Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
ДарСтав: Igen, ezt most már tudom, hogy így van, sőt, már kán belül is eltér a dolog:
A boltban van egy Kingston DataTraveler 111 8GB, azzal gond nélkül működik a telepítés:
Nekem viszont Kingston DataTraveler 100 G3 8GB van:
Ezzel meg okoskodni kell. A fene se érti ez. De így legalább működik, csak több időt elpazaroltam a megoldás megkeresésével, mint amennyit bevallanék
Thrawn: Igen, volt kettő Gigabyte alaplapom, abban ha bekapcsoláskor benne hagytam bármilyen pendriveot, vagy memóriakártyát, akkor a POST után megállt az OS töltés előtt, és be se bootolt (és hiába állítgattál Te boot sorrendet). Pedig nem egy korszak, nem egy chipset, az egyik AMD (AM3), a másik Intel (LGA775).
De ami furcsa, hogy nyelvválasztás után ha lehúzod egy kicsit a pendriveot, majd visszadugod, és úgy kattintassz rá a telepítésre, akkor minden probléma nélkül feltelepül. De mint ahogy Te is, meg ahogy itt is írtam, hogy még gyártón belül is van eltérés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest