusan rep módba, a beállítás ellenére, és ilyenkor keresi a kapcsolatot. Mivel a telefon viszont rep módban van, így nincs BT kapcsolat. Most azt próbálom, hogy az óra marad úgy, ahogy van egész nap is, a telefon viszont rep módba kapcsol, de a BT-t azonnal vissza is kapcsolja. Így megvan a folyamatos BT kapcsolat, nincs mit keresni, viszont értesítés nem jön éjszaka, mivel a telefon rep módban van. Ez most 2 éjszaka működött egymás után kb 4%-os éjszakai merüléssel, szemben a 15-20%-al. No meg lenulláztam az aksit, és fullra töltöttem. Majd most meglátom mi lesz, mennyi időt megy el. Egyébként nekem még így is elmegy (random éjszakai merüléssel) 2-3 napot. Csak ugye a régi szofttal ez 5-6 nap között volt.
-
havri1
félisten
válasz
Jó, azért azt tegyük hozzá, hogy az aluljáróban elvesztett jelet, minden készülék nehezen találja meg újra, épületek stb.
-
Lalikirály73
csendes tag
Na megint kezdődik....kezd tele lenni....a mai futásom
Hogy mit kell látni (ezek az órából kiexportált gpx adatok)....azt a sárgával bekerített részt....
A Dózsa György úti aluljáróba odafelé tartotta a jelet, de sajnos a visszafelé elvesztette...
A képen nyilván látszik, hogy hogy hol talált vissza....a zöld nyomvonalon futottam....
Szóval elég bosszantó tud lenni és ezért kértem garanciális javítást az előzőre...ez így komolytalan...hogy több száz métert bukok, mert a GPS szar.....hogyan kövessem nyomon így a tevékenységemet..... -
Gloob
addikt
válasz
hitman77 #3377 üzenetére
Biztos, hogy a frissítések okoztak valamit. Addig nem volt semmi gondom. Most is csak annyi, hogy éjszakánként, és csak éjszaka, random merül. Merülés után újraidítva ismét jó! Pedig a telefon is, az óra is rep módban van. Mos mást próbálok ki. Ha jó lesz, akkor megírom.
-
hitman77
senior tag
Nálam most minden ok. Ha elkezd merülni és újra indítom akkor utána jó lesz. Egy nap alatt merült 30%-ot, majd most két nap alatt kb. 25-öt. Nem tudom mi akadhat be, de nem haragudnék ha javítanák.
-
Zizi123
senior tag
válasz
pedrobike #3371 üzenetére
Ma egesz nap a kezemen volt az ora, majd este megneztem a napi teljesitmenyt:
0 step
No activity today?A k. anyadat......
Hol merul mint az allat, hol nem.
Hol mer, hol nem?A poen, hogy csak oranak, es ertesitesre hasznalom...
Gondolom azert meg belefert volna hogy a lepeseimet szamolja....
Kezd a tokom kilenne az oraval. -
pedrobike
aktív tag
válasz
sludgeboyx #3369 üzenetére
Na én nem akarom már kiprobálni h jo e müködik e...
-
-
sludgeboyx
tag
Most nekem 1nap 18 órája megy és 80% vagyok ha így marad örülök
Igaz nem ment rajta semmi csak az időt mutatja.
-
pedrobike
aktív tag
Sziasztok,kicserélték egy új dobozos stratosra az akksi merülêse miatt,ujra indul a gari,de nem bontom már ki....
-
hacs66
tag
válasz
Lalikirály73 #3366 üzenetére
A Strava valamiért valóban levág a Stratos pontatlan GPS-e által mért távolságokból, de minimálisat, 10-20-50 métert csak, hosszabb távokon, érdekes módon, semmit. Ez valami bug, a Strava saját térképén is látszik, hogy egyébként a hozott gpx-ből dolgozik, tök ugyanaz a rajzolat, ugyanazokkal a baromságokkal (háztetőkön, fák koronái közt futás), szó sincs róla, hogy az utcákhoz, utakhoz igazítaná a nyomvonalat. Ugyanez a helyzet a Runkeeperrel is, ott annyiban jobb a helyzet, hogy utólag megigazgathatod a csíkot, amit húztál magad után, de ez elég macerás, és ha a teljes távot helyre is tudod tenni, a részidők-résztávok elmásznak.
Igazán pontos távolságmérést pl. a Futótérkép.hu oldalon tudsz csinálni, berajzolva a pályát, amelyet lefutottál. Ez alapján mondom, hogy 5-7-10 százalékot csal az óránk és az Amazfit-app, de tudomásul vettem, és most már nem zavar. -
Lalikirály73
csendes tag
Úgy értem, hogy az óra rögzíti az adatokat (gpx) és más eredmények (távolság, idő) jönnek ki az Amazfit Watch és a Strava alkalmazásban...és a Strava mutat szerintem pontosabb értékeket. Ergo szerintem más algoritmust használnak a programok. Nekem a Strava értékei állnak közelebb a Garminos értékekhez, amit Én valósabbnak gondolok...
-
-
hitman77
senior tag
válasz
sludgeboyx #3362 üzenetére
Ok. Megpróbálom
-
kimaga
csendes tag
Sziasztok!
Megvan egy hónapja az óra idáig jó volt az akku idő bár csak értesítések, egy egy út rögzítés - rövid - volt de most feltettem egy apk felületet és úgy érzem ezzel sokkal jobban merül. Szeretem a számomra tetszetős felületet, de nem minden áron. Levenném de hogyan. 1 factory reset? 2 apkinstaler? ezzel fel tudtam tenni de leszedi hogy kell? Melyik a legjobb eltávolítási módszer?
Köszönettel Király Márta -
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Nekem ez az indokolatlan merülés nem akar megszűnni. Éjszaka 20%-ot merült teljes töltöttségről 9 óra alatt. Pedig most át költöztem androidra hátha ez is számít. Van aki még tudta oldani ezt a gondot? Mit nézzek állítsak?
-
hacs66
tag
válasz
Lalikirály73 #3354 üzenetére
Teljesen jól látod. Az én tapasztalataim alapján is kb. 7-8-10 százalékkal méri alul a Stratos a távolságokat, a mérték attól függ, hogy mennyi a kanyar. (Tervezem, hogy egyszer tök egyenes pályán is kipróbálom, de nincs rá mód a környékemen, legalábbis nem akkora szakaszon, amely már reprezentatív minta lenne, azaz legalább 5, de inkább 10 km.)
Korábban tettem már be printscreeneket, szúrok be mait is. Bár legutóbbi frissítés után pontosabb lett a GPS-nyomkövetés, de az óhegyi futópálya rekortáncsíkjával azért most sem nagyon esett egybe a mért nyomvonalam:
De ezek alapján sem lehet csodálkozni az eltérésen:
Viszont legalább következetesen mér hülyeségeket.
Ami viszont meglepő, hogy a 400-as ellipszis alakú pályán szinte tűpontos a legutóbbi frissítés óta:
A Stratos mentsége, hogy az ilyen útvonalakon a telefonom GPS-e még kevésbé pontos, és nem hiszem, hogy bármely sportóra sokkal egzaktabb lehetne kanyargós pályákon, fák és házak árnyékában, magasfeszültségű vezetékek alatt.
Azt viszont nem értem, hogy gondolod, hogy az Amazfit által előállított gpx-ek más felületeken hirtelen helyrerázódnának, a másik platform is csak a hozott anyagból tud dolgozni. (De lehet, hogy félreértettelek.)
-
pedrobike
aktív tag
válasz
Lalikirály73 #3354 üzenetére
Szia én elég sokat,vagy régota sportolok,polar,garmin órákat használtam,a stratos sem mér jobban vagy rosszabbul mint az utolsó garmin epixem,ugyanoda mérte a 3-5-8-10-12-15 km- et futáskor..a 10kmek kerékpározáskor..túl nagy difi nemvolt,viszont az akku az rohadt keveset bírt,3óra alatt 5%ra merült pulzusmérőpánttal...ez nagyon kevés üzemidő számomra,más bajom nemvolt vele...most szervizben van az akksi miatt...aztán majd kiderül mi lesz..
-
Lalikirály73
csendes tag
Sziasztok!
Megosztanám Veletek a GPS tapasztalataimat....
Pénteken elhoztam a gariban kicserélt új órát és a mai napon ki is próbáltam egy futásra...
Az óra ismét szörnyen produkált a megtett távolság függvényében (felfelé csalt kb 500 m-t - ezt onnan tudom, hogy ugyanezt az utat futottam Garmin Vivoactive HR-rel és ellenőriztem Google Maps-on is)....aztán leszinkronizáltam az amazfit watch alkalmazással (legfrissebb...Google Play által frissítve)....még jobban elszomorodtam.
A futás track-je megszakadva az első km kb. 100 m-rel korábban jelezve és 2 km-nél kb 200 m volt a plussz...
Mondom nem lehet ez ilyen rossz...Ugyanezt a futást a STRAVA (az óra és azamazfit adatai alapján) néhány méter eltéréssel ugyanazt adta, mint a Garmin connect....namondom ez már jó lehet...
Ekkor gpx export és néhány online gpx megjelenítón is megnéztem és minden stimmelt (na jó a magassági adatok nem, de ez érthető...)!
Ebből azt a következtetést vonom le, hogy az Amazfit Watch alkalmazás rosszul dolgozza fel a gpx adatokat és már futás közben is rossz adatokat közöl....
Aki aktívan sportol meg tudná esetleg nézni, hogy jó-e a következtetésem.... -
Gloob
addikt
Megjött a SIKAI töltő. Ki nem próbáltam még, mivel nem akarok most rátölteni. A következő töltés majd azzal megy, és akkor megnézem majd adatkábelként is.
-
Gloob
addikt
No akkor ez van. Nekem is voltak ezek a megmagyarázhatatlan éjszakai merülési problémák. Nappal látszólag jó volt, éjszaka rep módban meg merült 10-15-20%-ot. Meguntam, és az Amazfit Watch-ban leválasztottam. Az csinált egy factory reset-et. Újra csatlakozva csináltam még egyet az óráról is. Én az adatokat vissza töltöttem. Most jelenleg úgy néz ki, hogy jó. Nem volt brutális merülés éjszaka, mindössze 2%. 24 órája vettem le a töltőről, és jelenleg 80%-on van. Ha így marad, akkor jó lesz ez. Egyébként valahol érthető is. Telefon esetében is ajánlott, főleg ha verzió váltás volt. Itt pedig amikor a gombokat megvariálták, onnantól jöttek a merülési gondok. Lehet, hogy ott kellett volna egy FR. Nálam egyébként minden gyári állapotban van az órán.
Más: gondolom nem mindenkinek mondok ezzel újat, de biztos van olyan, aki nem tudja. Windows alól a TotalCommander-t használva, ha a Commander alá telepítve van az ADB plugin, szépen látszik az óra, lehet rá másolni is. -
Sztyepadzso
őstag
válasz
n.karoly #3335 üzenetére
Ez nem hiba, az a kijelző sajátja.
Amikor nincs háttérvilágítás az órán, akkor a kijelző a környzetei fényt tükrözi, de csak 8 színt tud megjeleníteníteni, ezeket:
#ffffff
#ffff00
#ff00ff
#ff0000
#00ffff
#00ff00
#0000ff
Cserébe _elvileg_ napokon át megy.
Ha van háttérvilágítás, akkor természetesen megy a többi szín is. -
ggeleven
őstag
válasz
sludgeboyx #3345 üzenetére
Amíg csak szoftveres gondom van, addig nem izgulok. Dizájnban és tudásban még mindig remek ár/érték aránya van.
Mi 5s Plus-om több, mint két éves és erősen használva (van, hogy napi 2 töltés+éjszaka) is hoz 5+ óra kijelzőidőt, szóval valamit csak értenek a jó minőségű alkatrész kiválasztáshoz és szoftveroptimalizációhoz. Talán 1, max 2 gyorsabban merülő heti béta rom volt az évek alatt.
-
sludgeboyx
tag
válasz
ggeleven #3344 üzenetére
Én ezt a rom csere után csináltam lehet ez is befolyásolja. Most hagyom full lemerülni aztán 100% tolom aztán meglátom mit produkál. Nem értem ezt az órát elvileg ez nem egy sz*r márka és nem is az az olcsó verzió. Szóval nem kellene ennyi problémának előfordulnia. Én azért kezdem egy picit elveszteni a "rajongásom".
-
ggeleven
őstag
válasz
sludgeboyx #3343 üzenetére
Előtte nyomok egy unpairt, de ugyanez a telepítés menete. Most még megvárom, hogy lemerüljön teljesen, majd feltöltöm 100-ra és várom a csodát.Mondjuk a gyári alap is merül azt olvasom, de egy próbát megér.
-
anti77
tag
Sziasztok.
Segítség kellene. 2 hete van meg a stratos de az istenért nem küld a telefon értesítést rá. Próbáltam már mindent de nem találtam megoldást. -
ggeleven
őstag
Egy este alapján már látom én is, hogy sokkal jobban merül a 28as. Majd visszadobom a 24et max.
Készítettem egy rövid videót a szoftverfrissítésről, hátha jól jön valakinek.
youtubeMivel a bootloaderem már nyitva van és eleve STRATOSfied volt rajta, így a nyitást és az ideigelenes root szerzést nem tudtam felvenni.
Az első ilyenem, szóval ne kövezzetek meg! -
n.karoly
csendes tag
Sziasztok,
Eddig nekem is 4-6 napot elment az óra, ezen időszak alatt 1 órás futás, de nem állandó pulzusméréssel... 2 hete viszont el kezdett merülgetni és most az elmúlt 10 órában 50%-ot..Így nyomtam egy Factoryt, töltöm és meglátjuk mi lesz.
Viszont azt megkérdezném, hogy bárki észrevette-e az óra müködésénél, hogy napközben ahogy mozog a keze az órával néha váltogat a számlap, de nem a mozdulatra bekapcsoló háttérvilágítás gondolok, mert az nálam ki van kapcsolva. A háttérvilágításnál sokkal kisebb változás, inkább csak árnyalatokat változik. Mivel sokszor felébred az óra, így feltételezem köze lehet a merüléshez is... Köszi a választ. -
havri1
félisten
válasz
sludgeboyx #3332 üzenetére
Érdemes lenne wipeolni az akksit, mert sokaknál lehet csak a visszajelzés rossz. Full feltölteni, kikapcsolásig hagyni, majd újra 100% tölteni.
A rom hibásan írja ki a %-ot, nem a valósat. Amikor ugrál össze vissza nagyokat, ez általában ennek a következménye. -
sludgeboyx
tag
válasz
sludgeboyx #3331 üzenetére
Érdekes tegnap du 5kor szedtem le a töltőről este 10kor még 100% volt most meg 82%.Az eredeti romot honnan tudom leszedni és vissza tenni?
-
sludgeboyx
tag
válasz
sludgeboyx #3330 üzenetére
Csináltam Factoryt meg újra párosítást adatokat nem töltöttem vissza úgy tűnik helyre billent. 2,5 órája 100% van.
-
ggeleven
őstag
Reggel pont néztem és 5n9órája töltöttem és 24%on voltam. Erre most ránézel az órára és 5%. Mondom WTF. Na de sebaj, úgyis ki akarom próbálni a legújabb STRATOSfied-et.
-
Gloob
addikt
válasz
pedrobike #3327 üzenetére
Eddig az volt, hogy a telefon 2 perccel előbb kapcsolt rep módba, mint az óra. Most ezt megfordítottam. Az óra kapcsol előbb. Arra gondolok, hogy a BT beragad, mivel nekiáll keresni a kapcsolatot. Persze lehet ez csak egy képzelgés is. Az a baj, hogy itt nem lehet megnézni, hogy mi fogyaszt az éjszaka folyamán. Nem úgy mint a telefonon. Ott meg lehet találni.
-
Aram.adam
újonc
-
adathor
csendes tag
Factory Resetet csináltam az órán.
Visszakapcsolás után a QR code képe jelenik meg....
Csatlakozik az óra a telefonhoz ..
DE az óra kijelzőjén továbbra is a QR code kép van ,amiből nem tudok kilépni és csak azt látom.
Mit csináljak?
Újra lett indítva már vagy 4X -
sludgeboyx
tag
Francba miután Stratosfied28-ról vissza tértem 24-re a merülés megmaradt.20 óra alatt esett 40% előtte azért ez nem volt ilyen durva.Pedig toltam factoryt is mondjuk amikor újra csatlakoztattam adat visszaállítást kértem lehet emiatt?
-
kirusz1
őstag
Hello.igaz hogy a stratos always on display tudja?A samsung gear s3 nem?.e 2 óra között vacilálok
-
hitman77
senior tag
Sziasztok
Az miért lehet hogy a második napig töltés után normálisan merül az akksi, de utána egy futó edzést követően sokkal gyorsabban. Előtte két nap alatt olyan 70%-ra, majd egy nap alatt 30-ra. Folyamatos pulzusmérés aktív, a csukló mozdulatra bekapcsoló világítást kikapcsoltam.
-
Aram.adam
újonc
Sziasztok.
Az utolsó frissítés ota nekem is vannak gondjaim.
A strava szinkronizációval volt hiba. Bár az talán megjavult. Viszont a sport tevékenységet rendben leméri de GPS nyomvonalat nem ment el. Igy a stravaba sem szinkronizál semmit. Bár ma a 4 km helyett elmentett 2métert.
Másnál is van ilyen?
Hogy lehet a régi firmwaret visszatenni? -
havri1
félisten
Szuper, köszi!
Nekem még sehol.
Egyre többet szívok a toltessel.
Az a rahajthato noname már teljesen tönkrement,
Órát bele, USB be, és rezeg össze vissza az óra. De úgy meghülyíti, hogy kivéve a dokkolóból az órát, még 3-4-et rezeg.
Gyári meg érdekes. Ma pl 36%-ról kezdtem tölteni, repülő módban. 64%-ig töltötte, és ott megállt. Nem rezgett, hogy kontak hiba lenne. Óra ki, USB ki, óra be, USB be, és ment tovább.
Menet közben veszít a töltésből, és nem jövök rá mitől. Csatlakozókat minden töltés előtt megtisztítom. -
adathor
csendes tag
Mióta meg van az óra nem volt panaszom rá!
De a legutóbbi frissítés óta nem számolja minden lépésemet...csak én jártam így? -
pedrobike
aktív tag
Mindenképp ideirom mi lett az eredmény...az a baj h a jutyubon kicsit ferdítenek a tesztek...vagy én nem értek valamit..de igy most azt mondom ne egy fenix5-tel hasonlítgassák össze,ég és föld...persze az ára is sokkal kedvezőbb mint a garminnak...na de mindegy,remélem jo lesz a szerviz után
-
Lalikirály73
csendes tag
Én egy Garmin vivoactive HR-t váltottam erre...jelenleg szervízben gyenge GPS miatt. A szervíz nyomkövetés cserét mutat, bár még nem szóltak, hogy mehetek érte...ha nem lesz jó, akkor nem tudom mit csinálok...
-
pedrobike
aktív tag
válasz
Tarantula33 #3301 üzenetére
Én meg egy epixről jöttem,remélem tényleg akku probléma
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huami új sportórája az általunk is tesztelt Amazfit Pace hibáit kívánja orvosolni, elegánsabb küllemmel és kiterjesztett tudáslistával. A Pace 2 olcsó és víz alatt is használható.
- Bestbuy játékok
- Macska topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung S22+ telefon tokok
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest