Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
endruboy1
senior tag
-
japunk
aktív tag
Most ott vagyok, hogy megadtam a pint, de a feloldási mintát nem merem neki megint megadni, mert félek, hogy lezárja megint a telefont ki tudja meddig. Létezhet olyan, hogy felülírja magának a rendszer a mintát? A sajátomat adtam meg, de nem enged vele továbblépni (érdekes, közben tudom a kapcsolókat kapcsolgatni az értesítési sávban). Van esetleg valami mód, hogy ezt leszedjem, vagy reseteljem, vagy bármi? Ezen a lock screenen kellene tovább lépnem és meglenne.
The owls are not what they seem.
-
Maist
senior tag
válasz japunk #16804 üzenetére
Tedd fastboot módba a telefont hangerő le nyomvatart, és bekapcsológomb nyomás, mintha be akarnád kapcsolni, ekkor megjelenik az usánkás MITU figura a döglött droidot boncolni, géppel kösd össze, adb mappád nem tudom van-e, ha nincs, keríts egyet, és add ki utána egy adb mappából nyitott cmd ablakba a következő parancsokat:
fastboot devices
fastboot erase userdata
fastboot erase cache
fastboot rebootEz reseteli a telefont, törlődik elvileg minden adat, de legalább új rom-ot nem kell felraknod, ami rajta van, azt újra belakod majd.
Más nem jut eszembe, bár lehet van még lehetőség másféle is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szinte már félek megrendelni a telefont.
Aggasztó ez az ujjlenyomat/minta/kódos dolog. Egyszer csak nem ismeri fel, nem fogadja el. És nem először látom ezt a fórumon.[ Szerkesztve ]
-
japunk
aktív tag
Rezeg egyet a telefon, amikor odaérintem az ujjam, tehát "felismeri", csak nem enged át a patternen. Ha megadom neki azt, amit én anno megadtam neki azt nem fogadja el. Legutóbb 2 órára zárolta magát, még egyszer nem akarom kipróbálni. Annyi még, hogy hívni tudnak, az értesítési sávban is tudok ügyködni, csak olyan mintha ez a minta eltakarná a kijelzőt és nem tudom eltüntetni.
The owls are not what they seem.
-
Honzi
senior tag
Sziasztok!
Xiaomi Redmi Note 3 Pro International verzióra lehet már valahol megfelelő méretű glass screen protectort és caset venni?
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
-
Butcher82
senior tag
Szia!
Nem tudom, de már több fórumtagot érdekelt ez a kérdés. Nem tudom kinek van itt SE verzió, de meg kellene kérni hogy próbáljon meg már egy normál fóliát vagy üveget a kijelzőn, lehet az a 2mm nem annyira durva eltérés hogy ne lehessem azt használni. Illetve van egy gyanúm, mivel a kijelző ugyanúgy FHD és 5.5" lehet csak a káva nagyobb, persze ez csak egy "lehet".
[ Szerkesztve ]
***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
-
batai15
félisten
sziasztok!
Jelenleg egy huawei p9 lite telefonom van, amivel nem vagyok meg elégedve multitask szempontból.
2gb ram nagyon sovány neki.
Elég sok telefont kinéztem, bár mivel nem rég vettem a lite-ot ár érzékeny vagyok.
Jelenleg a befuto nexus 5x lenne, de arra sokat kellene rá dobni.
Lényeg ami lényeg hogy eljutottam ide xiaomi telefonokhoz is, bár volt nekem is pár.
De itt jön a lényeg a kérdéseim:
1: én nem miuival akarom használni, hanem cyanogen, ill aosp romokkal, nem vagyok miui fan sajnos, bár ha minden kötél szakad akkor lehet jobban járnék akkor is mint az emuival.
-szóval ha vannak custom romok, azok mennyire jók? mennyire foglalkoznak velük?
2: [link]
itt a user aki árulja, itt néztem ki.
b20 verziós mennyiben másabb? ha ne adj isten a romokkal nem kompatibilis, akkor csak a b20 nélküli a jó akkor? annyi verzió van már lassan hogy nem értem.
Illetve miért van az hogy itt 60k a note 3 pro, máshol meg drágább a b20 nélküli?
igazából teljesítménybe bőven elég lenne, a 32gb + sd kombo is jó lenne, bitang akku, sok ram, otg support fingperprint is van és fém ház.
még olcsóbb is lenne mint egy 5x, jobb akkuval, több rammal olcsóbban, és a p9 lite hibái se lennének, hiányosságai, max a b20at kellene nélkülözni.Illetve ha olcsóbban lehet beszerezni, honnan ajánlott? csak a szürke fekete 3/32gb jöhet szóba. előre is köszönöm a segítséget és a kimerítő válaszokat!
-
balint355
aktív tag
válasz batai15 #16817 üzenetére
Szia!
A b20-as verzióval úgy tudom nem kompatibilisek a custom romok. A ram kezelés nem erőssége a MIUI-nak, igaz nekem a 2 gigás verzió van de elég gyenge a multitasking... Lehet, hogy a 3 gigás jobb, és az EMUI-val se tudom összehasonlítani, de az biztos, hogy aosp/cm romokkal jobb a helyzet, de azok csak a B20 nélküli verzióhoz vannak.[ Szerkesztve ]
I've just locked an open door. Strange, yet symbolically compelling...
-
LantosBerry8
senior tag
válasz Butcher82 #16816 üzenetére
míg
A sima fólia nagyon gyorsan, 3 nap alatt ideért és szerintem teljesen használható... A hangszóró, kamera, fény és közelség érzékelő kivágásait nézve raktam fel, így alul és felül is van egy kicsi hézag, de nem vészes... Használatot nem akadályozza és nem is csúnya rajta....
Remélem az üveg is ilyen jó lesz rá.
Természetesen B20-as verzió
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki használja 2 SIMel a telefont? ilyenkor a telefonkönyvet összekutyulja vagy két különálló lesz vagy lehet?
-
-
LantosBerry8
senior tag
válasz attiati #16823 üzenetére
itt látható, hovy a különböző változatok azonos miui verziói különböző méretűek...
Valószínűleg nem is kompatibilisek egymással....
-
attiati
veterán
válasz LantosBerry8 #16824 üzenetére
és a custom romok?
lehet, hogy hanyagolt vonal lesz a b20-as special edition? -
LantosBerry8
senior tag
-
batai15
félisten
értem, és ha a b20 nem fontos, ezek az aosp romok mennyire jók? azokat kérdezem aki használja is, illetve honnan érdemes a telefont beszerezni?
-
golyós
addikt
válasz V.Stryker #16822 üzenetére
2 simmel használom, megjelenik az összes de be tudod állítani a megjeleníési beállításoknál, hogy mi látszódjon, Mi fiok-Messenger- és 1-1 gmail fiók.Nálam csak a gmail fiókokon van telefonszám, így látom mindkettőt.
Új szám hozzáadásánál megkérdezi, hogy melyikre mented.
Tárcsázásnál szintén meg van a lehetőség, hogy melyikkel hívjon attól függetlenűl, hogy a sim 1 re van állítva az alapértelmezet hivás és mobilnet.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
balint355
aktív tag
válasz attiati #16823 üzenetére
Nem tutkó, de ha abból indulunk ki hogy MIUI-ból is más verzió van rá + amit a többiek írtak, lehet hogy nem csak az antennában különbözik hanem pl. alaplapban is és más dolgokban is, szerintem nem nagyon működnek a custom romok kate-n... Biztos választ erre akkor kapnánk, ha valaki bevállalná hogy kipróbálja
-
batai15
félisten
no igen,de kérdéses hogy az mennyire lesz támogatva user ügyileg.
-
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok!
Asszonynak tervezek venni egy redmi note3 spec editiont 3/32, B20-szal az eustocktól, elvileg okt. elején érkezik. Olvasgattam itt a fórumot, és összefoglalnám, amire jutottam, javítsatok már, ha tévedek, csak, hogy mire számítsak (bootloader nyitás, rootolgatás, egyéb varázslás nem játszik nálunk):1.rendelhetem mókolt eustockos rommal, ami magyar, de nem frissül többé soha. (kb mintha telenortól vennék készüléket )
2. rendelhetem global stab. rommal, ami frissül kb havonta, stabil, kiforrott, de nem tartalmaz magyar nyelvet
3. ha global stabbal rendelem, feltehetem a global dev.-et, egy letölt-frissítőprogi nyit-tallóz-telepít kb 3 perces egyszerű módon, bootloader nyitás és egyéb mókolások nélkül. Ez tartalmaz mondjuk 99%-os magyar nyelvet, de nem frissül magától, ellenben hetente kézzel frissíthető, cserébe jó eséllyel bugos. Ha nem frissítem mondjuk egy hónapig, de utána frissíteném, akkor le kell szednem egyenként az addig kijött frissítéseket, és egyenként mindet fel kell telepítenem.
4. Ha global stabbal vagy global devvel használnám, akkor az eustock mellett "csak" az egy év magyar gari szól, amúgy rendelhetném külföldről EU raktárból, ha úgy olcsóbb.kihagytam valamit?
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
gusthy
veterán
válasz szetcsuszott #16832 üzenetére
Ami a global devet illeti, nem igazán bugos... Rendesen felrakva nem tapasztaltam vele semmi problémát. Kb július óta használom, teljesen normális telefon benyomását kelti.
És frissül magától.[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
glass screent innen:
Ma szilikonnak ezt talaltam:
Ez nem tudom mennyire eliras. De mivel egyben van kivagva az ujjlenyomat es a fenykepezo helye, meg jo is lehet...
-
dredbiro
senior tag
Ha nem kapcsolod ki az autó frissítést a global dev frissül magától.
Good hunting,STALKER !
-
balint355
aktív tag
Amit írtál az eustockos romokról az már nem aktuális, a b20-as verziót alapból global devvel fogják szállítani.
-
törölt tag
Redmi Note 3 Pro International, vagy Leeco Le 2? A Le 2-ből az International a Snapdragonos? A Helio X20-as jobb. Esetleg ha rádobok egy kicsit, megéri a Le 2 Pro? Teljesítményben mennyivel jobb mint a Note 3 Pro?
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok, mélyvízes leírás alapján szeretném flashelni az egyik romot, de a telefont download módban elindítva nem QHUSB_BULK néven jelenik meg az eszközkezelőben, hanem a rejtett eszközök között kétszer android néven. Erre van valami megoldás? Win10-en próbálkozom vele
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
V.Stryker
nagyúr
Hogy lehet két gmail fiók névjegyzékét egyszerre megjeleníteni? Én vagy egyik vagy másik lehetőséget látok csak.
Bekerült a második SIM a telóba és ahhoz más telszámokat kéne használnom. Ergó kéne plusz 1 telefonkönyv.
-
-
balint355
aktív tag
válasz < CyberBob > #16840 üzenetére
A kenzo-ban (b20 nélküli változat) is 3 különböző kijelzőpanel lehet, szóval ha ebből indulunk ki, a tesztek így se sokat érnek. Hogy a kate-ben (b20-as változat) milyen kijelzők vannak, azt nem tudom, lehet hogy ugyanezek, lehet hogy megint más típusok...
-
Graphics
Jómunkásember
Hátlapra lehet kapni fóliát.?
Hiába van tokban, az előző telefonomat is megviselte a bejuto apró por...
Még a kamera üvegre is kéne valami védő fólia vagy uveg
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
ktommy91
addikt
válasz batai15 #16817 üzenetére
Hello!
Hivatalos CM support van, tehát a CM 13 tökéletes, a 14 pedig még alpha fázisban van. CM 13 tökéletesen fut kate-en is, csak a custom kernelekkel van még gond a más fajta kamera modul és ujjlenyomat olvasó miatt.(ezt is tuti hogy megoldják a fejlesztők)
Szerintem nevezz be egy kate-re, nem fogod megbánni.[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Elite: Dangerous
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- Nintendo Switch
- Videós, mozgóképes topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest