Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredbiro
senior tag
válasz #18512640 #16629 üzenetére
Pontosan, nekem kézhezvételt követően pár napon belül fent volt a global stab 7.3.6 utána global devre frissítettem a bevállt módszerrel, eddig minden rendben működik, esetedben ha nem lakod be a telót nem kell backup, majd a következő frissítésnél ajánlott
Good hunting,STALKER !
-
RVR400
veterán
válasz WhiteWalker #16654 üzenetére
Az 1 év alatt egy tálca már...
-
matulabacsy
újonc
válasz LantosBerry8 #16653 üzenetére
Most három napja használom a telefont tudja a B20 800Mhz geegbuying Hk raktár 169$ került
-
LantosBerry8
senior tag
válasz matulabacsy #16658 üzenetére
Már engem is otthon vár, onnan van nekem is.... Gyűjtöm az infókat, hogy mivel használjam....
Azzal a rommal használod, amivel érkezett? - milyen?
-
dredbiro
senior tag
válasz LantosBerry8 #16656 üzenetére
Használtam mindkettőt, a dev tud magyarul, plusz ugye 8as miui dolgozik alatta. Ha vállalkozó kedvű vagy kipróbálhatod mindkettőt és majd magad eldöntöd melyik kézenfekvőbb.
Good hunting,STALKER !
-
dredbiro
senior tag
Chrome-ban mobil nézetben van lehetőség kattintható arcokat előcsalni vagy asztali verziót kell használni ehhez?
Good hunting,STALKER !
-
matulabacsy
újonc
válasz LantosBerry8 #16659 üzenetére
Igen, ahogy bekapcsoltam rögtön frissítést kapott. 6.0.1/ 7.2.5 stabilra magyar nyelv nincs rajta. Szép, nekem már volt egy a puremobiltol, de az nem ilyen gyors mint ez. A garancia miatt ahoz még nem mertem hozzányúlni, más operációs rendszert felrakni
[ Szerkesztve ]
-
dredbiro
senior tag
válasz LantosBerry8 #16663 üzenetére
Szerintem a dev valamivel pörgősebb, de a stabillal sem volt semmi bajom gördülékenyen futott csak magyarul nem tud, én személy szerint ezt tudom hátrányának írni. Sotban kb egyformát hoznak ugyan olyan használat mellett. Ezért írtam az előbb próbáld ki nyugodtan mindkettőt és meglátod neked melyik a szimpatikusabb.
Good hunting,STALKER !
-
Zsozsoka 74
senior tag
Szerintem úgy vettem észre hogy egy kicsit feljebb csúszott a töltés érzékelő és hiába dugom rá töltőre sajnos nem tölt a telo.
Van valami ötlet hogy mit tehetek?Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
Honzi
senior tag
válasz matulabacsy #16658 üzenetére
Ennyiért be is lehet csempészni vagy jön rá egyéb költség is?
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
zeno79
őstag
Párom Redmi 1S-ére is feltettem a .eu multi 09.15-t. Nah, azon a telón, ahol nem számít mert nincs dátumozás a fényképeken, ott persze lehet állítani a rendszerbeállítások között dátumformátumot
-
Pubszon
veterán
válasz WhiteWalker #16641 üzenetére
Használom, csak az 5 GB az nekem kevés.
Most pont gyűjtésbe vagyok, a 100 GB-osra hajtok. 😀ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Maist
senior tag
válasz Zsozsoka 74 #16667 üzenetére
Körömmel szépen le lehet szedni a hátlapot, az még nem garanciális tényező, és meg kell nézni mi van vele. Sok jóra mondjuk ne számíts, ott az usb csati/vagy annak belseje leszakadt szerintem. Venni kell egy ilyet, várni keveset míg megjön, vagy garanciában intézd el a dolgot:
[link] -
Zsozsoka 74
senior tag
Tulajdonképpen véletlenül a qc2.0 (bliztwolf töltő) részébe dugtam be a telot.2 percig töltötte aztan már nem és utánna vettem észre hogy nem a sima töltő oldalt használtam a töltőn. Kihúztam atdugtam de most nem tölt semilyen androidos toltovel sem.Ez a nagy helyzet. Elrontottam valamit netán?
Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
Maist
senior tag
válasz Zsozsoka 74 #16672 üzenetére
Attól nem kellett beljebb csúsznia a töltő csatlakozónak, hogy qc 2.0 töltővel kezdted el tölteni. Ott egyszerűen valamilyen törés, leszakadás, stb. van, azért kellene ránézni. Hátlap lejön szépen, szerintem könnyen, és meg kell nézni.
-
zsiz
őstag
No, nekem is úton van a telefon Kínából, EU express-szel. Aliexpress-ről vettem a Goldway-es eladótól. Sajnos nem arany színű, olyat nem találtam csak kb +40$-ral többért, mint a szürke (mármint a B20-as verzióból). Első benyomások, infók a szállításról és nyilván kérdésem is lesz még.. majd ha megjön a telefon.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Zsozsoka 74
senior tag
Nos lehet hogy nem is csúszott beljebb csak azt hittem vagy nem tudom mert a kis LG nek is kicsit beljebb van a töltő érzékelője és az tölt is...
Nem mehetett tönkre azzal hogy a QC2 vel indult el a töltés? Mert töltöttem 2 percig vele aztán kézbe vettem a telot és utána nem töltött mintha be sem lenne dugva.Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
Maist
senior tag
válasz Zsozsoka 74 #16678 üzenetére
Végülis, ha jónak néz ki a telefonban az usb port, akkor előfordulhat, hogy tönkrement azon a panelen az elektronika, amit linkeltem.
-
paolinho
őstag
válasz Milestone2 #16552 üzenetére
Bocs, ha hülyét kérdezek, de ha zárt bootloader-nél is lehet a stabil rom-ot frissíteni developer-re, akkor mi értelme kódot kérni, és nyitni azt?
-
Pubszon
veterán
válasz tothdev #16673 üzenetére
Ahogy pvt.peter is írta.
Ha a telefonon is a Biztonság alkalmazásban is lefuttatod az Optimalizálást, akkor utána is kapsz pontot a felajánlott lehetőségek megcsinálásával.
Pl.: Ha a bongészőt vissza állítod a gyárira, +2 Pont. Írja is hogy arra mennyi pont jár.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
puazoltan
csendes tag
válasz Auratech #16685 üzenetére
Köszönöm az összes tippet, végül rámelegítettem hajszárítóval, ami nem sokat ért, mert ugyan le tudtam szedni a papírt a ragasztóról, de a ragasztó maradt. Ezek után fogtam egy rongyot, benedvesítettem, és dörzsöltem a telefon hátulját vagy 10 percen keresztül, és le is jött a ragasztó nyomtalanul.
Zoltán
-
gusthy
veterán
Újabban egész korán jönnek a frissítések. Már jön is lefelé.
-
gusthy
veterán
válasz WhiteWalker #16688 üzenetére
Nekem egyik se fagyott. Esetleg csinálj fastboot módban egy clear cache-t. Esetleg egy factory resetet.
Fuuuuu nagyon jó lehúzhatósok lettek a gyordbeállítás gombok.[ Szerkesztve ]
-
LantosBerry8
senior tag
Hogyan tudom beállítani, hogy csak a google névjegyek legyenek láthatóak a telefonkönyvben? (Miui 8 - Android 6.0.1)
-
gusthy
veterán
válasz WhiteWalker #16690 üzenetére
fastboot módban fastboot erase cache
Factory reset - az a gyári visszaállítás -
dacsa
senior tag
válasz LantosBerry8 #16691 üzenetére
beállítások-rendszer alkalmazások-kapcsolatok-megjelenítési beállítások-névjegyek megjelenítése
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest