Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Nekem egy Global Dev visszaállítása sem megy Alkával, Firmware partíciónál ismét elbukott. Korábban azt hittem, ez a CM miatt van, de most kezdem azt hinni, el vagyok átkozva.
Azt hiszem, feldobom a hivatalos TWRP-t. -
vampire17
addikt
válasz fengsuhi #15492 üzenetére
Nem tudok rola, hogy innen rendeltek vola, en terveztem, de most egyelore varok, mert sem tok, sem tempered glass nincs az SE-hez...
Mas forumokon rendeltek Ali-rol is, Geekbuyingrol is, megkaptak redben, tenyleg b20-asok.
Hiv. ROM van ra, azzal nem lesz problema, MIUIHU ill Multi viszont nem hinnem hogy lesz, illetve egyeb custom ROM-ok sem. (bar ki tudja)
[ Szerkesztve ]
-
Trianta
tag
Nektek mukodik az ertesitoled? Messengerre nem reagal.
Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128 SD
-
TheSaint
aktív tag
6.9.9-re frissítés után piros keret villódzik néha a kijelzőn!? Tapasztalt valaki hasonlót? Ötlet?
-
gghrtz
őstag
6.9.9 tapasztalatok
Gyorsabb lett a telo
Az ujjlenyomat is
Remelem az uzemido is rendbe jott, mert nekem sajna max 4-5 ora SoT-ot sikerul elernem. -
Digger
senior tag
Nekem is OTA frissítés volt. Amikor lement azt mondta, hogy a frissítés nem sikerült és telepítsem a teljes változatot. Hozzáteszem, hogy a letöltött file 1,3 G volt, ami ha jól tudom a teljes változat mérete. A MIUI verzió 6.9.9-et ír, az Android verzió 6.0.1 MMB29M. Eddig nem vettem észre semmilyen hibát!
Szerintem is gyorsabb, eddig nem jelentkezett a giro hiba sem. Nekem néha nem akarta fordítani a tájolást, ami egy tájolás ki-be kapcsolás után általában helyre állt. -
soultrapp
senior tag
Hello!
Valaki használja a telefont kèpernyő tükrőzèsre okostvhez?
Nekem nem akarja valamièrt megtalálni.
Ötlet?? -
Qmi
tag
Sziasztok. Xiaomi Redmi Note 3 Pro készülékem készülök eladni. Helyette keresek más, hasonló ár/érték arányú telefont, esetleg olyat amiben B20 is van.
Tudnátok tippeket adni? Bármilyen gyártó szóba jöhet -
dredbiro
senior tag
Üdv ! Tegnap éjszaka sikeresen lezúztam a telefonom. Pofára esett a betonra enyhén a bal alsó sarkára érkezett először és összetört az eleje. Működik kifogástalanul egyébként most próbálgattam csak esztétikailag nem szép látvány. Ki kellene cserélnem a hátlapot és a digitizert vagy nem tudom a szervizelés menetét a kötöttség miatt. Ötleteket szívesen fogadok.
Good hunting,STALKER !
-
veterán
válasz mnorbert90 #15536 üzenetére
Az elephone 9000 helio p10-e jóval gyengébb mint a snapdragon 650.Ráadásul üzemidőben sem az apolló sem az elephone a nyomába sem érhet az RN3 pro-nak.
-
Bóti
senior tag
Tessék:
LeEco Le 2 X620 (LeTv)
B20 támogatás, Helio X20-szal.Amúgy, én tegnap lettem tulaj, és nagon megérte megvennem, még akkor is, ha nincs benne B20.
Direkt nem akartam az SE-re várni, mert fontosabb, hogy legyen rá custom rom, minthogy 300 Mbittel hasítson a net, elég nekem a 42 is.
Megéri frissíteni 6-os droidra?
Ahogy láttam, elég sok probléma lett vele utána (engedélykezelő hiba, okostévé problémák, stb)... -
balint355
aktív tag
Amit linkeltél abban pont nincs B20, meg én egyébként sem venném RN3 Pro helyett a gyengébb akksi és a jack csati hiánya miatt (komolyan nem értem, miért kellett lehagyni róla...).
Szerk: a 6.0-t még ne ítéljük el, most jelent csak meg az első publikus fejlesztői verzió (nem véletlenül hívják fejlesztőinek), majd ha a stabil is frissül és ott is ilyen hibák lesznek, akkor fel lehet háborodni
[ Szerkesztve ]
I've just locked an open door. Strange, yet symbolically compelling...
-
Bóti
senior tag
válasz balint355 #15541 üzenetére
Hmmm. gsmarena azt írja, hogy van....
Bááár:
"Disclaimer. We can not guarantee that the information on this page is 100% correct. Read more" - GSMArena.
Jó, az akku csak 3000 mAh.
A jack meg nem volt kritérium.. Ájfónon sincs...Nem ítélem el, csak láttam, hogy vannak még gondok vele kapcsolatban... Akkor még várok!
-
balint355
aktív tag
Az csak az indiai verzióban (x526) van. Az x520 és x526 verziókban egyébként SD652 proci van, az x620-ban van helio x20/x25, de abból nincs b20-as változat amennyire én tudom, majd a Leeco szakik kijavítanak ha tévedek
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
Az az engedély hiba nemtommi, nekem nem volt ilyen. A Miracast pedig olyan dolog, hogy ha valakinek tényleg kell, root megoldható, de ez elég kevés ember a világon.
Amúgy a menüben van képernyő wifi megosztás menüpont, az most Chromecast?
Amúgy szerintem mindennapi használatban a 6-os Androidos változat teljesen használható, eddig én nem találtam érdemleges hibát. -
Butcher82
senior tag
válasz dredbiro #15535 üzenetére
Szia, ha digitizert úgy gondoltad, hogy csak az "érintőt" az nem fog menni sajna, mert össze van ragasztva magával az lcd panellal.
Elsőre ezt találtam (lehet van olcsóbb is):
http://www.ebay.com/itm/LCD-Display-Digitizer-Touch-Screen-for-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Prime-5-5inch-/272347166118?var=&hash=item3f6927f5a6:m:m6mRxS6pwuEORRxHY_sHIpw***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
-
dredbiro
senior tag
válasz Butcher82 #15546 üzenetére
Nem szedtem még szét ilyen mobilt egyelőre felvettem a kapcsolatot az eladóval, egyeztetünk a megoldáson. Maga a készülék működik, de a hátlapot és a digitizert az lcdvel cserléni kell ezek szerint mert így nem maradhat. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Good hunting,STALKER !
-
Butcher82
senior tag
válasz dredbiro #15547 üzenetére
Persze az a biztos, párat telót szedtem már szét, ezt még nem kellett .
Ha nem jutsz dűlőre, ez a videó segíthet, csak egy kis türelem és odafigyelés kell ha megvannak az új alkatrészek, ja és egy hajszárító ha nincs hőlégfúvó (megteszi az is).https://www.youtube.com/watch?v=EyJNZe8Whug
[ Szerkesztve ]
***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
-
Zsozsoka 74
senior tag
Azzal hogy a 6.0 dev - ben a maradék minden összes app bezárása után(3/32)-nel a maradék 1.7 gb és nem 1.5 mint az 5.1 - nel az ugye multitaskingban előnyt jelent ugye?
[ Szerkesztve ]
Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
balint355
aktív tag
válasz Zsozsoka 74 #15549 üzenetére
Multitaskingban az jelent előnyt, ha több alkalmazást tudsz a háttérben tartani anélkül, hogy lelőné őket az OS. A szabad RAM mennyiségéből nem lehet sok következtetést levonni, valós használat közben derül majd ki a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen NAS-t vegyek?
- BMW topik
- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android szakmai topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest